• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PATISLAV: Muze te uklidnit, ze se to nedeje jen v CR, je to nejakej globalni fenomen. Onehda jsem v Nemecku videl, jak to do sebe nakourili dva cumilove, takze dalnice stala z obou smeru oduvodnene asopn :D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PATISLAV: V každým policejním autě u nehody by měli být dva. Jeden aby vyšetřoval tu nehodu, a druhej kterej by filmoval tyhle kretény, a těm následně byly dávány pokuty v řádech tisíců a aspoň 4 body.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Vysvětlete mi, je opravdu nutný u každý nehody zpomalit tak, že vytvoříte tři kilometry dlouhou kolonu? Možná by stačilo podívat se na videa nehod na internetu? Já vím, že je to zajímavý a lákavý, ale stejně... šlápněte na to. Dík.
    MVEK
    MVEK --- ---
    ADMIX: Z dálnice ne, ale z nájezdu by mě to i napadlo, i když bych to asi nikdy neudělal. Snad leda bych byl někde v zahraničí a zapomněl si zjistit, kolik je ta pokuta a bál se třeba desítek tisíc.

    Ale nejde o to, jestli to člověka napadne, jde o to, že si musí vybrat, jestli bude porušovat zákon tak či onak. A ano, troufám si říct, že couvat kousek na přehledném širokém nájezdu (i takových znám dost) je srovnatelně nebezpečné jako jet po dálnici bez poplatku, pokud vezmeme potaz, že provinilec o svém provinění ví, a tedy je nervózní a nevěnuje se dobře řízení atd.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TRISSIE: to same Valmez s tim, ze lidi na nich neumi jezdit a vecne tam stoji na vsechny strany kolony, pritom takova prdel.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PATISLAV: no, a dneska, než přejedeš třeba takovej Prostějov, tak se ti bude točit hlava, protože tam jsou kruháky místo každé druhé křižovatky. Buď je to místní obdoba výstavby hladové zdi, nebo si někdo pořádně namastil kapsu, nebo oboje.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MVEK: Je za to az 5kCZK, a v zivote by me nenapadlo kvuli tomu couvat z dalnice ...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jinak ale netuším, kolik je za jízdu po dálnici bez známky, ale už vidím, jak ukecám ve správním řízení, že jsem ten úsek fakt nechtěl jet a vlastně to třeba i bylo zdržení, ale nevyznal jsem se včas dobře ve značení (někdy je to umění nenajet si na dálnici omylem, a ještě navíc špatným směrem). Jasně, zatím je ta pravděpodobnost, že se to stane tak malá, ale kdyby se přešlo na snímání mýtnými branami podle SPZ, tak je to problém.

    Jako značka, že se na dané silnici platí mýto, která je umístěná až v tom nájezdu, je mi prd platná, pokud tam nebude únikový pruh zpátky.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Když jsme byli malí a kruháče byly vzácný, tak jsme tátu prosili, aby schválně jezdil dokola ;).
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FORTRESS: Hehe, to se stalo kolegovi v JAR. Oni tam jezdí vlevo, a kolega se lehce ťuknul s jiným autem. Nicméně ten druhej byl Holanďan, a vzhledem k opačnému řízení si ani jeden nebyl jist čí je to vina, tak si řekli, že na to serou, a jeli dál :-).
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PREVIT: Jojo, to sme si takhle nebili jisti v Itálii, objeli jsme si ho 2x zkusmo, a pak napotřetí už odjeli kam bylo potřeba, dědek co tam stál vedle na nás hodně divně čuměl :-). Nebo je kruháč taky dobrej způsob (někdy i jedinej) jak se otočit.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    PISTA1: Škoda že nemáš kameru. To bych fakt rád někdy viděl takovýho idiota. Zatim jsem potkal akorát ženskou na kruháči v protisměru
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    PREVIT: Pohle vzhledu bych tipoval zedníka, starý favo, zasraný montérkový hadry, na hlavě plátěnej klobouček a v hubě žváro.
    Když sem ho objížděl po kostkách, co sou kolem středů kruháčů, tak akorát blbě čuměl.

    Taky už sem si párkrát objel kruháč, když sem si nebyl jistej kde vyjet, ale zastavit a couvat by mě nenapadlo ani kdyby byl úplně prázdnej.
    MVEK
    MVEK --- ---
    PISTA1: OMG (a to tyhle zkratky nerad používám)... Dovedu pochopit, že někoho napadne zakázané couvání v nájezdu na dálnici, protože nemá známku. Ale na kruháči fakt ani ten nápad nechápu.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PISTA1: Co to bylo zač? Každej jinej by to objel dokola. Někdy s tím dokonce člověk i počítá, když si není jistej, kde má vyjet.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak tohle sem ještě nežral 8(
    Chlápek jel předemnou po kruháku, zapoměl uhnout tak to zadup a začal couvat. To, že sou za ním další auta ho vůbec nezajímalo.
    YOT
    YOT --- ---
    FTN: no dyť...
    FTN
    FTN --- ---
    YOT: Nebylo mi ctí, ignore, popojedem. :)
    YOT
    YOT --- ---
    FTN: Ano závist a chudáctví nesnáším hystericky. Póooznal, šikovnej...
    A co ty fízly? Zavolals?
    FTN
    FTN --- ---
    YOT: ...což ti nebrání hystericky reagovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam