KILIAN: v tom pripade uz zase nevim teda vlastne. Moje distancovanost a automaticky drajv k analyze vseho je jednoznacne petkovy. Ja si ale myslim ze znam nejake petky a pripadalo mi ze petka je hrozne "v klidu", ze zije v te sve slonovinove hlave / vezi. A to ja nejsem. Pro mne je odstup a snaha po/uchopit jen takova obrana, protoze prima konfrontace s realitou mne moc rubá.
Ale pak mne zas najednou docvaklo 'Jak moc mne vyuziji??' -- rekla bych ze muj hlavni trip je "Ukrivdene zneuzite dite" (minim metaforicky, ze furt hrozne resim ze jsem ignorovana, nemam dost pozornosti, odvdeceni, ucty, uznani [ nee jako ze trojkoveho obdivu, ale jako acknoledgment ze existuju a jsem v poradku ] )
Dale, Obrazotvorec/Obrazoborec je nesmirne vystizne, to by mohlo mozna ze mne byt citit i na tom nyxu.
'Nemam dost' je taky presny.
ALE - ja nechci byt nezavisla. Chci byt milovana a chranena svym partnerem. (Od jinych lidi chci byt jen prijata a at mne neublizuji).
Takze ja nevim, proto se Medvidka furt dokola ptam zda clovek nemuze byt dva typy. Ctverkova reseni jsou totiz taky hrozne moje - hledani gralu, lasky, pocity jako hlavni organizujici princip...
Nevim no