• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    CEPAL: Jo to auto vude za £93.000. Tonje o dost min nez ten ladenej Viper, prestoze Vipery mam rad, tak Viper neni sportovni auto se svou vahou sto tun. Tohle je sportovni auto!
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    STEHLA: Jo tak s preferenci original muscle cars ze sedmdesatek oproti ten dnesnim pokusum o vytriskani nejakych $$$ z legendy, s tim bych souhlasil. Mustang proslavila jedna hloupa filmova honicka, jinak to bylo tak strasny auto, ze by po nem nimdo ani nestekl. Charger a Challenger, to uz je trochu jina klasa. A libi se mi, jak to ve Vanishing Point teh Challenger R/T nanda Jaguaru F-type :-), to je docela vtipny...

A at jen nekecam, neco z nedelniho Goodwood Breakfast Clubu (ted bylo tema 'open top').. nova Britska znacka, muzete ji videt podrobne brzy na Clarsksonovu DriveTribe, vazi to 580 kilo a ma to 320koni (2L turbo Ford motor):

DOT
    DOT --- ---
    DRAGON: je sorry ja to smazal. rekl sem si ze na to dneska nemam cas
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOT: ja uz se k tomu vyjadrovat nehodlam, svuj nazor sem myslim sdelil dostatecne (odsuzovat nekoho za to v cem jezdi / jak foti on / co se mu libi za filmy / atd je nonsense).
    STEHLA
    STEHLA --- ---
    HERR FLICK - a kde je Viper dnes? nikde... a bav se o sériovým autě. Ale kašlete na moji nevhodně formulovanou poznámku o Amerikách (prostě jsem měl raději ty starý než současný). Tímto se tedy omlouvám za rejpanec znalcům. V této společnosti jsem prostý FlyBoy Eda s autem s píčou.. věnujme se už dál jen pěkným fotkám, nebo mě ještě někdo vybanuje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WACLOSH: you wish, ty toyboyi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBASH: proste kecy, kterejma ses snazil dokazat, ze nevi o cem mluvi, ok, chapu. mne se to nelibi, sorry.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    STEHLA: lol, co treba tohle rovinkovy auto?

seriovej viper acr si namaze s jakymkoliv street legal pagani chleba
    i kdyz stoji dvacetkrat min

podle me je umeni postavit za malo penez dobry auto... postavit za 70 mega rychly auto umi kazdej kokot.. obvzlast kdyz si ani nevyvine vlastni motor

v umeni postavit na okruhu nejrychlejsi seriovy auta jsou uz par let amici svetova spicka, at uz se jedna o korvety, kamara, mustangy nebo vipera, tak v dane cenove budes horko tezko hledat konkurenci, ktera umi jezdit prave v zatackach tak zasrane rychle

jsou jen tri auta, ktera se v podobny cenovy acrku blizej a to sice 911 gt3 rs, porsche naklepavajici amg gt-r (o merglu podobny rencky a pasaty ridici lamy jako ty taky rikaj, ze neumi udelat sportovni auto) a nissan gt-r
    spis ale s nim maj problem i o rad drazsi hypersporty

viper acr drzel mezi produkcnima autama snad nejvic tratovejch rekordu

http://fastestlaps.com/tracks/willow-springs
    http://fastestlaps.com/tracks/laguna-seca-post-1988
    http://fastestlaps.com/tracks/virginia-international-raceway-grand-east-course-post-01-2014
    https://youtu.be/0k4tMoP9zu8?t=107
    STEHLA
    STEHLA --- ---
    ok, nebudu komentovat a budu se už pouze kochat.. Nicméně na tom, že ameriky jsou auta na rovinky nic měnit nehodlám a pro mě je dokonalost Pagani.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BOBASH:

CUSTOM1:

DRAGON:

nechcete jit s tema kecama zase zpatky sem?
    [ Fotky aut: vlastní, služební - V čem si NYXáci vozí p*del ]

tam se muzete dohadovat a psat komenty, na ktery nikdo neni zvedavy, jako diví.. ;) rad se sem chodim kochat, ne cist srajdy

NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NGANASAN
    NGANASAN --- ---

BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: Já ho v první řadě kritizoval za to, že mele kraviny o věcech kterým nerozumí. Že si koupil Renault už je jen třešnička na dortu - výjimkou by bylo, jak už jsem říkal, kdyby na ten Renault dostal OPRAVDU VELKOU slevu. Jinak nemám problém s tím, že někdo jezdí v MPV nebo v levným autě, ale vědomě dát peníze za Renault je poměrně jasná známka toho, že prostě neví :)
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    DRAGON: analni zonda
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    klíč k PAGANI HUAYRA BC, boží :)

CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    DRAGON: Já vím, jak jsi to myslel. Jen mi přišlo vhodnější reagovat na to, co jsi napsal ty, než na to, co napsal STEHLA... :)
    Ale shodneme se a to je hlavní.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

DRAGON
    DRAGON --- ---
    CUSTOM1: hele, to ze sis neprecet muj post, mne asi uplne nezajima. Ja sem zminoval to, kdyz nekdo kritizuje nekoho podle toho, cim jezdi on. Jinak s tvym nazorem nejsem nijak ve pri a souhlasim (ohledne Chall Vs Hell)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam