Jinak k tomu "parkování jako kokot" už jsem se tu několikrát vyjadřoval. Vždy je dobré se zamyslet, jestli tam ten člověk fakt stojí jak debil přes dvě místa schválně nebo z blbosti, nebo proto, že tam prostě před ním stál jiný kokot a před ním třeba další apod. Nic to ale nemění na tom, že je spousta míst, kde je to jednoznačné. Třeba když se stojí podelně a bloky jsou odděleny stromy. Když někdo stojí metr a půl od toho stromu, tak je prostě debil... Když ještě šlo parkovat na Újezdě, tak jsem občas stál i na tomto typu parkování a když jsem blbě zajel, byl jsem schopný do auta ještě trochu strčit, abych stál fakt na těsno i když třeba mezi mnou a autem předemnou byla velká mezera, protože jsem si říkal, že když ten předemnou odjede, lépe se tam někdo vejde, zatímco pokud to nechám být, ten prostor za mnou se využít nedá. Však jsem tady popisoval, jak na mě letos na jaře tam pokřikoval takový starší pán, že jsem si dovolil posunout kontejner, abych mohl zajet až těsně k vyhrazenému prostoru...