• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    GUERILLA
    GUERILLA --- ---
    A víte co je na tom všem nejkrásnější? Nemá smysl to vůbec řešit na úrovni v jaké to vedete, jelikož řešení je jednoduché - jedeš pomalu či nechceš předjíždět, jeď co nejvíce vpravo! Ještě jsem nezažil frekventovanou silnici, kde by se vedle sebe nevešly tři někdy i 4 osobáky, jen stačí chtít a nebýt škodolibý debil/připosranej srábotka bojící se bílé krajnice.
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    FILIPSZ: okreska, kolona, dálnice, město, polňačka, nějaký ty amatérský rally a to jak v zimě, tak v létě, kromě toho samo okruhy, mám za sebou párkrát Mejto, několikrát Sosnu, tu konkrétně jak v létě, tak v zimě, přičemž tam zrovna jsem do sebe už nejednou investoval zaplacením si instruktora, jednou za čas se stavím na nějaký refreshment do kurzu bezpečné jízdy, taky jsem byl v Bělé pod Bezdězem v rally zóně, a fakt si nemyslím, že by bylo na místě mě označovat za "hustýho borce".

    Jinak tím "se vším všudy" jsem měl na mysli spíš opravdové věnování se řízení a neustálého sledování situace kolem sebe, než nějakej výčet toho, v jakým prostředí jsem měl doposud možnost se pohybovat... Dřív jsem nalítal á 50tkm ročně, teď už jezdím méně, tak asi dvacku ročně,

    Jak jsem ostatně naznačil níže, výčet výše mi ani zdaleka není dost a tudíž na svých řidičských schopnostech pracuju kontinuálně, nepřetržitě... Až si o sobě budu myslet, že jsem "hustej borec", otevřu si nějakou autoškolu, kurzy sportovní jízdy, nebo se rovnou vrhnu na závodění, ale zatím, jak jsem již psal dříve, si o sobě myslím, že jsem mizernej řidič - což ovšem nemění vůbec nic na tom, že mám neustále pocit, že všichni ostatní okolo mě jsou totální rádobyřidičskej odpad...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Vždycky, když si říkám, jak by se mi hodilo auto, tak si přečtu tuhle diskuzi a je mi zase líp. Představa, že by mě taková banalita, jako přesun do Brna, rozhodila na tolik, že bych si ještě za tejden stěžoval na čůráky na D1, pořizoval kamery a přemejšlel, jak zatopit zabukářům, mě vždycky dostane natolik, že si spokojeně zaplatím žlutý ďábly/taxikáře/stěhováky a mám zase klidnější život v zenu.
    Jenom by mě zajímalo, co způsobuje tuhle výhybku, kdy se z průměrný kancelářský krysy usednutím za volant člověk změní v reinakarnaci interbrigadisty, co s výkřikem nu pasaran na rtech jde vybržďovat přetíženej rumunskej kamion, co si ho dovolil zpomalit v levým pruhu U Tří Křížů.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    tuhle tam jeden, taky s poradnym prebytkem vykonu, tusim v Ove, nacpal sedmicku padlem a predjel sam sebe..
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FILIPSZ: parkrat jsem na okresce zaradil i petku!
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    joa samo ses fakt hustej borec, mas prosimte nejakej blog nebo vlog nebo utube kanal kde mas nejaky dalsi paradni videjka jak ridis? bych se rad mrknul..
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    J3RRYNA: prosimte ty hurvinku, ridil se vsim vsudy?? na okresce, v kolone? pokud to neni kafe od mekace, co to je prosim te? rukavicky??.)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FELCARKILLER: No to bych se asi posral :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SPM: To mi je burt, strilel bych je za to do kolene kkty. :)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    SPM: Ano, je to v předpisech, ale toliko pro nákladní vozidla. Osobáků se to, bohužel netýká, pár komentářů níž jsme to probírali, někdo tu na to upozornil... Poukazoval jsem na to, že je to legislativní zprasek a ještě tu do mě kdosi ryl, když jsem říkal, že je to (ponechání místa pro zařazení) bohužel otázkou zdravého rozumu a slušnosti, nikoliv, rovněž bohužel, pravidel silničního provozu...
    SPM
    SPM --- ---
    FELCARKILLER: v Polsku úplně normální :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SITH: To byl nakej rumun, pravdepodobne presedlal z konskyho dostavniku na kamion teprv pred tydnem...
    SITH
    SITH --- ---
    FELCARKILLER: doufám že jsi toho kikota vlevo pořádně protroubil :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Z tohodle by mi prask tyvle, tri pruhy tri kokoti s kamionem :(

    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    clovece, napadne trochu snehu a ludia hned veselo rozhadzuju auta po poliach :)
    SPM
    SPM --- ---
    Si tady stěžujte na rozestupy, já jsem kolikrát rád, když se vedle toho auta vejdu na šířku. To jsem třeba takhle v sobotu mezi Mnichovicema a Mirošovicema na těch okreskách dojel passata, kterej tam jel těch 60-70 km/h. Bylo to v tý užší části, zatáčky, tak jsem jel v poklidu za nim, několik minut. Pak se vyskytnul širší a rovnější úsek, z protisměru nic nejelo. Vyhodil jsem blink, šlápnul na plyn, takže tak 4 sekundy prodleva, než ten obstarožní automat v japonském podání začal něco dělat, no a přesně ve chvíli kdy motor zabral a já jsem vjel do protisměru, tak ten degen najel na prostředek tý silnice. Takže jsem to natvrdo musel zašlápnout. Nejspíš si za těch několik minut vůbec nevšim, že za nim jede auto...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ATOMIKS: okresky jezdim docela casto a bohuzel casto ty situace jsou, ze jede pomala kolona bud jen z duvodu ekojizdy nebo z duvodu jeden tam kamion, ktereho nikdo nemuze s HTP predjet. Ano jsou silnice, nebo casy (lide jedou z prace), kde to smysl nema. Ale jak by mel premyslet predjizdejici, tak by mel premyslet i predjizdeny a kdyz uz jedu jak snek, tak by mel umoznit predjeti, coz v pravidlech je.
    Zavist neresim, protoze mam sice jen 135kw, ale to staci bohate na to, ze kdyz mi nekdo zacne pri predjizdeni zrychlovat, tak ja zrychlim proste vic. A ze tech zrychlovacu pri predjizdeni je :)
    SPM
    SPM --- ---
    ATOMIKS: no v předpisech je něco takového, že když jedeš v koloně a nepředjíždíš, tak máš nechat takový rozestup, aby mohli předjíždět ostatní. Že to nikdo nezná, mě nepřekvapuje, když maj lidi problém i s předností.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    PHAILO: ono nekdy auta sou blbe videt, takze je lepsi na sebe, i kdyz treba zbytecne ci nevhodne, upozornit, nedelal bych z toho kovbojku
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    J3RRYNA: Hele, proste to tak neni, bezpecne se da predjet v podstate s cimkoliv. Ano, kW se hodi, kdyz chci na okresce predjet pet lojzu ve 150km/h, nebo kdyz mi retard zacne do kopce zrychlovat, ale proste tyhle univerzalni moudra nefungujou :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam