• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Njn, každý to má jinak. J3RRYNA má zjevně autíčka jako koníček a je názoru, že by na silnici neměl nikdo s menší kvalifikací než je amatérský řidič rallye, já to jako ajťák zas vidím tak, že bych lidi nepouštěl na internet dokud neprokáží přiměřenou inteligenci, empatii, schopnost argumentace a jistý počítačově-technický základ :) Takže J3RRYNA by byl asi na silnici skoro sám, ale zase by nebyl tady a nemohl by nás poučovat.

    V reálu ovšem my plebs můžeme být na silnici a podobní věrozvěsti zas můžou být tady. To je život.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ADMIX: kdyby jel taxikem tak se mu to nestalo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V komentarich pisou ze je to nehoda z CR, a ze za to mohla praskla guma, nejsou k tomu detaily z tisku?

    Samozrejme je to debil a nemel za volantem co delat, jedinej ridic na silnici by mel bejt tady Jerry, co by to zvladnul bez mrknuti oka.
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    Fajnové video. Ten větší blbec zřejmě nezvládl stabilně ukončit předjížděcí manévr, alternativně mu mohla prasknout pneumatika (ano, i tohle by skutečný *řidič* měl být schopen bez mrknutí oka zvládnout), nebo obojí. Ten v protisměru reagoval na můj vkus žalostně pozdě, nicméně přišel k tomu chudák, jak slepý k houslím...
    PETJU
    PETJU --- ---
    ADMIX: Tjn..ja tedy moc nechapu, co ten clovek jako vyvadel. Chtel predjizdet a pak si to honem rychle rozmyslel tim, ze sel totalne na brzdy?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PETJU: No ty pico, nastesti to bylo v relativne maly rychlosti, to se stat na statovce v 90kmh, tak to je tutovka :D
    PETJU
    PETJU --- ---
    Slusna pecka..
    Minivan Driver Loses Control at the Worst Time
    https://www.youtube.com/watch?v=J3ENfERtrB0
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    JAKUMIN: jj, měl jsem zákaz řízení za to, že jsem v noci po prázdné dálnici fičel nějakých 190km/h... V německu bych za to (pokud by se tak stalo mimo neomezené úseky dálnic) platil menší, max. stejnou pokutu a zákaz řízení by byl třetinový až poloviční, to jen tak na okraj pro ovce, které by mi v souladu s vyspělým západem chtěly napařit ještě více, než jsem dostal (min. sazba, min. zákaz, ale přesto ve srovnání s Německem vyšší a to nejen v přepočtu na kupní sílu, ale i absolutně). Spěchat rychle mě to neodnaučilo, ale od těch dob na řidičáky vs. MD poměrně výrazně vedu, o celkovém množství SŘ od té doby se vůbec nemá smysl bavit a tento vstupní neúspěch v oblasti správního trestání hodnotím dnes již vesměs úsměvně... Nikdo učený holt z nebe nespadl.
    JAKUMIN
    JAKUMIN --- ---
    J3RRYNA: zapomnel jsi v tom seznamu uspechu uvest zakaz rizeni ;).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OMNIHASH: Na to je jednoducha rada, kdyz neridis, tak to nekomentuj :D
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    A víte co je na tom všem nejkrásnější? Nemá smysl to vůbec řešit na úrovni v jaké to vedete, jelikož řešení je jednoduché - jedeš pomalu či nechceš předjíždět, jeď co nejvíce vpravo! Ještě jsem nezažil frekventovanou silnici, kde by se vedle sebe nevešly tři někdy i 4 osobáky, jen stačí chtít a nebýt škodolibý debil/připosranej srábotka bojící se bílé krajnice.
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    FILIPSZ: okreska, kolona, dálnice, město, polňačka, nějaký ty amatérský rally a to jak v zimě, tak v létě, kromě toho samo okruhy, mám za sebou párkrát Mejto, několikrát Sosnu, tu konkrétně jak v létě, tak v zimě, přičemž tam zrovna jsem do sebe už nejednou investoval zaplacením si instruktora, jednou za čas se stavím na nějaký refreshment do kurzu bezpečné jízdy, taky jsem byl v Bělé pod Bezdězem v rally zóně, a fakt si nemyslím, že by bylo na místě mě označovat za "hustýho borce".

    Jinak tím "se vším všudy" jsem měl na mysli spíš opravdové věnování se řízení a neustálého sledování situace kolem sebe, než nějakej výčet toho, v jakým prostředí jsem měl doposud možnost se pohybovat... Dřív jsem nalítal á 50tkm ročně, teď už jezdím méně, tak asi dvacku ročně,

    Jak jsem ostatně naznačil níže, výčet výše mi ani zdaleka není dost a tudíž na svých řidičských schopnostech pracuju kontinuálně, nepřetržitě... Až si o sobě budu myslet, že jsem "hustej borec", otevřu si nějakou autoškolu, kurzy sportovní jízdy, nebo se rovnou vrhnu na závodění, ale zatím, jak jsem již psal dříve, si o sobě myslím, že jsem mizernej řidič - což ovšem nemění vůbec nic na tom, že mám neustále pocit, že všichni ostatní okolo mě jsou totální rádobyřidičskej odpad...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Vždycky, když si říkám, jak by se mi hodilo auto, tak si přečtu tuhle diskuzi a je mi zase líp. Představa, že by mě taková banalita, jako přesun do Brna, rozhodila na tolik, že bych si ještě za tejden stěžoval na čůráky na D1, pořizoval kamery a přemejšlel, jak zatopit zabukářům, mě vždycky dostane natolik, že si spokojeně zaplatím žlutý ďábly/taxikáře/stěhováky a mám zase klidnější život v zenu.
    Jenom by mě zajímalo, co způsobuje tuhle výhybku, kdy se z průměrný kancelářský krysy usednutím za volant člověk změní v reinakarnaci interbrigadisty, co s výkřikem nu pasaran na rtech jde vybržďovat přetíženej rumunskej kamion, co si ho dovolil zpomalit v levým pruhu U Tří Křížů.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    tuhle tam jeden, taky s poradnym prebytkem vykonu, tusim v Ove, nacpal sedmicku padlem a predjel sam sebe..
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FILIPSZ: parkrat jsem na okresce zaradil i petku!
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    joa samo ses fakt hustej borec, mas prosimte nejakej blog nebo vlog nebo utube kanal kde mas nejaky dalsi paradni videjka jak ridis? bych se rad mrknul..
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    J3RRYNA: prosimte ty hurvinku, ridil se vsim vsudy?? na okresce, v kolone? pokud to neni kafe od mekace, co to je prosim te? rukavicky??.)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FELCARKILLER: No to bych se asi posral :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SPM: To mi je burt, strilel bych je za to do kolene kkty. :)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    SPM: Ano, je to v předpisech, ale toliko pro nákladní vozidla. Osobáků se to, bohužel netýká, pár komentářů níž jsme to probírali, někdo tu na to upozornil... Poukazoval jsem na to, že je to legislativní zprasek a ještě tu do mě kdosi ryl, když jsem říkal, že je to (ponechání místa pro zařazení) bohužel otázkou zdravého rozumu a slušnosti, nikoliv, rovněž bohužel, pravidel silničního provozu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam