• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: OK :-) Já jsem přímo na Lidické :-)

FAT: No, jako ne že bych chtěla být na to odkázaná, to zas ne :-)

DYNK: Pořád to říkám, že automat je na p**u :-D
    FAT
    FAT --- ---
    BLONDYNKA: Nemlich to samé je na jednom sídlišti v Kralupech. Odtlačíš, odjedeš...
    Dobrej systém na málo místa.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Neviděl, já nebydlím přímo na té ulici ale jakoby u artu.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: a to jsi nikdy neviděl, jak se tam s těmi auty sachuje? Tak to zas já nevěřím tobě :-)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Já od tam bydlím asi 300m... takže vím jaká je situace :D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Jistěže cizinec by byl asi v prdeli. Nicméně já cca sto metrů odtam pracuju a tak to vidím každý den. Policajty jsem zatím nezaznamenala, místní to znají. Co chceš jinak dělat - tam se fakt zaparkovat normálně nedá.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: A celkem musí být teda fajn, pokud bych byl řidič třeba toho zaparkovanýho superbu, si odtláčet tři auta... jako já si myslím že kecáš :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Já jsem z Brna a nikdo mě tu zatím neprudí, tu fotku jsem fotil. O tom že ty auta nejsou zabržděný nevím a dost bych polemizoval. Protože když to nevím já, tak to podle mě neví 70% lidí co tam tak zastaví, mě by nenapadlo tam nechat nezabržděný auto. Každopádně máš pravdu v tom, že tam je to s parkováním fakt blbý... esi to funguje pro lidi co tam žijou nebo pracujou tak jedině tleskám. Ale zajímalo by mě jak tohle přehlíží MP.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Tohle je v Brně (očekávám hromadu vtipů), kde to takto funguje už spoustu let. Ta auta zaparkovaná podélně nejsou zabržděná a když někdo potřebuje odjet, potlačí si je. Vzhledem ke katastrfálnímu nedostatku míst se to takto holt zavedlo a lidi tam s tím žijí celkem ve shodě. Nouze naučila Dalibora housti, žeano.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PREVIT: Je fakt, že v poslední době do mobilu čumí skoro každý. Na dálnici, okresce i ve městě. Taky to pak podle toho na silnici vypadá.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PHAILO: No přece - aby mohli hrát hry, dívat se na TV a posílat SMSky, jako vždycky! :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRISTRAM: Jo, to bude ono. FUCK!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: https://www.google.cz/...81.05h,67.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1sozS-dI_w-X5_N4Y9bEPWqg!2e0!7i13312!8i6656

Ty auta tam normálně parkují... bez řidiče.... však si jenom odskočil. Ach jo...
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    PHAILO: to je to jak zvysuji bezpecnost na silnicich prece, protozecje to uzky, tal aby nekdo pri predjizdeni nejel moc rychle a nehavaroval.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ZVIRATKO: Já jsem to zaregistroval až tak posledních 14 dnů. Ale nemám na mysli to, že kamion jede u středové čáry (to bývalo i dřív). Myslím tím na hulváta přesně prostředkem.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PHAILO: to tam bylo vzdycky
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Co je to doprdele za novou módu na D1, že kamiony jezdí ve zúžení schválně celých 8 km napůl oběma pruhy tak, aby nikdo nemohl předjet? Z posledních třech cest čtyřikrát. A fakt mě to nebaví.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PNXNTDD: wtf?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Hlavně nikoho neblokovat při parkování... 4x

YOT
    YOT --- ---
    PNXNTDD: Nemyslela si třeba že jdeš z Áčka a nebyl vlastně projev té pozitivní diskriminace?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PHAILO: Mrkni na ten street view odkaz ještě jednou. Když si to přiblížíš tak před tím černým jeepem je na sloupu značka "Konec parkování na chodníku" , takže to řešej no... jako taky nevidím důvod proč se tam nesmí parkovat, je to na hlavu, v podstatě buzerace je spíš ta značka, která by měla být až u vjezdu do těch garáží a kvůli tomu má podnik "Áčko" parkování ve vnitrobloku. Njn... Parkovat Brno :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam