HAMSTER:
K tomu předjíždění, trochu z druhý strany. Já byl teď po dlouhý době na dálnici. A Celkem mi hrkly slzy do očí a trochu jsem si cvrknul když mě v cca 140-150 dohnalo cosi co hrozně chtělo abych uhnul. No a když jsem uhnul tak to byl ford transit valník. Vůbec nechápu jak tý rychlosti dosáhl a už vůbec nechápu jak se mu podařilo udržet kola na dálnici. Trochu jsem s touto čuprkárou pojezdil...
Pozor já nebrečím, že byl někdo rychlejší než já, nebo že je lepší drajvr. Já jen nechápu ty sebevražedný tendence, který jsem teď za prodlouženej víkend viděl...
Ještě byl dobrej děda s fordem Kuga (nevím jestli třeba ford kulub nepořádal nějakej canonball) kterej mě na silnici 23 směrem do Brna předjížděl asi ve 170ti. Což oto ona je to rychlá silnice, ale mnoha vesnicích jsou takový ty radarový semoafory, který když k nim jedete víc než 50 tak vás zastaví na nulu. No a tenhle děda ke všem těm semaforům naletěl tak 80tkou. Já asi stárnu a měl bych si pořídit na řízení slaměnej klobouk, plato vajec a hrábě...