• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    TRISTRAM: Dneska jsem o tom na Českým rozhlase poslouchal celkem obsáhlou reportáž (o stáčení)... No a padl tam jeden trefnej komentář a to ten že : "Lidi se rádi nechávaj podvádět a dokud to tak bude, tak se auta stáčet budou..." A kor tohle je případ ženský, která je naprosto naivní a v podstatě si za to může sama. Dnes máš možnosti se stočenýmu autu vyhnout, ať už přes Cebia, nebo minimálně šikovným automechanikem, kterej se na auto mrkne...
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    superb v taxikářský žlutý, to by člověka nenapadlo, že to bude stočený, na 90 ze 410, dobrý střelci
    https://www.stream.cz/adost/10000981-a-dost-podvody-sojetymi-auty

    a sorry, az ted jsem si vsiml, ze je to 3 roky stary:))
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    SITH: To mi zas přijde, že mícháte jablka a hrušky. Na poště nebo v obchodě jsem na prodavače taky milý, usmívám se a jsem rád, když je to opětováno. Určitě se po nich nevozím, kvůli tomu že čekám dlouho ve frontě, nebo že mi zas nepřivezli balíček. Vím že za to nemůžou. K jiným hlídkám se chovám také slušně, popřejem si hezký den a úsměv nic nestojí. Ale tenhle si to prostě nezasloužil.

    RALI: Mně by teda přišlo jako sebevražda se bránit pouze pepřovým sprejem proti člověku s teleskopem a brýlemi. Kde jste přišel k tomu, že vytáhnout zbraň a nechtít ji primárně použít je sebevražda? Ano, byl jsem připraven ji použít, zároveň se člověk snaží, aby použita být nemusela. Jednak to mělo psychologický efekt, ale hlavně to byla pojistka, pokud by pepřák nezabral a on zautočil.
    RALI
    RALI --- ---
    DRMENGELE: tahat na kohokoli pistoli (nejen plynovou) a nechtit ji primarne pouzit je sebevrazda.
    SITH
    SITH --- ---
    DRMENGELE: mě se tvůj přístup nelíbí a celkově se mi tvé chování také nezamlouvá. Nemám rád lidi jako ty. Tolik k mé upřímnosti

    připomíná mi to chování lidí na poště. Když budu tu holku za přepážkou pičovat, akorát si tím pohorším a ve výsledku bude ona pičovat mě a oba se nikam neposuneme. Když na poštu přijdu s úsměvem, jsem slušný a mluvím na ní normálně, dostane se mi téměř vždy stejné reakce i od protější strany

    "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá"
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PREVIT: Také se z valné většiny setkávám s policisty, kteří ví co smí a ne, jsou slušní a tak se k nim slušně chovám i já. Při téhle kontrole tomu ale tak nebylo. Tam jim šlo vysloveně o zkasírování a zkoušení, co si nechám líbit. Ono už ten jeho nástup a chůze stylem jak kdyby vládl okresu leccos napovídala.

    Co se týče toho konfliktu, ano bylo to na hraně, ale rozpůlit si hlavu teleskopem fakt nenechám:)). A tahat na někoho plynovou pistoli mi přijde jako sebevražda.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DRMENGELE: S tím, co teď píšeš nemohu, než souhlasit. Ale promiň, nevěřím, že to tak opravdu je, nebo že nemáš ve svém přístupu k ostatním rezervy. Jen dvě věci:
    1. I s policajty je dobré mluvit jinak, než stylem "do toho vám nic není". Někdy je lepší se s nimi bavit, jako se sobě rovnými a většinou to dělá divy. Samozřejmě to na případné zakomplexované blbce (dle mých zkušeností jich je menšina) nemusí fungovat. Ale už se mi takhle několikrát podarilo snížit (právem uloženou) pokutu.
    2. Pohybuješ se na hraně, i když je možná formálně ze tvé strany všechno v pořádku (viz tvé video s plynovou pistolí proti blokujícímu blbečkovi). Statisticky vzato - je jen otázkou času, kdy se dostaneš nejakou malou nešťastnou náhodou do velkýho průseru.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    OMNIHASH: V pořádku, já to beru. Je mi jasné, že tohle není pro každýho. Každej to má nastavený jinak, co je pro něj ok a co ne, pro někoho je to bezohledná, drzá jízda. Někdo tvrdí, že ten styl jízdy ohrožuje ostatní řidiče, někdo tvrdí, že je to plynulá svižná jízda, bez ohrožení ostatních. Setkávám se různýma reakcema, o tom to je, proto ty videa na tom yt jsou. Nemyslím si, že bych se nějak do krve hádal, jen jsem trpělivý ve vysvětlování a ihned někoho nenapadám nadávkami, jako má druhá strana ve zvyku.

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DRMENGELE: to není tak úplně pravda, já si myslím to samý a s argumentama jsem ani nezačal... ale to si myslím o každým, kdo je ochotnej natočit a sestříhat 50+ videí o svým točení volantem a ještě se pod nima do krve hádat, kdo měl pravdu. Doporučil bych ti najít si jinej job, nebo se ti jednoho dne brutálně posere život, až se srazíš s dalším podobným yutuberem.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    ADMIX: Ano, už jsem to tu psal dříve. Proč bych se neměl rozohňovat? Jim šlo vysloveně o to, mě zkasírovat. Auto není polepené nápisy od zdravotnického zařízení, ani k čemu je určené, takže je maják za oknem zaujal a s vidinou zisku, mě kvůli nim zastavili.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DRMENGELE: Ty ten majak mas v aute v ramci vykonu povolani? Jestli jo, tak nechapu proc se tak rozohnujes, jestli ne, tak jsi nejvic nejhustsi drsnak s modrym blikatkem.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Vzdycky si rikam, ze to tem lidem stoji za to riziko. Ocistit si pulku predniho skla a jet. Ach jo.

    brno.idnes.cz/ridicka-s-namrzlym-sklem-zabila-chodkyni-ffw-/brno-zpravy.aspx?c=A161128_135837_brno-zpravy_krut
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    DRMENGELE: Ne, já uznávám, že jsi měl pravdu, toto zařízení v TP bejt skutečně nemusí. A že seš kretén je můj názor podložený objektivními fakty.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    HAMSTER: Klasika, došly argumenty, přecházíte k urážkám. Milé. =)
    BINARY_PARANOIC: To, že si nenechám vše líbit znamená, že jsem nedospělý? =))
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    DRMENGELE: Nj, jsi hrdina... A kretén..... :-)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    To se fakt jmenuje 'Predátor'? LOL! :-D
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DRMENGELE: …ale tak třeba jednou dospěješ ;)
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ano, ale ale ten predátor nebyl zapnutý, takže jsme zpátky u toho, že jim není nic do toho proč tam je, jakou má barvu a už vůbec ne řidiči říkat, aby ho zapnul.
    Pokud by byl zapnutý, blikal modře, oni mě chytli a chtěli vidět povolení, rád vyhovím. Ale skákat takhle, jak oni si písknou, nehodlám.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DRMENGELE: což je s pohledu zákona jedno, neboť je modrá světla zakázáno i jen napodobovat.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ZVIRATKO: Majáček právně neexistuje. Vždy je řeč o výstražném světlu modré barvy.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    ZVIRATKO: To proto, že tu motají víc věcí do sebe, od začátku se tu bavíme o tom predátorovi co je na videu za oknem.
    PNXNTDD: "Nejde o to striktně dodržovat pravidla"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam