• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TOFI: Luxusni prdelka. Akorat teda nejak furt (obecne, ne jen na AM) nemuzu prijit na chut matnejm barvam. Ale to je vec vkusu, pokud se to nekomu libi a prodava se to, tak whatever.
    TOFI
    TOFI --- ---
    first official look at the new Aston Vantage Roadster
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---

Pojízdná laboratoř Mercedesu slaví. Do Brna přijela s rekordním dieselem - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...iesel-rekord-nardo-strojirensky-veletrh-brno.A190807_090741_auto_ojetiny_fdv
    NDREY
    NDREY --- ---
    Vette C4
    Static Corvette | Retrowave Run | 4K |
    http://www.youtube.com/watch?v=GBBQ3LxyZVM
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    TOMBRIDER: to totiž je hifi věž :D
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    CADDY: https://youtu.be/ZyhrYis509A
    Ve me to evokuje toto :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: clovece, tak tohle spis vypada jak nejakej sedackovej box v casinu, kde si vybiras z jukeboxu, jakou si k tomu chlastani pustis hudbu :) hlavne mi prijde, ze horni pulka vubec neladi se spodni... plus taky to, ze ta cast pod oknem a nad drevem vypada jak kdyby tam nekdo rozlozil leporelo :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    tady je muj oblibeny priklad, jak to v te pulce devadesatek slo do prdele... pro me jedna z nej palubek:

se zmenila v toto:

vetsi upadek to tezko mohl byt...a kvuli tomu bych tu novejsi verzi nechtel ani zadarmo... (na cervenou nehledte, chtel jsem najit co nejpodobnejsi fotky ve stejne barve, aby to jine provedeni neovlivnovalo...ja na cervene vnitrky taky nejsem, nicmene v sedive to vypada jeste desetkrat vic k pobliti :))

CADDY
    CADDY --- ---
    mne z ase prijdou priserny interiery od pulky devadesatek nekdy do 2010 zhruba (samozrejme zalezi na konkretnich modelech apod., treba Volvo melo hezke palubky i tak)...ted uz zase delaji docela hezke vnitrky, ale cokoli pred devadesatkami bylo taky fajn. Pro me je ideal palubka pouze z vodorovnych a nicim nerusenych linii...a samozrejme jen jednoduche, elegantni...a jsem rad, ze se to vraci, treba tahle Honda me uplne dostala, jak ma dokonalou palubku (s vyhradou k tomu spodnimu stredovemu panelu)...tim spis, ze je to nakupni taska, kde se na to zpravidla tak nehraje...

A i proto se mi libi tihle japonci z 80's–90's, protoze taky mivaji jasne linie, zadne zaoblene vyblitiny, vzhled mrtveho transformera apod. A casto i hitech doplnky a digitaly, coz je pro me stale dulezitjei, jak zjistuji, pro me uz analogove pristroje zacinaji vyrazovat nektera starsi auta, byt by se mi jinak moc libila...

treba tohle je super, byt by ty linie mohyl byt jeste jednodussi :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    a k tomu čalounění... tak všichni asi viděli Pulp Fiction, kdo ví jak to bylo :) navíc ty fotky někdo totál zprasil HDR procesem, takhle to do očí určitě nebije.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SAMOUT: prosimte, pro me vrchol interieru je tesla, ale i tak tohle auto uvnitr zeru (coz z myho prvniho postu asi neni uplne poznat, pravda, ja totiz na mobilu nevidel ty fotky zevnitr). Cisty, jednoduchy, funkcni, vsechno krasne poruce, design jak z Enterprise, totalni pecka. Kdyby nekdo tohle narval do novyho auta, tak ho koupim :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DRAGON: Tvl, vzdyt to vevnitr vypada jek starej Zigul, fakt ne. Ale asi mam jinej vkus, no. Ja povazoval interiery vetsiny japonskejch aut za nestravitelne hrozny jeste nekdy pred 5 lety, treba jsem uvazoval o Honde CR-V, kde byla naprosto priserna palubka jeste v roce 2014.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SAMOUT: hrozny bych tomu fakt nerikal. V dnesni dobe ten design je jiste zazitej a nestravitelnej, automobilky s timhle prijit nemohou, to bez debat, nicmene to auto jako celek ma neskutecne kouzlo, pro me hlavne interierem, exterierem je to auto osklive jak cert, ale uvnitr, treba ta palubovka? To je masakr!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CADDY: Potvrzuje to moji domnenku, ze mezi roky 1970 a 1990 by se daly hezky auta spocitat na prstech jedny ruky ( a i ty devadesatky staly vetsinou za vyliz zad). Hrozny.
    CADDY
    CADDY --- ---
    TOMBRIDER: presne!

RAJCHE: nestava se mi moc casto, ze bych bral interier bez kuze, ale tohle je presne ten jeden z 0,5 % pripadu :)))
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    CADDY: Ty sedacky?.... To je z obyvaku, ne?
    Bozi :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    CADDY: pecka
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    CADDY: nádhernej interiér. A ten středovej panel co vypadá jak drahá japonská Hi-fi věž...hmmmm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam