KILIAN: vyjímečně né:-)
YMLADRIS: já si myslím, že je to v pořádku. Myslím, si že 6 může obsahovat obojí (a ona obsahuje). Tzv. dva v jednom...na jedné straně ona "poslušnost" na druhé "neposlušnost". Mám pocit, že míra kontrafobie určuje tyto vyhraněnosti. Taky období stresu a pohody.
Pokud vycházím , ze sebe sama sobě někdy připadám "rozplizlá, beztvará." Jindy mám přesný směr a neexistuje síla, která by mě zpochybila. (dva v jednom)
Lidé, kteří najdou svůj typ, pak mohou pracovat s "doporučeními" kam směřovat pozornost, co se pod čím skrývá apod. Nicméně mám "silný" pocit, že jsme natolik indiduální (ovlivnění mnoha aspekty a prostě jediné číslo tě nepokryje - číslo ukáže jádro - střed - spouštěcí bod - nejsilnější energii - slabost a sílu zároveň.
Čím , více máme zpracované své "obruče"či "onen střed", tím větší záběr objevujem. Můžem najít (v sobě) něco o čem jsme třeba roky neměli tušení , že to vlastníme.
(A ono to tam je, prý je "-).)
A tak rigidní perfekcionista může objevit spontánnost...dáváč sebelásku...porchní požitkář hloubku...líná devítka lásku a správný čin...atp.