• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PHAILO: Nezávidím, taky s tímhle bojuju v Plzni. U nás je ale největší problém otvírání dveří. Nárazník zatím naštěstí netknutý, ale velmi oblíbený je u nás otevřít dveře a zakousnout je do dveří vozidla vedle. Většinou dodávka dělníků, nebo někdo kdo má auto jen jako věc, která ho někam dopraví a vzhled neřeší, takže jemu je to jedno a ještě na vás hodí pohled "abych se neposral", když mi do těch dveří vrazí.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VIRTUALVOID: Mě už to ani nezneklidňuje. Jestli dobře počítám, za poslední 3 roky už je to posedmé. Různá auta, různá parkoviště. Průměrná škoda 70 tis.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    PHAILO: som nedavno potreboval parkovat na kobylisoch. nenasiel som vsak odvahu a odstavil to radsej na p+r v letnanoch. metro ftw :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Hmm, tak auto vydrželo ve 100% stavu přesně týden. Po výměně nárazníku budeme tentokrát měnit dveře. Miluju parkování v Praze..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PETINY: :D ano, tak urcite hrozna zavist ;) vidis no a ja si vypozorovala zrovna tuhle analogii.. treba si to vypozoroval jinak
    do nich nikdo nenaboura, protoze si das bacha, tyhle lidi obcas ani nedavaj parkovani, proste jsou ta auta dost siroky a odstup je rozumnou volbou, ja se jim do cesty zasadne nepletu a v ramci moznosti ihned poustim, protoze to nedavani blinkru je tak casty, ze se nechci zbourat :D a od blbejch ridicu je nejlip drzet se co nejdal... alespon prozatim mam za sebou deset let po praze bez nehody, vzdycky jsem pripravena, ze si nekdo na posledni chvili vzpomene, ze vlastne potrebuje zmenit pruh a neda blinkr.

    PETINY
    PETINY --- ---
    GRANTORINO: zajímavá analogie mezi velikostí auta a nepoužíváním blinkru... To stejný bych já mohl říct o řidičích BMW, nebo malejch Fabií, protože se s jejich (ne)blikáním potkávám relativně často. A věřím, že je zatím něco víc než "nojo, bavorák, ten si může dovolit neblikat, má drahý auto a má na pokuty mámo". To mi přijde takový závistivě-čecháčkovský. Stejně jako myslet si, že SUVčka neblikaj proto, že je jim jedno, jestli do nich někdo nabourá, to sorry :)
    Příště radši rovnou řekni, že jsi potkala dva kokoty na silnici, a budeš mít asi pravdu.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    GRANTORINO: Ja uz tyhle ridice podeziram, ze davat blinkry je nikdo nenaucil a je to pro ne moc slozity.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    [CRASH] Nalitej autobusák v Brně před sebou tlačil auto
    http://www.youtube.com/watch?v=8n7YnsPmBu4
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    dneska jsem videla, jsk se malem srazily dve SUV, protoze jak jinak nedalo to jedno blinkr a predjelo to druhe :D docela me to pobavilo, zname to pocit velikosti opravnuje ridice nepouzivat blinkr, protoze s timhle se srazit nechces pravidla nepravidla... ze by na to jednou ti ridici dojeli ;)?
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    ADMIX: No vidíte a proto lidé koukají na můj kanál. =))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DRMENGELE: Mne to taky bavi sledovat, ale jen kdyz je tam neco zajimavyho :D
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    KVIIIK: :D Aha, takže já chtěl poukázat na to, jak měl někdo potřebu školit mě, přitom sám udělal tu samou "špatnou" věc a ve finále jsem od vás označenej jako školitel já.
    YOT
    YOT --- ---
    KVIIIK: Takže ani do 'Neváhej a toč' by to nezapadalo? Žádný děti hrající si na řidiče, vyndaná sestra cumlající šaltrpáku, nebo tchýně co si nevšimla vajec na zadním sedadle?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ADMIX: ve zkratce: hrozne ho sere, kdyz nekdo jede max povolenou rychlosti v obci, zabira u toho levy pruh a on ho pak chudak musi predjizdet zprava a pres plnou caru a mit u toho pocit, jak moc ho "vyskolil"
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    ADMIX: Sám odebírám desítky jiných kanálů, kteří zveřejňují "onboard z českých silnic". A jelikož mě to baví sledovat, tak mě baví i ukázat něco ze své kamery. Každej má nějakej svůj zájem přece, ne ? :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SMOKY: Me zajimalo, jestli se tam stane neco zajimavyho ... jsem postizenej takhle :D
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SMOKY: co ti na to poviem, kazdeho vzrusuje cosi ine :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VIRTUALVOID: Zabavnosti bych to prirovnal k tomuhle videu: https://www.youtube.com/watch?v=wuicNenuBxU a ejhle, ma to i podobnej pocet odberatelu.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SMOKY: tak podla poctu odberatelov, tato problematika zaujima kopec ludi :))
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    DRMENGELE: toho hajnika si zabil :DD
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ADMIX: A taky co nekoho vede k tomu to pak sledovat ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam