• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    5
    Pětky jsou pozorovatelé se zájmem o své okolí a umí mne za určitých okolností i ocenit.
    Jsou nezávislé a soběstačné a v tom je trochu problém, protože oni raději kukandu než akci.
    Nedokáží se rozhodnout narychlo a tak i sex je otázkou ohromných příprav a nakonec se často stává, že zvítězí technické obtíže. Jednou je moc horko, podruhé zima. Jednu tma a pak moc světlo. Mají velmi bohatý vnitřní život, ale to by jeden musel být mikrobem, aby se do něj dostal! Těžce snáší neočekávané události. Snad kolkovaná žádost měsíc předem by mohla trochu jistit sexuální styk v nějakém předem stanoveném dni a hodině. Ještě tak si před ně sednout do křesla, přehodit nohu přes opěradlo a začít se sama dráždit. Jo, to je z jejich pohledu úžasné vzrušení, které si snad i užívají. Vsadila bych se, že jim pak hlavou běží, jaké by to bylo, tuhle babu opravdu pomilovat, aniž by jim došlo, že by to docela jednoduše šlo.
    Snad možná proto, že pociťují potřebu chránit si svůj čas a energii, jakoby se báli, že se jim jejich nejlepší přítel příliš a rychle vošoupe.
    Pro mne je to sice výzva, ale jinak grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .-))))))))))))
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    chtela bych vedet vic o tom, jak 7 ve stresu prechazi do 1

    predstavuji si, ze 'stresova 1' je drajv typu "tlak reality musim vyresit tak, ze zapracuju na tom, abych byla v poradku, aby na mne nebyl problem, aby se mi nedalo nic vytknout, abych byla perfektni"

    jako ze - je stres. Clovek je zatlacen do kouta. Jednickove reseni je nutkava snaha zjistit "co mam delat aby se to dalo do poradku" a "delat to". Napravovat situaci.

    Jo?

    Ale takhle stresovana 7 nefunguje. Cim vic stresu, tim absurdnejsi utek. Se mi zda.
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    4
    Čtyřky jsou naprosto k pomilování díky své originalitě. Jsou velmi citlivé vůči emocím a proto vyhledávají velkou intenzitu a dramatičnost. To mne velmi vzrušuje.
    Jsou však přecitlivělé vůči kritice, což občas dávají najevo svým teatrálním chováním. Někdy tyhle etudy nejsem schopna nějak ukočírovat, vyvolají ve mně záchvaty smíchu, což většinou čtyřky nedokáží strávit. Vadí mi jejich závist, protože ji nechápu. Nejsem schopna pochopit proč závidí a co. (tedy vím, že dokáží závidět i cizí orgasmus a trápí se tím, místo toho, aby si užili naplno ten svůj)
    Mám však slabost pro jejich nostalgickou a melancholickou strunu, umím je chápat a klidně jim pak budu předčítat Hlaváčka i Březinu. Jsem dokonce ochotna složit stejně dekadentní báseň a místo milostné předehry jim jí odříkat, protože oni jsou to velcí romantici s velice intenzivními city. Snad to, že dávají přednost nostalgii a melancholii před banalitou mi dělá dobře. Potřebují vyjadřovat svoje pocity a já umím naslouchat. Nevnímám je jako slabochy, přestože oni ve mně vidí většinou toho, kdo jim pomůže, kdo je zachrání a ochrání před celým světem. Coby idealisté hledají smysl bytí a jejich život bývá intenzivní.
    Potřebují slyšet, že je někdo chápe a že jim rozumí. Příčí se jim vykonávat proceduru přesně do puntíku, což mi v milování nevadí, obzvláště protože se i stává, že jim člověk natolik vlije života do žil, že jsou náhle ve svém živlu a náhle jsou velmi výkonní.
    Jako milec musí být čtyřka ideální. Jako partner pro život na zabití .-))))))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK: Děkuji .-))))

    No já tady většinou jen čtu, ale to je proto, že většinou nemám čas reagovat .-))))
    A dneska jsme si udělala odpolední cochcání a ulétly mi mé chutě a touhy do představ o devíti chlapech .-))))
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    KIM13: :-))))))))))))))prej bimbulu:-))))))))))
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    KIM13: protože je to velice tréfné, vtipné a prostě k tomu není co dodat....
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK: Proč odzbrojující?.-))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:
    3
    Jsou to vítězové, kteří jsou hrdí na své úspěchy a člověk jim to pak pořád musí meldovat.
    Jsou ale velice výkonní a vytrvalí a to mám ráda .-)))Ale záleží jim na splnění vytyčených cílů a tam trochu bývá problém v tom, že mívají nějakou představu a když se jim nesplní, tak si tu krásu nedokáží úplně naplno užít.
    Vzhled a image jsou pro ně důležité, což mi imponuje. Líbí se mi upravení muži s vlastním stylem.Jsou na pohled šťastní a důvěryhodní energičtí a výkonní, což na mne příjemně působí.Líbí se mi to, že vyhledávají výzvy. Ale dokáží změnit svůj výraz podle očekávání a to nemám ráda. Přijde mi to falešné..
    Co mi ale asi vadí nejvíce, neumějí se na chvíli posadit a uvolnit se, užít si tu krásnou chvilku až do daleka, až do chvíle než se opravdu pomalu vytratí...
    Myslím si, že nikdy s trojkou není možné po milování jen tak ležet a užívat si pomalu zklidňujícího se tlukotu srdce. Trojka si okamžitě utírá nebo sprchuje svého bimbulu, natřásá polštář a nebo prostě jen tak pobíhá .-)
    Trojky rády dělají všechno rychle a jsou nazlobené, když ostatní maximálně nevyužijí čas, který jim věnovaly.
    Vidím trojku, jak si ho raději vyhoní sama než aby si užila mého důkladného a pomalého vzrušování. Svět vidí podle svých měřítek úspěchu a úspěch je spíše u nich v kvantitě nežli v kvalitě.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Tohle jsou naprosto odzbrojující příspěvky:-)))))....
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:
    2
    Dvojky jsou motivovány představou pomoci druhým a v tom je asi se mnou dost háček.
    Jsou srdečné, vřelé a pozorné, což může být velmi příjemné ve vztahu, jenže ony jsou rády, když je někdo potřebuje. A tady se to střetává s mou potřebou totální nezávislosti.
    Upřednostňují potřeby druhých před vlastními a snaží se splnit každé přání. Jenže já si svá přání umím splnit sama a tak oni mi pak spíše trochu překáží.
    Další problém je ten, že tím, jak hledí na druhé, potřebují zpětně vděčnost a tak je to tak trochu vydírání a to mne vytáčí do nepříčetna.
    Jsou ochotni mnoho trpět, aby mohli bez problémů fungovat a tohle mi nedělá dobře. Udělat něco tak, aby člověk trpěl mi ukazuje na osobnost slabou a hloupou. Trpět je zbytečné.
    Nerady čekají a vynucují si pozornost hned a okamžitě. Neodpovím-li dvojce na dlouhatánskou a krásnou sms v následující vteřině, je to pro ni důkaz, že málo miluju. Přitom já bych odepsala a ráda, ale zrovna třeba nemohu a nebo chci napsat něco, co si chci nechat projít hlavou a potřebuji na to čas.
    Nedokáží říci, co by samy chtěly a já vlastně pochybuji, jestli to vůbec chtějí. Možná jen hrajou takovou zvláštní hru o důkazech lásky.
    Nevyhovuje mi, že neřeší věci přímo a narovinu. Cítím z nich slabost a ta ve mne probouzí dávnou chuť je „poučit“ a to dost rázně. Znám tenhle svůj rys a normálně ho mám zvládnutý. Tedy až do chvíle, kdy to na mne nějaká dvojka začne zkoušet a nehledí na má dlouhá a trpělivá varování .-)
    Takže dvojky ne, asi bych jim nakonec ubližovala, což mi nedělá vůbec dobře
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    Nevím, jestli se dokážu držet jen otázky toho, co je pro mne sexy. To, že mne nějaký muž rajcuje u mne znamená, že mi vyhovuje i vztahově. Ale zdá se mi, že takhle to asi bylo myšleno.

    1
    Jedničky jsou pečlivé a to znamená, že se budou ze všech sil snažit mne uspokojit.
    Mají rády, když je každá věc na svém místě což mne trochu rozchechtává hlavně při samotném milování. Když na mne přijde vášeň, lítají kalhotky a ponožky vzduchem třeba na lustr a pokud je v té vášni někdo začne chytat a dělat z nich komínek, tak mne pak najde válet se smíchy po zemi .-))))))
    Myslím, že mi to s jedničkami klape. Ony jsou náročné a nerady se nechávají strhnout svým hněvem, i když je k tomu perfekcionismus popouzí, zejména pokud ostatní nedodržují stanovená pravidla. Já pravidla dodržovat umím a taky umím být perfektní, i když z jiného důvodu. A chápu je. To, že je většinou odrovnám svým smíchem, často ty jejich případné hněvy rozpouští.
    Mají obzvláště vyvinutý smysl pro morálku a všechno je pro ně buď černé nebo bílé, ale pokud jim někdo dodá neprůstřelná fakta, což umím, přijmou ledacos.
    Chovají se korektně a to mám ráda.
    Dobře vykonávají svoji práci a jsou stále lepší a lepší a to já umím ocenit .-))
    Když jsou za nějakou práci zodpovědné, můžeme si být jisti, že bude náležitě provedena a to mému tělu může udělat jedině dobře!!!.-)))
    Zakazují si ovšem jakýkoli projev citů, což mi trochu vadí.
    Práce u nich má přednost před potěšením, jsou schopné umlčet své touhy a mne nesmírně baví je neustále pokoušet a hrát si s nimi. A dělám mi dobře, když mi taková jednička podlehne, nevydrží mé ponoukání a je rozvášněná víc než já .-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    BAGHICEK: vykuchat ... to jsou výrazy ... nejsi moc agresivní? :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    YMLADRIS: tak před tímhle se skláním ...
    pěkné

    Připomíná mi to jedno setkání s takovým chlapíkem, byl vstřícný komunikoval, byl v pohodě. Jen si tak trochu občas něco píchnul, ale závislák "určitě" nebyl, vždyť to byl jen gram za týden - 10 dní ... Nic z toho co řekl nebyla pravda. Utíkal sám před sebou, před okolím asi jako každej feťák ... před dvěma měsíci se zabil v autě a vzal sebou další 3 lidi, kteří jeli s ním ... Když ten svět byla tak v pohodě ... barevnej .... nádhera.
    KIM13
    KIM13 --- ---
    BAGHICEK: Hahahahhahaahahahahahahhaahahhaahahhahahahahaahaaahahah

    Válím se smíchy!!! Ale fakt dobrý!!!!! :-))))))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    KIM13: nuncí=nuancí
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    (ja se nepoznavam :) )
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    SHEEN: si moc neumim predstavit zas linii 7-1.. sedmicka muze dat jednicce neco jako mozkovej vyplach (klystyr :) ), ale zaroven si jako jednicka neumim predstavit, kdyz se rozjede ten sedmickovej kolotoc - litostiva litanie nad nevyvedenym projektem, ktera je okamzite nahrazena jeste unahlenejsim planem.. a jednicka ktera musi sestupovat chudak ( :) ) ze svyho klidu a resit ten uzlik nervu.. ono otazka jestli musi.. precejenom osmicky jsou v tomhle lepsi chirurgove.. nejlepsi je se asi stat osmickou a proste tu sedmu vykuchat a pak si zacpat usi jako petka :o)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    YMLADRIS: považuju taky někdy realitu za "vadnou" dokud nezjistím, že to co je vně není vadné, ale to že já s tím mám prostě problém.
    Odvážných prohlášení , jsem pronesla řadu. Uvnitř však je to mnohdy v rozporu.
    A čím hlasitěji něco hlásám, tím víc chci přeřvat , tu vlastní pravdu...
    KIM13
    KIM13 --- ---
    CAMAEL: Já myslím, že o body v testu naprosto nejde.. Nezdáí se mi, že by některý test skutečně 100% dokázal odhalit celou škálu nuncí, ze kterých se ta charakteristika sestává. Jde o sebepoznání a o to si opravdu uvědomit, jak člověk funguje.
    V testu lidem občas vychází to, jací by chtěli být....
    KIM13
    KIM13 --- ---
    YMLADRIS: Ano... takhle to taky vidím....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam