• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    JOPS: Tenkrat k tomu ministr vnitra komentoval, ze kdyz jede po dalnici tak si problikava dalkovyma. Demce. Bych ho chtel videt takhle jet par hodin zatimco mu vsichni protijedouci co chvili probliknou dalkovyma...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOPS: huml rikal... aha :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ohledne toho sviceni dalkovejma na dalnici.

    Jsem cetl, ze nekdo vecer sestrelil neco na dalnici. Nevim co, zda auto, nekoho co prechazel dalnici ci zvire a tusim, ze Huml rikal, ze to byla jednoznacne vina ridice, ze mel mit rozsvicena dalkova svetla, ze protijedoucim autum to nemuze vadit, protoze dalnice jsou konstruovany tak, ze nemuzes oslnit protijedouciho ridice(porost mezi zaterasy).

    No... nevim, jezdim po dalnici brzy rano a na dalnici je celkem zivo. Takze tohle resit nemusim, ale pozde vecer dalkova nenechavam kdyz jede neco proti.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PHAILO: Asi tak... Jako že bych se měl bát, že výsledný video předáš PČR a ti to celí žhaví budou řešit ? :D to těžko.

    Vliv to ale může mít na chování řidičů firemních vozidel s kamerou. Přece jenom už je tam ten fakt, že pokud něco na tom autě zkurvím, tak už se z toho jen tak snadno nevykecám.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MRAKY: Ne, proč by měli mít strach? Z čeho konkrétně?
    SPM
    SPM --- ---
    MRAKY: podle mě jim to bude úplně šumák; se podívej na ty ruský kompilace :-DDD jak ukazovat kokotovi kameru prstem mě smysluplně nenapadá... nicméně značná výhoda je, že až se něco opravdu stane a ten kokot třeba i zmizí, tak aspoň existuje záznam, který to dokazuje...
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    MRAKY: nosim kameru v aute uz asi dva roky. rozdiel v chovani ostatnych (ani u seba) nevidim. ale je pravda, ze 8 z 10 kokotov co dostanem do zaberu sa skludnia akonahle vidia zdvihnuty prst smerujuci na kameru.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    co si myslite o kamerach v autech a jejich vlivu na dopravu - myslite si, ze to bude mit vliv na agresivitu lidi ? Ze nekteri budou mit vetsi strach, ze se jejich "vykony" dostanou na internet?
    SPM
    SPM --- ---
    PNXNTDD: a nedávno jsem zjistil, že hromadě z nich je líto si koupit dálniční známku... jel jsem kousek po starý pardubický a to byl provoz :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Pumpičkáři už taky vyjeli.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PHAILO: Ostatně jako každej víkend... a to se ještě těš až začne motorkářská sezóna.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Včera to mělo být co zase? S hezkým počasím vyjeli sváteční řidiči bez zrcátek a se sebevražednými sklony?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    MVEK: jasně :D

    Vy ste se zase kochal žejo pane doktore
    https://www.youtube.com/watch?v=i3kPEg59b4s

    MVEK
    MVEK --- ---
    PNXNTDD: Taky teoretizuju až tady, a zejména z práce:-).
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DIVA: nn, tady slo o to, ze nekteri mistni diskuteri si neco mysli. Ale myslet si neznamena zaroven vedet :) Tot vse :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    MVEK: Ty budeš takovej řidič teoretik :D Radši se prosimtě místo toho filozofování soustřeď na cestu...
    DIVA
    DIVA --- ---
    VYWERN: když oslnujes potkavacima, snad raději abys je nezhasinal úplně hned ,) domnivala jsem se, ze jde o opomenutí toho typu, ze někdo naložil do kufru zátěž, co mu zvedla čumák, třeba, nebo neodborny servis, prostě ze neví, ze i když nesvítí dálkovýma, může házet prasátka. Pro tyhle případy beru za užitečné zablikat .) a vy ostatní jste už na jantary zvykli ,)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DIVA: ja se nepru :) Kdyz si nejsi jista, problikni, max te problikne zpet a nebo je zhasne, protoze treba jen zapomnel, stava se to :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    VYWERN: oslnuje, ale nebyla to výzva ke při .) jen jsem se podivila. A myslím ze budu dal blikat, pro všecky případy, ze jsem za jantara snad nějak přežiju ,)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DIVA: vedome co? :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    VYWERN: hlásím se mezi blikace, vůbec me nenapadla ta varianta, ze by to některý řidič mohl dělat vedome. Pokud teda mluvíme oba o tomtéž, je to vcelku vzácný úkaz.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ale jo, možná by bylo lepší si na těch místech, kde si myslím, že je to v pohodě, prostě jezdit s dálkovými, a až mě aspoň jeden řidič problikne, budu vědět, že se pletu:-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam