Ale zas myslím, že Phailo chce upozornit, že když to přeženu, na té fotce může být momentka z krátké chvíle, kdy řidič zastavil, aby někoho nabral, nebo něco nabral. Během minuty bude odjíždět. A tím něký myslím třeba delegaci, ředitele apod.
Nebo má podržet místa, protože za deset minut přijede nějaká delegace či co (fér to možná pořád není, ale už to není taková sprostota).
Fotka je v tomhle velmi matoucí věc, však o mediálně zneužitých fotkách s úplně jiným výkladem, než co se skutečně dělo, se dá dost najít.
Každopádně nevím, jestli takováhle SPZ je dnes tedy normálně koupená, nebo může být vyhrazená pro speciální případy, a nemůže to tím spíš být auto třeba nějakého ministra apod.
Když to přeženu, nevidíme značení, třeba je to reservé pro úřad, a tak je to celkem fuk, že tam takhle zastaví).
Tudíž ano, jsem taky zásadně proti příliš siláckým řečem. Pokud by mi dotyčný bránil v parkování (a mohl jsem tam stát), nebyl by nikde vidět, budu uvažova to hlídce m. policie.
A spíš beru komentáře: "nedivil bych se, kdyby mu někdo objel lak" nebo ten úsměvý o ukradené SPZ a její unikátnosti než ty, které s tím vysloveně sympatizují apod.