• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    KIM13: asi jsem to myslela tak, ze petka si chce zachovat nestrannost a proto poctive balancuje ta ostatni cisla... aby mezi ne mohla dosadit sebe na ehm neutralni pozici :))
    To uz vazne nemuzu rict nic, aby z toho vsichni nepadli pod stul smichy? :-) Tak doufam, ze ted zase prijdou vosmaci a protoze se neumim vyjadrit, budou ze me dobyvat.. jaderka ;))

SHEEN: :))) tak to jo

DADULKA: dobra zelva.. to je symbol rodinnyho stesti nebo neceho takovyho :)))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    DRAGEL: Ano, osmička spravedlivě rozdělí, to je pravda.... Ale rozděluje opravdu sebe????
    KIM13
    KIM13 --- ---
    BAGHICEK: hahahahahhahahahahahahahahaha
    To je tedfa úžasná hláška!!!.-)))))
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    BAGHICEK: Ne, právo prostě je a hotovo. :-))))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    jsem nekde slysela, ze o pravo se neprosi, o pravo se bojuje :D)) prcham, chichichi
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    DRAGEL: plete se mi spravedlnost a nestrannost.. ale vcelku si s tim uziju vic svandy nez jako rozdelena, tak me prosim jeste nech zit ;-)

SHEEN: no jo, ale vis co rikaj devitky: jen at si na to pekne prijdou samy :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    BAGHICEK: Spravedlivě rozdělí jen 8, uvidíme, kdo to vydrží a kdo ne ;-)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    BAGHICEK: Klid. Je to prča. :-D
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    BAGHICEK: Jako pětka chci zcela objektivně zhodnotit, co se mě týká a zanalyzovat všechny příčiny a důsledky. No a protože mám k tomu stále málo informací, tak se snažím všemi možnými prostředky získat další a další. .-)))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    (to sem asi prehnala)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    SHEEN: jasne, jako petka se chces spravedlive rozdelit do vsech cisel :)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    BAGHICEK: To je pravda, když se do něčeho dám, tak to ráda dělám pořádně. Problém nastane, když moje představa je jaksi v rozporu s mými schopnostmi. :-))))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    SHEEN: jsem se tak rozhlidla kolem na ten utulnej bordylek a vytesnila myslenku na uklid, ale pak jsem se tedy zvedla a sla aspon zalejt palmu, a nakonec jsem se jeste oplachla predstavou, jak se to tu hezky naplnuje energii a jakou mi to dela radost, kdyz relaxuju s prachovkou a hadrem na podlahu.. ;)
    Treba se Ti tu s Dadulkou smejem za tu urputnost a perfekci (!) s jakou jsi se testu zmocnila.. a jsme diky Tobe ta nejpobavenejsi cisla :-)

BAGHICEK: a tady melo byt "mne".. ( a je to! )
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    BAGHICEK: Chachacha, no jo, tu mám po mamince, i když na to moje domácnost absolutně nevypadá, protože mi k tomu chybí ta její nebetyčná vytrvalost a energie na nekonečný uklízení.

Asi je to celkově složitější, protože některé z těch vět mi prostě sedí bez ohledu na to k jakému typu jsou psané. V základu s nimi souhlasím, jen mé důvody pro to chování jsou asi jiné než přísluší těm typům.
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    SHEEN: me se libi, ze Ti tam vysla ta jednicka :D
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    SHEEN:
    :))))))))))))
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    KILIAN: Budete se smát, ale už jsem ze všeho tak zblblá, že jsem ten test vůbec nebyla schopná udělat, vybrat si některý z těch typů. Skončila jsem tím, že jsem si relevantní věty podtrhávala více či méně červeně a podle intenzity zabarvení odstavce do červena mi nakonec vyšlo pořadí 5/7/1. Propadla 4,6,9. A ve středu byly skoro rovnoměrně 2,3,8.
    KILIAN
    KILIAN --- ---
    DRAGEL: Podle monitoringu od 22:56 do 08:21 měl můj hosting výpadek... :-(
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KILIAN + KILIAN + KILIAN: nemám dostupnou adresu, nic nevidím ... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam