• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    KIM13
    KIM13 --- ---
    CAMAEL: Děkuji moc...

    Ty pohledy ostatních by mne moc zajímaly, protože teprve pak by z toho teprve vzešla ten obraz jednotlivých typů.

    A ještě by bylo zajímavé, kdyby se ozvali jednotliví muži. To by bylo poučné pro mne, protože, jak jsme řekla, mnohdy je to ode mne jen představa bez konkrétního člověka a vůbec nemusí být správná.
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    YMLADRIS: Nefunkční řešení?? ... ach, já budu plakat :-))) .
    No ano, je pravda, že párkrát na dně jsem opravdu byla. Ale kdybych tam nebyla, tak jsem nikdy nemohla z těhle útěků vyzrát.... cílem každého je přeci dostat se do zralé a vyrovnané a silné podoby svého čísla... a nejde to bez těch údolí...

    BAGHICEK: Žádné kuchání nebude :-)))))) To si raději zůstanu v tom svém světě, však ono to nějak dopadne a nějak se to vyvrbí.... samo!!!! :-)))))))

    MEDVIDEK: Máš pravdu, konfliktům mám tendenci vyhýbat se do posledního možnoho okamžiku a taky to možná proto vypadá, jako útěk.

    KIM13: Tohle a všechna ostatní čísla... opravdu nádherný poheld osmičky na ostatní partnery.. skvělý dokument.... naprosto jasně z toho čiší, že to psala osmička... dovedu si předsavit, jak velmi odlišný by byl popis třeba takové dvojky
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    Tak jsem tu dnes měla +40, ale opravdu tleskám všem. Moc jsem se nasmála.
    KIM13
    KIM13 --- ---
    BAGHICEK: To je pravda! Hněvat se teda taky umí úžasně.-))))
    A když má někdo italskýho dědečka, tak to je pak Sicílie .-))))))))))))
    Ale za chvíli je klid .-))))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    KIM13: kdyz osmicky jsou proste nejlepsi.. a i ten hnev je s nima sexy :-)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    KIM13:

    Dodatek k osmičce:
    Ještě na jeden klad jsme si vzpomněla.. Osmičkovému chlapovi, jako jedinému, se i v posteli můžete smát. Fakt! Vyzkoušeno .-)))))))))


    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK: hahahahhahahahahahahhahahahahahahahah

    Ale aby bylo úplně jasno!! Velká většina toho jsou jen fabulace a moje vlastní představy z toho jak jednotlivé typy vnímám.-)))))

    Když se totiž osmička miluje, tak teda fakt nekouká na to, s jakým číslem.-)))))))


    Jinak díky za pochvalu .-)))))
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Bezvadné čtení!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
    To dám do memoárů tohoto klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Takže to bylo vyprávění 8 a její pohled na sexualní partnery...daného typu.
    Věřím, že jiný typ by popsal jiné vidění.

    A propo přírodu miluju, sex v přírodě taky a zezadu je to super:-)!
    KIM13
    KIM13 --- ---
    BAGHICEK: Děkuji moc, od jedničky mne to velmi těší .-)))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    9
    Devítky jsou poklidného vzezření, mají své zvyklosti a umí naslouchat a to je mi velmi milé.
    Hledají harmonii a klid, což je fajn, ale tím, že se snaží zabránit konfliktu nebo otevřené konfrontaci, tak jsou trochu měňavkovití a to už mi zas až tolik nesedí,
    Jsou nerozhodní, je pro ně obtížné učinit volbu nebo si vytvořit vlastní názor a to považuji jako jejich slabé místo. Nemám chuť se jich pořád vyptávat, jestli zezadu nebo na misionáře a čekat až se rozhodnou.
    Další nebezpečí je, že nesnáší, když je na ně činěn nátlak a tak ani nelze t situaci pořádně uchopit po svém, protože dávají přednost životu ve vlastním tempu
    Mají rádi klid, harmonii a pohodlí, takže milování na kapotě auta se od nich člověk věru nedočká.. možná tak maximálně v přírodě. kterou mají rádi. Jejich jistota tkví v rutině a osvědčených postupech, což bývá dost nuda. Umí ale učinit kompromisy, naslouchat a udělat si čas na život což je příjemné.
    Neradi říkají ne a tak někdy jeden neví, co by vlastně chtěli, ale možná, že vlastně ani nechtějí nic než spokojenost toho druhého. Bez vydírání, bez vděčnosti. Možná, že mají opravdovou touhu vcítit se do situace druhého a přijmout člověka takového, jaký je.
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    Kim13, krasne texty!!! :-)

    MEDVIDEK: drzim palec :-)
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    8
    Osmičky jsou silné a věří ve své prostředky. Takový chlap neřeší jestli se mu postaví, protože ví, že jo a kdyby náhodou ne, tak žádný problém. Ví, co, kdy, kde a proč to chce a je přímý ve svých návrzích. To je prostě pro mne absolutní pohoda a klid. Nemusím přemýšlet jestli říká „A“ proto, aby mi umožnil říci „B“ a stalo se „B“ nebo dokonce „C“. Řekne: „Zlato, dem na to“ a já vím, že má chuť právě a jenom na mne a že to taky uskuteční a necouvne.
    Jako jedinému typu jsme schopna a ochotna se mu naprosto dát všanc, protože vím, že umí zkontrolovat situaci a udělat rychlé a logické rozhodnutí, které nepoškodí ani mne ani jeho. Umí ochránit sebe i mne.
    Na druhou stranu jsou to bojovníci a umí provokovat a zkoušet sílu toho druhého.Pokud se o ní přesvědčí, umí to ocenit Slabými pohrdají.
    Respektují moc, ale rádi zavádějí vlastní pravidla, což mi vyhovuje, protože je to zároveň můj rys. Nemají rádi slabost, měkkost a to ani v sobě a tak spolu osmičky umí vyjít.
    Jednají instinktivně, přechod mezi impulsem a akcí je velmi rychlý a těžko je něco dokáže zastavit. Do situací vstupují nekompromisně. Buď všechno nebo nic.
    Milování s osmičkou je opravdová vášeň a tornádo, ve kterém si oba umí přijít na své, protože každý zároveň prožívá sám sebe, ale umí se i vžít do prožitků toho druhého. Oba si vezmou všechno bez ohledu na toho druhého avšak s vědomím, že žádný problém, protože i ten druhý bere všechno. Společný orgasmus s osmičkou je výbuch, rozložení obou těl na atomy, složení do jedné bytosti, která je vystřelena do kosmu, kde si užívá a prožívá spoustu slastí, aby se pak pomalu, pomaloučku, s obrovskou něhou a jemností rozdělila zpátky do dvou těl, které ještě dlouho potom vnímají tu orgasmickou jednotu.
    Jednoznačně a rozhodně považuji osmičkového chlapa jako toho, kdo mne vzrušuje úplně nejvíce.
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    7
    Sedmičky neustále vyhledávají potěšení, jsou nadšenci a optimisté a mají sklon se rychle nadchnout pro něco nového a to mám hodně ráda. Takový chlap dokáže okolo ženy poletovat a není s nimi (v rovině představ) žádný problém.
    Mají potíže s dokončováním rozdělané práce a to už problém je, protože mají obyčejně rozjeto několik projektů. Mám dojem, že pokud by tohle byl můj potenciální milenec, že si na den schůzky nasmlouvá milenek hned několik a bude věřit, že je všechny obšťastní. Ani nebude přemýšlet nad tím, jestli je toho vůbec schopen.
    Jsou rádi neustále v pohybu a dosti často podceňují hrozící nebezpečí. Nechtějí ho vidět. nechtějí vidět ani možné komplikace. Prostě když je zle, strčí penis do písku a hotovo...
    I v těžkých situacích mají sklon být pozitivně naladěni, mají rádi legraci a humor a to ve mně tuze moc resonuje! V posteli je možné se s nimi smát a blbnout dosyta do té chvíle než si vezmou do hlavy, že se člověk směje jim. Pak je zle, práskání dveřmi a útěk střemhlav.
    Rádi okouzlují, plánují a shromažďují potěšeníčka a to je zas ta krásná stránka.
    Potřebují rozmanitost, neradi dělají jednu činnost delší dobu a tak i milování s nimi je velká zábava a radost. Rádi mění program a pak je docela problém s nimi něco naplánovat.
    Ze strachu z nedostatku se stávají nenasytní, chtějí všechno a protože toho nedosáhnou jejich mysl je rozptýlená a stávají se z nich věční nespokojenci a nakonec člověk zjistí, že stejně žádné milování nebylo úplně krásné a žádný vrchol nebyl absolutním vrcholem.
    Domů ani náhodou, sedmičkového milence jo!.-))))
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    BAGHICEK: to je zajímavé to takto vidět...já aktuálně dnes a denně řeším vzájemný vztah s 1 ...
    nedávno mě došlo, že i když se vlastně nic neděje a já si jen ta chodím a blumám (ona má pocit, že něco třeba není v pořádku a propadá skoro katastrofickým scénářům)...
    A je pravda a v tom mě překvapuje nejvíce. Je schopná někdy pro mě propastnou neřešitelnou věc , vyřešit jedinou větou.
    Záhadným způsobem změní můj vztek v to , že se prostě rozhodnu a konám a nebo se začnu smát vlastní blbosti.
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MEDVIDEK:

    6
    Šestky jsou obezřetné, potřebují bezpečí, což já sice dokáži poskytnout, ale zároveň jim zas nějakou svou bláznivou akcí tou pevnou půdou pod nohama zatřepu.
    Jako chlapi jsou z mého pohledu totálně nepoužitelní, protože jsou často zmítáni všelijakými pochybnostmi a mají tendenci se obávat možných problémů. Ten desetistránkový seznam toho, co by se při milování mohlo všechno stát, mne upřímně rozchechtává a oni mne pak vidí jako šílence, který tím, že jim nasedne na koníka vlastně vykoná harakiri.
    Představují si vždy ten nejhorší scénář a nejhorší je, že člověk nemá šanci jim to nějak rozumně vyvrátit ani konat tak, aby pochopili, že je to jinak a že ten jejich „nebezpečný svět“ si vytvořili oni sami. Nechápou, že můj svět ovládám já a že pokud do něj nebezpečí nepustím, tak tam nebude.
    Nemají rádo dvojsmysly, které mne naopak nesmírně baví. K tomu, aby začali něco dělat musí znát cíl a nechápou, že cesta je tím cílem.
    Stále o věci diskutují, i když na svou otázku už několikrát dostali odpověď a prověřují, jestli člověk neřekl prve něco jiného než teď.
    Rozhodně ne.

    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MEDVIDEK: jako jednicka nemam rada konflikty, je mi neprijemne prozivat svuj hnev.. radsi bych nevidela chyby druhych lidi a obtizne snasim emocionalni vycitky, protoze vetsinou vnimam vic toho druheho a je pro me tezky udrzet si vlastni vedomi, kdyz k tomu dojde.. nejradsi bych se jenom usmala a sla dal, ikdyz by druhej na tyhle urovni hovoru chtel zustat treba i jenom ze hry, abych mohla poznat, vlastni pocity pri tomhle vsem..
    ale kdyz uz tedy dojde ke konfliktu, kde mam pocit, ze mi nezbyva, nez se ho zucastnit, tak si proste ty argumenty na prosazeni vlastni pravdy najdu.. a pak se tim co se stalo budu uzirat jeste nekolik dni zatimco vsichni ostatni uz davno zapomneli a vesele zijou dal..
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    DRAGEL: prilis agresivni? to jsem :-) ale jenom snim o temnejsich strankach sve existence a to pry je zdrave :) akorat to delam moc nahlas a za to se omlouvam..

    YMLADRIS: bod stresu je, ze jdes po ty sipce a jednas jako nezdrava osobnost toho typu.. takze nektere body i pro me ;) v jednicce je to -
    7
    Mohou mít sklon do stvoření vlastních morálních zásad. Sami sebe vnímají jako jediné "kdo zná pravdu". V jejich očích, každý kdo má jiný pohled na věci či svět je jen horší a horší. Velmi surové v názorech i postojích, kdy dokazují správnost svých činů.

    8
    Jsou obsesivně zaměřeni pouze na nedokonalostech i změnách druhých. Mohou také dělat věci, které jsou v rozporu s jejich morálními zásadamim, které tak okatě hlásají (dvojí život).
    9
    Stávají se katem blízkých osob, káravé a kruté , aby se uvolnili od „těch kdo konají zlo“. Depresivní, nervových zhroucení a sebevražd. Osobnost obsesivně- kompulzivní s depresivními návaly.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Osobní zkušenosti se 7dmičkama ve stresu nemám tak velké. Z toho co mám, mi přišlo, že obecně nemají 7čky rády konflikty. A pokud se něco takového rýsovalo, prostě obratně situaci zinscenovaly tak , aby to vypadalo jako že , je vlastně vše ok.
    Mě 7 dmička nikdy nedala příležitost jít s ní do otevřeného konfliktu.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    YMLADRIS: moje zkušenost s 1čkou ve stresu je taková, že pokud něco není ok, okamžitě hledá viníka (pokud není vyspělá je schopná celkem slušně lhát a přetvářet okolnosti, aby ona sama byla čistá).
    v dalším stupni stresu, když neuhýbám a opravdu si stojím za svým, se 1 přesouvá do sebelítosti, pláče a poukazuje na onen strašný svět okolo, který je viníkem.

    Všimla jsem si , že pokud ji stále přijímám takovou jaká je, byť si stojím za tím, že vím že chybila, nicméně jsme přece jenom lidi, udělám nějakou legraci z té "hrozné věci". Rozplyne se to a pak 1 podruhé tu věc udělá jinak, sice brblá nebo tak něco, ale udělá to a mohu si být jista , že to bude pořádně.
    KIM13
    KIM13 --- ---
    YMLADRIS:
    Mně se zdá, že sedmičky utíkají do představ o sobě samých, aby se uklidnily a ujistily, že jsou dobré, skvělé, výtečné... Který typ se jim zdá dokonalejší, do toho se projektují.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam