• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MVEK
    MVEK --- ---
    PETINY: V tom případě ale odmítnutí ukázat nebo říct, že tedy nevím a můžu to zkusit najít, jestli to chce, je jasné nasírání policisty, a může teoreticky skončit hádáním se ve správním řízení. Protože to je pak věc pohledu, jestli je to nezbytná míra a rozsah.
    PETINY
    PETINY --- ---
    MVEK: hloupost to možná je, ale nemá právní základ pro popotahování.
    A ne, nemusíš ani vědět, ani prokázat. Ty nemáš komukoliv co prokazovat nebo dokazovat, ty máš jenom poskytnout spolupráci v nezbytný míře a rozsahu (a nikde není specifikovaný jakej rozsah to to je).
    MVEK
    MVEK --- ---
    PHAILO: Chceš říct, že řidič není povinen vědět kde a prokázat, že má povinnou výbavu? Pomíjím smysluplnost u kola nebo novějších vozů a žárovek, ale ono nevědět, kde mám třeba trojúhelník nebo lékárničku podle mě pokud není přestupek, tak je ale hloupost.
    SPM
    SPM --- ---
    PHAILO: Jojo, je tak známý, že jestli ho znali i ti policajti, tak se divím, že mu jako bonus nedopřáli asfaltovou masáž :-)

    Jinak teda nevím... párkrát mě zastavili, ale taknějak jsem jim pokaždé ukázal papíry, popřáli mi šťastnou cestu a jel jsem. Možná že kdybych se místo toho ptal, proč mě zastavili, tak jsem si taky procvičil hledání povinné výbavy v autě :-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: Co se týče těch "srand". K tomu dvě věci. Za prvé klíč v Audi je opravdu na naprosto debilním místě a pokud jsi ho nikdy nepotřeboval, bez manuálu ho nenajdeš. Já nevím kde se nachází u žádného z aut, se kterými momentálně jezdím. Je fakt, že já bych se buzerovat nenechal a nehledal bych ho. Na druhou stranu na postupu řidiče nevidím cokoliv špatného. Co se týče psa, tak je logické, že ho tahle situace stresuje, ani to není nikterak překvapivé. Fízl tomu však nasadil korunu, když nic nenašel a následně si vzpomněl, že pes není připoutaný, takže pokutička. Čímž dokázal, že to celé byla jen buzerační kontrola a "vždycky se něco najde".

    PETINY: Pokud mě zastaví, aniž bych cokoli udělal, pak je jasné, že je to jen buzerační kontrola. Pak je celkem na místě zeptat se co se bude dít, a to za účelem vymezení předmětu takové kontrolní kontroly. I za účelem předejití komplikací, které nastanou, když se nebude dát nic najít. Takže co se týče žádosti o poučení, možná nebyla formulována zcela přátelsky, ale na druhou stranu na ní neshledávám cokoliv špatného.

    DYNK: Je to celkem známý bloger - Damir Špoljarič. Navíc má nějakou celkem známou firmu přes hosting a datacentra, myslím.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Co to je za cloveka? Ja myslel, ze to je nejakej nahodnej chlapik.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    VYWERN: to sice nevime co udelal pred zacatkem videa, ale taky mu ten policajt vubec nic nerek, ze by udelal/spachal

    a jinak podobnou buzeraci jsem taky zazil, akorat nejsem takovej pistolnik abych se tam s nima dohadoval s mobilem v ruce, jestli mam vsechny potrebny pojistky, ukazal jsem jim vsechno co chteli a i tak byli nasledne zavreny v aute dalsi pul hodinu, nez me nechali jet
    PETINY
    PETINY --- ---
    na tom videu je - za mě - trochu zbytečný, jak hned vyšel z auta a ptal se policajta, jestli bude nějaký poučení, když ještě nikdo nic neřekl. To pak prostě každej policajt jedná trochu jinak, než když "řidič drží hubu".
    Ale od okamžiku, kdy otevře hubu ten policajt, jedná - když ne vyloženě protiprávně - tak minimálně hrubě neprofesionálně. Za tohle ho v práci fakt nepochválí, a nedivil bych se, kdyby to vyvolalo nějakou mediální ozvěnu, přecejen ten člověk není úplně neznámej a views u toho videa raketově rostou :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PHAILO: uz jsme psal nize. Osobne mohu rict, ze me za zivot kontrolovali asi 150x, z toho se neco najit snazil v CR jen jeden a i tak jsme byli za 10minut hotovi a jeste se mu jeho kolegyne zasmala pod vousama. Buzeraci jsem zazil jen v Nemecku, kde me hodinu sacovali s celym autem a snazili se najit kg heraku, ktery tam nebyl. Tady ty srandy s klicema, paragrafama, vystresovanym psem a manualem mi prijdou fakt akorat na zasmani ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: A co přesně dělá Špoljarič špatně? Neříkám, že je to nějaký velký sympaťák, ale podle mě se chová velmi slušně a docela obdivuji jeho klid. Asi bych to dal taky v klidu, ale jistý si tím nejsem.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PHAILO: nevystrihaval bych jednotlive momenty. Jak jsem psal na facku se chovaji oba dva, tzn. to dopadlo dle ocekavani a nijak me to nemrzi, netizi. Musel bych se opakovat, srazka dvou blbcu, zdrzeli jen sebe, k zadnemu zraneni nedoslo, v poradku.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VYWERN: Tahle buzerace s klíčem ti přijde v normě? Naštěstí se nikdy nikdo neodvážel po mě chtít povinnou výbavu.
    GRANTORINO: Jo, možná měl. Ale pokud mu ho tam dal policajt, protože dobrovolně chtěl, tak způsobil-li škodu, bude ji muset stát nahradit.
    RALI
    RALI --- ---
    PETINY: ten chlapek jen zdrzuje sam sebe, pocinaje zarovkama, u rozbalovani lekarnicky uz jsem to radsi vypnul.


    VYWERN: pozor, pozor, lady psi v ACAB zone :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    VYWERN: já to nechápu, vysvětli mi to prosímtě.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: souhlas. z toho videa se neda vycist vsechno. a je to nuda, ten chlap je nesympatickej a kolo si tam mel dat sam.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    JFM: ach jo, takze... psal jsem, ze policajt na facku je - tady neco nechapes?
    Pak jsem psal, ze ridic taky - tady to evidentne nechapes, tak jen drobnosti...nevime, co udelal pred videem, jen tam neco mele, jak byl zdrzen nesmyslne policii, ja z videa nasledne videl, ze byl hlavne zdrzen svou blbosti, kdy hledal nejakou dobu kde ma klic ke kolu a vyrypujici diskuzi to dostaval z druhe strany stejne sezrat. Takze pro me proste opet jen srazka dvou blbcu, jen si kazdy hral na neco jineho. Nic zajimaveho.
    JFM
    JFM --- ---
    VYWERN: Nemá cenu vysvětlovat, jasně. Ty máš tedy přístup dost podobný jako ten policajt... Obvinil z přestupku, ale jakej zákon byl porušen taky nevysvětlil.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    JFM: jestli to nechapes, tak ani nema cenu vysvetlovat.
    JFM
    JFM --- ---
    VYWERN: Proč?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: no tak nevim, ten policajt sice na facku je, ale ten ridic uplne na stejnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam