J3RRYNA: hele slůvka typu "narozdíl od tebe" si strč za volant. když už se tu mluví o zpětných zrcátkách, tak já jsem narozdíl od tebe natolik slušný řidič, že se i během předjíždění podívám do zpětnýho, jestli někdo předjíždí se mnou a zda bude mít čas a prostor se zařadit, abych podle toho upravil jízdu. víš? narozdíl od tebe.
krz to vymetání pangejtu vzpomínám na auto s SPZ 5U55555 (poměrně zapamatovatelná SPZ...), které se rozhodlo předjet kolonu, v půlce předjíždění zjistil, že proti němu vlastně jede kolona motorkářů, a aby je on nesejmul, tak jsem musel dokonce vyjet mimo vozovku, aby ten blbec měl vůbec šanci se jim vyhnout (jízdou vedle mě). kdyby po krajnici někdo šel nebo jel na kole, tak ho sejmu, je to moje vina a já si to odsedím.
VYWERN: klasickým příkladem nepředjížditelné silnice, kde ses šoural 70kou bylo ÚnL-Lovosice ještě než otevřeli D8. tam to bylo úplně nejhorší a předjížděli jen neznalí pitomci, který jsi pak nakonec potkal v Lovosicích, kterak jedou o dva kamiony před tebou.
ono občas by bylo dobrý myslet a pokud jedou všichni nějakým způsobem, že třeba tak jedou z nějakýho důvodu, ne že jsou ovce zavidějící těm s 150kw/t.