_JOAN_: tak ono se to muze skryvat pod ruznymi nanosy.. ale na druhou stranu neco jako nedokonala jednicka prece neexistuje :-) jako jednicky jsme tu proto abychom lidem ukazovali, ze jste dobri pokud to co delate je dobre :-)))
Dlouho jsem si myslela, ze jsem devet, jenom mi na tom nesedelo, ze jako mirotvorce vyvolavam az prilis mnoho konfliktu :D a napeti ve vztazich/komunikaci :D. Jako jednicka dnes stale jeste narazim v sobe na mista pod silnou kontrolou a muze me rozcilit jen naznak kritiky na me.. pripadne poucovani o tom co je charakter a moralka :-)))) (to se pak zastavim a zkoumam, jak protistranu zaslapnout jak bidneho cerva :-) nez to odezni). A nasla jsem se v knize od Palmerovy v jednom cloveku, ktery popisuje, ze misto aby sekyroval sve okoli, jak je jednicky zvykem, tak si to skrejva pro sebe, protoze prece sekyrovat sve blizni je chyba a nedokonalost :)) A potkala jsem se i s dalsima jednickovyma legrackama: treba kdyz jedna zacne meditovat, tj. dovoli si ten proces, kde se prestane kontrolovat, muze objevit v sobe dve postavy - jednu detskou hravou a druhou karajici - to jsou prima bitky :-). Ale zas mi prijde, ze jednicka kdyz si dovoli meditaci a prestat se kontrolovat, tak to potom uz jede uplne krasne samo, staci mit rada sama sebe. A je treba fajn si cist o ctyrkach a jejich zvycich a poslouchat jak to v cloveku rve: jezis to ne, to bych prece nikdy ale skutecne nikdy neudelala :))) a naucit se to akceptovat a zaintegrovat (protoze az pak se s tim treba neco da delat). Naucit se, ze kdyz druhemu neco projde, tak neni treba bejt nasranej a zavidet to, protoze jednicce to projde zrovna tak (pokud to neni nejaka ta vsivarnicka ovsem). Jednicka mi v mnohym pripomina boj s vetrnymi mlyny :-)
Rpg jsem musela na zacatku mit nejake pozitivni postavy.. elfy nebo tak a pak teprv prisli nekromanceri, magove, postavy nadane hrubou silou. Ale obdivovala jsem kamarada, co si vybiral glumy apod. a dokazal si tyhle postavy moc uzit a .. procitit :-)
MEDVIDEK: uz bylo prilis reklamy, jednou chci videt ty Tve letajici talire :-)))
KIM13: nepecu.. ale premyslim, ze se k nekomu pozvu :-) Dnes jsme byli lizt ve skalach, tak jsem vzala aspon dortiky z obchodu a krasne zmizely. Horolezci jsou ziraviny :-)
(dnes mi to pivo sedlo.. nebo jsem zas napsala uplne kraviny? :-) )