• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DYNK
    DYNK --- ---
    SITH: Chapu:) Nechapu ale proc nejsou zaroven odpovedi na otazku tvoji zeny, ale do toho mi nic neni a nechci se v tom stourat:)
    SITH
    SITH --- ---
    DYNK: to co jsem psal včera jsou moje osobní požadavky na auto :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    SITH: Aha. Vcera jsi psal neco o nalozeni spousty veci, bydleni na vesnici a vyjezdech na hory. To jsou dostatecny argumenty proti Fabii imho:)
    DYNK
    DYNK --- ---
    FORTRESS: Nejde o porizovaci cenu, ale prece kdyz clovek chce auto, tak ma predstavu co od nej chce a od toho se velikost auta odviji.
    SITH
    SITH --- ---
    DYNK: to je odpověd na otázku mé ženy proč si nekoupíme malé auto jako ostatní ale chci velké SUV :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Teda, kdyz vidim ty jeho videa, tak jsem rad, ze uz na desitce nebydlim, imho ten kokot bydli / pracuje v Hostivari, hodne zaberu je z Prumyslove, Jizni Spojky okolo Zahradnaku ci Sterbohol a prilehleho okoli.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak třeba myslí novou fabii a ojetou minulou generaci XC90.
    DYNK
    DYNK --- ---
    SITH: Tak normlne se covek nerozhoduje zrovna mezi Fabii a XC90. Myslim, ze to neni ani tvuj pripad..

    Jestli se clovek rozhoduje mezi jednim z nejmensich a jednim z nejvetsich aut, tak vstupni pozadavek bude mozna tak barva. Nic jinyho, co by spojovalo tyhle dve auta me nenapada.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    THE_MIRACLE: já lidem, co blikají už od nájezdu, nevěřím - v době, kdy jsem si dělala řidičák, ještě platilo pravidlo o blikání při nájezdu na kruhák, a stále existuje spousta řidičů, kteří to mají zadrátované automaticky (nebo prostě jim v tu chvíli nedojde, že vlastně tohle je kruhák), a blikají, že najíždějí. A jednak blinkr nedokážeš a druhak, primární je porušení tvé povinnosti dát autu přednost, takže vina by šla za tebou (to, že si taky užiješ boční náraz přímo do svých dveří, je bonus).
    Takže dokud nevidím, že řidič začal "úhybný manévr", nikam nejedu. Radši čekat před kruhákem než na JIPce...
    SITH
    SITH --- ---
    FORTRESS: když si zkouknu tohle video tak se vždycky divím že ještě stále musím někomu občas vysvětlovat, že radši svou ženu s dětma posadím do XC90 než do fabie, když jsou na silnicích tihle kokoti
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    VIRTUALVOID: To by mě zajímalo která přečipovaná oktávka dostává oficiální majáčky, to by pak asi nepotřeboval toho Protectora.

    Ve znamení mocných HUNTALÁRŮ!
    https://www.youtube.com/watch?v=3GemRQJkf9U


    14:00+
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Za mě tedy souhlas s tím, že blikat na kruháči doleva není dobrý nápad. Spousta kruháků u nás je tak malých, že jsem rád když stihnu bliknout na sjezdu v kombinaci s točením volantu tam a zase zpátky. Navíc dneska má spousta aut komfortní blikání a i když se to přeruší tím, že se dá blinkr na druhou stranu, tak to může nadělat paseku. Já se snažím maximálně dodržovat toto:
    1) pokud sjíždím hned na prvním výjezdu, blikám klidně už před kruháčem.
    2) pokud ne, blikám co nejdříve před svým sjezdem, ale tak, abych nemohl nikoho zmátnout.

    Myslím, že takto dodržovaná pravidla jsou jednoduchá a snadno dodržitelná. Bohužel, u nás jezdí čím dál tím víc aut, co blinkry asi nemají vůbec, takže chtít po někom ještě blikat navíc je fakt utopie. Nehledě na to, že pokud tam někomu vjedete, když blikal že sjede a nesjel, nevím nevím, ale myslím si, že říct, že měl zapnutý blinkr není moc platné...
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    ADMIX: tohoto nepoznam osobne :) akurat viem, ze jazdi s cimsi co ma oficialne majacky... ale jeho videa ma bavia, to je vyukovy material "co na silnici nedelat" :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Protector jde do módy, to asi pomalu zdvojnásobil cenu oktávky ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    VIRTUALVOID: Co to je zase za picuse ty vole :D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DAVETESS: To sice jo, ale jinak je ten člověk výstavní hovado. Jako otáčet se na světlech na červenou, to už chce mít mezi ušima fakt průvan.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    VIRTUALVOID: je fakt, že ty strejdové, co jezděj v levym pruhu zásadně stejně rychle, jako jede pravej...a to ještě schválně tak, aby to "zašpuntovali" ...mě taky vytáčej. Dnes a denně.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    Another one drives a Duster - Jízda Prahou na spotřebu
    https://www.youtube.com/watch?v=ryGZ3o56NQY


    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PHAILO: když odhlédnu od toho, že dynamika nárazu a chování obou aut bude při rychlostech 0 a 10km/h vs 120 a 90km/h výrazně odlišná (fyzikální zákony je furt docela těžké porušovat), tak pokud bych si měla vybrat, radši bych svým dětem přála, aby vyrůstali coby poloviční sirotci se svým otcem, než aby se mnou sdílely hezké útulné místo na krchově...
    RALI
    RALI --- ---
    KORKMAZ: to delay tacky, kdyz vyjizdim hned prvnim zase ven..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam