• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PHAILO: mají v obvodu čtyři vesnice, kde hlídají přechody v době, kdy jdou děti do/ze školy, jezdí patroly v místech, kde přes den není moc lidí, dělají přednášky o bezpečnosti dětem ve školkách a ve škole... a ty pokuty rozdávají, akorát když je tam poštve někdo z mstivých místních. Bydlíme tady už dost dlouho na to, abychom věděli, jak to tu chodí.
    Ale je to policajt, tak je to automaticky záporák, že...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRISSIE: Ledaže by to byla první obecní policie kterou znám nebo o které jsem slyšel, u které klady převažují nad zápory. No, moc tomu nevěřím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PHAILO: mínus máš ode mne, co tu dělá obecní policie, o tom mám docela dobrou představu, a jsem ráda, že tu jsou.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRISSIE: Ta další práce je beztak jen buzerace ostatních, takže za jakékoliv zdržení palec nahoru!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jo, jinak, byla jsem teď na policii kvůli lístku za parkování a ze zvědavosti jsem se ptala, co by se stalo, kdybych nereagovala, jestli by to řešili.
    Prý jo, protože se začalo stávat (a už se to stalo i v našem okrese), že někteří kokoti, co se fakt potřebujou hádat kvůli všemu, podali stížnost na fungování policie kvůli tomu, že sice dostali lísteček, ale nikdo to neposlal do správního řízení, takže neměli možnost se zhádat (a dostat pokutu) tam. A protože taková stížnost má samozřejmě vliv na plat příslušného policisty, tak holt musí dotáhnout všechno.
    (minimálně naše obecní policie, která nemá stálou služebnu, a vyřešení takového lístku pro ně znamená dohadovat se s řidičem, kdy a kde se setkají v mobilní služebně, je z toho víc než jen nenadšená, takže jsem odešla s domluvou, ať už to fakt neopakuju, protože mají fakt i jinou práci, kterou potřebujou dělat.)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Stalo se někomu, že by ho stavěli z neoznačeného auta terčem, jak je v článku zmíněno? Já jen, že v takovém případě bych asi ve většině případů nezastavil, protože teč si může pořídit kdokoliv, kdybych měl spolujezdce, nechám ho zavolat na 158 a oznámit to, ať mi sdělí, jestli je to jejich auto, jinak prostě ne. U nás se asi běžně přepadení nedějí, je to výjimka, ale kdoví, zvláště někde mimo obec atd.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    YOT
    YOT --- ---
    Moderní vyšetřovací metody Veřejné bezpečnosti
    https://www.youtube.com/watch?v=jBI705gyi2Q

    se směju
    RALI
    RALI --- ---
    MVEK: to bohuzel ne, ale nedivil bych se uplnku nebo novu :)


    PHAILO: tak to bude uplnek, maji pocit, ze jsou vlkodlaci a jsou nezranitelni, jen je blby, kdyz je zvejkne offroad se stribrnym ramem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHAILO: to neee, to je mi proti srsti
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JOPS: Měl jsi ho vzít z prava.

    RALI: To se vztahuje i na chodce :-)
    MVEK
    MVEK --- ---
    RALI: Zkoušel sis jen tak dávat ty dny dohromady s něčím? Třeba fáze Měsíce, nebo počasí...?
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jako převážně víkendový řidič taky pozorují většinou vlny. A jo, taky mi přijde, že zrovna třeba přejeté kočky, možná i jiná zvířata typu zajíce a lišky (ježky nepočítám) pozoruji víc v jednom dni, než nahodile tu a tam jednu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ADMIX: jako ja treba taky v zivote nepouzil na nikoho dalkova svetla, aby mi uhnul. Az ted. Mydlim to po dalnici do kopce, auto slusne rozjete, predemnou felicie, co se plazila asi 90km/h, ja na nej bliknul, at uhne a co myslite, ze se stalo... NIC, vubec nic. Hezky dojel ten kamion co byl pred nim asi pul kilometru (kdyby uhnul, behem dvou vterin bych byl v prdeli a bez jakehokoliv rizika by se mohl vratit do leveho pruhu), predjel kamion a pak se zaradil, bohuzel muj stroj nema tolik vykonu na rozdavani, takze kdyz jsem klesnul na zavratnou rychlost 95 km/h, tak ta nasledna akcelerace uz je v pytli :))))
    RALI
    RALI --- ---
    PHAILO: co jsem jezdil s kamionem, vypozoroval jsem ze i kocky maji sve dny a ve vlnach pachaji sebevrazdy. Treba mesic, dva ani jedina prejeta a pak behem jednoho dne treba 8. (kupodivu jsem neprejel nikdy zadnou)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    JOPS: žena jela v pátek po D1 do Hodonína a říkala,že jí takhle asi 3x někdo podjíždel odstavným pruhem...Shodou okolností to prý byly vždycky audiny.. za podobných okolností hustější provoz,ale celkem to (na D1)jelo.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Vždycky to chodí ve vlnách. Z pozorování to u mě probíhá tak, že zhruba měsíc až měsíc a půl bývá klid a pak je zhruba týden, kdy jsou všichni úplně vylízaný.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mam auto rok, za tu dobu jsem pouzil klakson jen abych vyzkousel, jestli funguje.
    Dneska rano cestou do prace ctyrikrat, na ctyri ruzny lidi. The fuck is this shit :D
    Jsem pak na parkovisti musel prohlidnout naraznik, jestli jsem to fakt ubrzdil
    FAT
    FAT --- ---
    JOPS: Tam to je dost častý jev.
    :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam