MEDVIDEK:
Nevím, jestli se dokážu držet jen otázky toho, co je pro mne sexy. To, že mne nějaký muž rajcuje u mne znamená, že mi vyhovuje i vztahově. Ale zdá se mi, že takhle to asi bylo myšleno.
1
Jedničky jsou pečlivé a to znamená, že se budou ze všech sil snažit mne uspokojit.
Mají rády, když je každá věc na svém místě což mne trochu rozchechtává hlavně při samotném milování. Když na mne přijde vášeň, lítají kalhotky a ponožky vzduchem třeba na lustr a pokud je v té vášni někdo začne chytat a dělat z nich komínek, tak mne pak najde válet se smíchy po zemi .-))))))
Myslím, že mi to s jedničkami klape. Ony jsou náročné a nerady se nechávají strhnout svým hněvem, i když je k tomu perfekcionismus popouzí, zejména pokud ostatní nedodržují stanovená pravidla. Já pravidla dodržovat umím a taky umím být perfektní, i když z jiného důvodu. A chápu je. To, že je většinou odrovnám svým smíchem, často ty jejich případné hněvy rozpouští.
Mají obzvláště vyvinutý smysl pro morálku a všechno je pro ně buď černé nebo bílé, ale pokud jim někdo dodá neprůstřelná fakta, což umím, přijmou ledacos.
Chovají se korektně a to mám ráda.
Dobře vykonávají svoji práci a jsou stále lepší a lepší a to já umím ocenit .-))
Když jsou za nějakou práci zodpovědné, můžeme si být jisti, že bude náležitě provedena a to mému tělu může udělat jedině dobře!!!.-)))
Zakazují si ovšem jakýkoli projev citů, což mi trochu vadí.
Práce u nich má přednost před potěšením, jsou schopné umlčet své touhy a mne nesmírně baví je neustále pokoušet a hrát si s nimi. A dělám mi dobře, když mi taková jednička podlehne, nevydrží mé ponoukání a je rozvášněná víc než já .-)))