SPM: No ty šrouby byly od oleje dost a to jsem měl ještě dva různý druhy a meditoval s nima v ruce, který patří do toho jinýho disku na rezervě :) Protože jsem věděl, že jedny z nich by se po čase uvolnily (spíš na dojezd). No imho policajt by se v tom přehrabovat sám nechtěl .)
SMOKY:
DRMENGELE: No naštěstí jsem to měl stejně...zrovna jsem míjel ceduli 500 m benzínka, kam jsem zrovna i jet chtěl, protože mě napadlo, že už jsem dlouho nekontroloval olej to raději zkontrolovat, ať ještě neřeším nakonec trable s autem, a v tu sekundu vzadu bum najednou rána.. zadek začal dost ujíždět, ale ovladatelný to bylo, tak jsem byl odhodlanej to tam dodrkotat. Byla úplně prasklá a pěkně žhavá teda...dýl takhle jet, by se asi dojebala ta osa, ale vypadá, že je v poho snad.
Nevím, jestli bych to měnil v odstavným pruhu..ale bylo to kolo napravo aspoň.Každopádně jsem rozhodně nechtěl zastavit tam.
hc teda.. první delší cesta.. z prahy do brna, ze který jsem byl už trochu vyplašenej i tak:)
Jinak bokem mi pak došlo, že se mi o tomhle zdálo den předem, že řeším nějakou hádanku s otáčením nějakých 4 šroubů či co..občas jako bych fakt měl ve snech události následujícího dne heh