• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    GRANTORINO: A pak jsou hrozne pohorseni kdyz nekomu labilnejsimu rupnou nervy a takovyho kokota vybrzduje, to se pak posilaj ublizeny videa z onboard kamer jak chudak kamionak je sikanovanej piratama.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SPM: no je fakt, že tam jsou přesně takové ty táhlé sem tam kopce, no jela jsem za nima a pobaveně sledovala, jak to dopadne... během hodiny se to zopakovalo dvakrát s různými kamioňáky, takže se asi v těch kamionech nuděj, ať mi nikdo neříká, že jim nedojde, jak to bude probíhat...

    ta legrace jim vydržela asi na pět minut jízdy... prostě bžunda
    SPM
    SPM --- ---
    GRANTORINO: Tipnul bych si, že dřív přijde kopec, kde ten první bude pro změnu rychlejší a takhle spolu dojedou až do Reichu. Alespoň někde u Brna jsem zažil to, že se autobusák pustil do předjíždění kamionu a v kopci mu to přestalo jet a kamion byl rychlejší. Akorát že to bylo na jednoproudý okresce, kde to bylo akorát na místě do kopce rozšířeno na dva pruhy - takže kvůli tomu dementovi se zase všichni táhli znova za kamionem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    matematická úloha

    Jedou po dálnici D5 dva kamiony za sebou rychlostí 80km/h. Ten druhý se samozřejmě rozhodne ten první předjet. Při předjíždění pomalu zrychlí na cca 95km/hod. První kamion samozřejmě zrychlí na 90km/h. Za jak dlouho předjede ten druhý kamion ten první a jak dlouho budou oba kamiony ucpávat dálnici D5 než se druhému podaří předjet prvního, aniž by první sundal aspoň na chvíli nohu z pedálu na plyn?
    SPM
    SPM --- ---
    Jak se tu někdo rozčiloval nad tím, že lidi jezdí moc pomalu, tak dneska jsem narazil (a to nebylo ani mokro, ani sníh, ani namrznuto), co jel po okresce 30... s STčkovym Focusem. A aby to korunoval, tak když už byl kus silnice s výhledem, kde by se dalo předjet, tak buď výrazně přidal nebo jel prostředkem. Asi stará vezla toho svýho domů nachcanýho nebo nevím jak si to vysvětlit, ale tohle pilo krev už i mně. Až bych řekl, že na řízení těhlech aut by se někteří měli radši vykašlat...
    MVEK
    MVEK --- ---
    VIRTUALVOID: Tak mé možnosti jsou neskonale omezenější. Ale já jsem hlavně tester, vývojář jen z nouze, v tomto ohledu bych ovšem neměl problém trochu času poskytnout, kdybys to myslel vážně.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    MVEK: mam moznost, cas & chut take cosi naprogramovat :))
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PETINY: No podle vyjádření v tom článku ne.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Ja teda obcas nekoho probliknu a s ruznych duvodu a normalne to funguje...
    - typek jeden bez svetel, probliknu, zapne si je
    - nekdo jede L na dalnici aniz by predjizdel a chrape za volantem, probliknu a vrati se do P
    - stojime na krizovatce a druhy ma prednost z P, ale nechape to, probliknu a rozjede se

    Na pitomce, kteri mi to hodi 100km/h do L na dalnici tesne pred predek, protoze se najednou rozhodnou predjizdet kamion to nefunguje, tam obcas zatroubim podle nalady :) ale tupy nepochopeny vyraz zustava stejne tupym dal :)
    SPM
    SPM --- ---
    Bokem bych po dálnici nejezdil, zkusil jsem to jednou a žádný příjemný zážitek to není :-)))
    PETINY
    PETINY --- ---
    SAMOUT: není přizpůsobení stylu jízdy právě to, že přejedu trochu bokem do levýho?:))
    MVEK
    MVEK --- ---
    SPM: jj
    SPM
    SPM --- ---
    MVEK: Blikat nemá smysl, akorát se dotyčný urazí a pustí dálkovky na mě. Což teda na druhou stranu už žádnej viditelný rozdíl není, protože na letadla svítil už předtím.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    SAMOUT: nijak :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Je pravý pruh moc rozbitý? Tak zpomalte - iDNES.cz
    http://auto.idnes.cz/jizda-v-levem-pruhu-0or-/automoto.aspx?c=A161213_000456_automoto_fdv

    Přizpůsobit rychlost? OK. Docela by mě zajímalo, jak se budou soudruzi příslušníci tvářit, až jim někdo začne na D1 v pravým pruhu jezdit max 40.
    HUGO
    HUGO --- ---
    DRMENGELE: tak víš co, nějaké poblikávání z dálky asi nikdo neřeší; běžně ta věc vypadá tak a popisuje ji i ATOMIKS, že někdo někoho dojede během předjíždění, nalepí se mu na kufr a propálí mu sítnici dálkovkama; k tomu imho neopravňují ani závažné osobní důvody
    MVEK
    MVEK --- ---
    SPM: Njn, pak jsou lidi bez kombiku, kteří vědí, že běžné naložení kufru moc zvedek nezvedne, a když pak převáží pár metráků dlaždic, tak řeší nosnost auta, ale na světla taky zapomenou...:-(
    Naštěstí jsem jel jen za dne.
    A měl jsem plnou hlavu starostí, jak odtáhnout ještě druhou várku a stihnout potom něco do práce, takže jsem si jist, že i kdyby na mě někdo blikal tak bych si to neuvědomil. Navíc jsem v průběhu cesty zjistil, že mi nesvítí jedno tlumené světlo (měnil jsem až po, před večerní cestou), takže bych čekal, že blikají kvůli tomu.
    SPM
    SPM --- ---
    Na mlhovky si poslední dobou stěžuje hodně lidí... nicméně, ne že by to světlo za přímý viditelnosti bylo na oko nějak příjemný, ale daleko horší mi přijdou naložený kombíky, jejichž řidič vůbec netuší, k čemu je to kolečko vlevo od volantu... Jak za tmy jezdím po okresce, tak takovýhlech pitomců je 7 z 10, člověk to nemůže řešit větším odstupem, nic nevidí a nic s tím neudělá...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DRMENGELE: Jestli tě baví absurdní scénáře, tak až ti bude maminka umírat v nemocnici, tak si samozřejmě vezmi taxíka a nech rychlou jízdu na něm - ty rozhodně v danou chvíli nejsi v psychickém rozpoložení abys vůbec lezl za volant.

    Mamince by jistě udělalo radost, když při spěchání za ní zabiješ pár dalších lidí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: tak víš co, jestli byla mlha, tak si na tebe posvítil, aby tě vůbec viděl! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam