VYWERN: Co se týče těch "srand". K tomu dvě věci. Za prvé klíč v Audi je opravdu na naprosto debilním místě a pokud jsi ho nikdy nepotřeboval, bez manuálu ho nenajdeš. Já nevím kde se nachází u žádného z aut, se kterými momentálně jezdím. Je fakt, že já bych se buzerovat nenechal a nehledal bych ho. Na druhou stranu na postupu řidiče nevidím cokoliv špatného. Co se týče psa, tak je logické, že ho tahle situace stresuje, ani to není nikterak překvapivé. Fízl tomu však nasadil korunu, když nic nenašel a následně si vzpomněl, že pes není připoutaný, takže pokutička. Čímž dokázal, že to celé byla jen buzerační kontrola a "vždycky se něco najde".
PETINY: Pokud mě zastaví, aniž bych cokoli udělal, pak je jasné, že je to jen buzerační kontrola. Pak je celkem na místě zeptat se co se bude dít, a to za účelem vymezení předmětu takové kontrolní kontroly. I za účelem předejití komplikací, které nastanou, když se nebude dát nic najít. Takže co se týče žádosti o poučení, možná nebyla formulována zcela přátelsky, ale na druhou stranu na ní neshledávám cokoliv špatného.
DYNK: Je to celkem známý bloger - Damir Špoljarič. Navíc má nějakou celkem známou firmu přes hosting a datacentra, myslím.