Prosím všechny... myslete při parkování na ostatní :D Apeluju na ty, kteří bydlí mimo město, nebo aspoň centrum a semtam si dojedou do města a parkujou jak langoši přes dvě místa, nebo zbytečně zabírají moc místa - protože si prostě neuvědomujou situaci v centrubydlících, čtvrthodiny každý den blokobjíždějícch a místohledajících řidičů.
Bydlím v ulici, kde je to s parkováním fakt špatný, každý volný místo má cenu zlata. Lidi co v té ulici bydlí, tak jsou solidární a parkujou aby zabrali co nejmín místa, na denním pořádku jsou situace že musíš lozit do auta druhýma dveřma, ale jinak to prostě nejde a ani mě to nesere, situace je prostě taková. Včera jsem už byl fakt zoufalej. Naproti baráku je nějaký kulturní centrum pro děcka nebo co, mají vyhrazenej jeden flek. Samozřejmě na něm parkuje nějakej Ford v kombajnu, půlkou na vyhrazeným, půlkou na vedlejším fleku a to je ještě v úplně jiným úhlu než stála ostatní auta. Tak jsem se sebral a šel do toho centra hledat majitele. No podařilo se mi ho najít, tak mu říkám jestli to nechce posunout a zaparkovat normálně, říkal jsem mu to slušně v klidu (Vnitřně jsem si ale říkal : Ty kreténe to nevidíš že parkuješ jako totální čurák?!) a on že se tam dvě auta nevlezou v žádným případě a strašně se cítil ublíženě... no nakonec to přeparkoval. Nadvakrát. Poprvý zaparkoval tak (asi schválně a zas jako čurák) aby demonstroval, že opravdu na tom místě nejdou zaparkovat dvě auta. To už to ve mně vřelo ale nechal jsem to být a slušně mu ukázal jeho přes metr velkou vzdálenost od vedle parkujícího auta, tak to nakonec znovu posunul a zaparkoval jsem. Stálo to úsilí, ale doufám, že jsem zasadil semínko do jeho mysli a příště až bude parkovat tak si na tuhle událost vzpomene (a bud zaparkuje znovu jako kokot nebo ne) Vím že je tu sousta slušnýh řidičů kteří na tohle myslí, ale pro ostatní jsem chtěl říct, at parkujete kdekoliv, snazte se zabirat co nejmin místa, protože nevíte jaká je parkovací situace v dané lokalitě :D Díky že jsem se tu mohl vyplakat.