• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SMOKY: Tak když je kalamita a napadne 10cm sněhu? A on tam napůl jede a napůl koloběžkuje. Musel jsem si ho střihnout. Nedivim se že je ty dashcameři sprchujou.

    cykloun
    https://www.youtube.com/watch?v=BEvxTfYvVXc


    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FORTRESS: A co ti provedl ?
    RALI
    RALI --- ---
    FORTRESS: u nas na malomeste se jezdi na kole za kazdeho pocasi. Ja teda nejezdim ani za pekneho pocasi, ale neprijde mi na tom nic divnyho :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To já potkal při výjezdu od baráku nějakýho dementního cyklistu.
    SPM
    SPM --- ---
    MVEK: Kapota jen tak neodtaje... I po 40km na výrazně výhřevnějším motoru tam ten přimrzlej humus drží...

    Ale zase by se mu dalo dát druhé bezvýznamné plus, že do toho aspoň nesvítí předníma mlhovkama, když je nechal zapadané :-DD
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska jsem viděla (v protisměru coby řidič, nebyl čas fotit) auto, která mělo po obou stranách předního skla očištěný čtverec cca 40x40cm. Hezky od kraje skla... a uprostřed metr ledu a sněhu. To musel být výhled...

    zrovna před Vánocema byl v Praze smrťák, kráva si očistila jen půlku předního skla a zabila paní na přechodu, protože ji neviděla :-(
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PETINY: Za tohle bych bral papiry. To je parada, kdyz se to urve a vlitne ti to do predniho skla.
    MVEK
    MVEK --- ---
    SAMOUT: To mohlo odtát. Sice kapotu to vypadá, že asi očistil, to asi nebude od tepla, ale i tak bych to neviděl jako záměr.

    Si říkám kolík osob navíc ta čepice znamená (a tedy spotřeba). Jestli 50 kg nebo víc...
    PETINY
    PETINY --- ---
    SAMOUT: to je jako dát Hitlerovi malý bezvýznamný plus za to, že byl vegan..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    PETINY: Malé bezvýznamné plus za to, že má aspoň očištěný světla (doufejme že i vzadu).
    PETINY
    PETINY --- ---
    Slušný Čech(TM) ve svém přirozeném prostředí

    SPM
    SPM --- ---
    konečně nějaká zábava :-) Ještě by to chtělo nepoužívat sypače, pač tam kde to nebylo posypaný si aspoň piloti služebních aut moc nevyskakovali a neni z toho ten hroznej rozsolenej bordel na čelním skle :-)
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: a pak jsi byl za pět minut v práci? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem rano uz auto neometal, ale doslova zametal - musel jsem si vzit velky koste a omest 20cm snehu ze stran, potom 30cm ze strechy, a potom ten snih odhazet a auto vykopat ze zaveje, abych moh vubec videt, pac bylo snehu po svetla :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    dneska konecne snih i tady.

    Jedu okolo Benziny, co je u kruhaku ve Zdibech a proti me bile auto (myslim, ze nejakej starej Peugeot), rozsvicene varovne blinkry a nehorazne na tom snehu hrabe (ale ted si rikam, ze to vlastne byla zadokolka) a ujede tak jeden metr za pul minuty a za nim byla kuuuuuuuurva dlouha fronta :) Asi to byl pritel letnich pneumatik :) Dojel jsem ke druhemu kruhovemu objezdu a samozrejme ucpanej, protoze vsechna auta za nim cekala, az typek se dostane na nejakej povrch, kde to nebude klouzat :) Asi po dvou minutach stani na kruhaku se dve auta pohnula a zase se to trochu kruhak uvolnil . Podle me typek se snazil jenom dojet k benzince a tam asi ted ceka na oblevu :)
    COLON
    COLON --- ---
    LOPIK: jj, vyjíždět odpoledne od Měšic, to je zážitek...
    MVEK
    MVEK --- ---
    LOPIK: Ano, ta věřím, že je horší, po té jezdívám po hlavní a občas lidí lituju, ale když je vidím až poté, co se rozjedu na těch 70...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MVEK
    MVEK --- ---
    LOPIK: Nevím, kterou myslíš, na video se podívat nemůžu (blokace), ale jednu křižovatku taky miluju, protože pro bezpečnost tam dali stopku, přitom je při tom výjezdu z Líbeznic krásně vidět, takže když je vlevo volno, tak nemusím zdržovat zastavením, i když zpomalit na skoro krokem tam obvykle je třeba stejně.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    FORTRESS: To vypadá na křížovatku za Líbeznicema, tam je bouračka tak co dva týdny snad - jezdím tudy každej den.. je tam nahovno, že tam je na hlavní provoz jak kráva a lidem cukaj nervy po tom čekání..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ADMIX: Z toho videa není poznat, že jde o cajty, takže možná fake.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam