MEDVIDEK: To by bylo asi docela zajímavé takový batoh sestavit. Ale "hněv", ten mám proklatě blízko k povrchu. Jinak jednání moc neřeším, jednám podle svého a jednání ostatních příliš nechápu, zejména když to jejich jednání není přímé.
KILIAN: Tak já jsem trochu rebel, mám svoje cestičky, kterýma chodím. I když mám ráda nekonfliktní prostředí a tak s dost lidma vyjdu. Jen si prostě kolem toho jejich systému najdu tu svou cestu a když to nejde kolem, tak i napříč.
Asi bych se klonila k té pětce s křídlem do čtyřky. Ta devítka mě hodně zmátla. Asi tou podobností a taky díky tomu, že jsem v posledních letech byla mimo své zaměstnání, hodně jsem se věnovala emocím, duševnu, vztahům a tak. Analytické myšlení, i když jsem ho také používala, tak bylo spíše ve skrytu a někdy jsem je i doložila, protože jsou i věci, které nemají řešení v tomto směru, je na ně těch informací stále málo a stále něco chybí nebo je to příliš nejasné. ... Osmička mně přijde taková lákavá, pohodová, to by mohlo i být na ten bod uvolnění. Nevím, co s bodem stresu, sedmička je pro mne poněkud neprůhledná z toho, co jsem zatím četla.