• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    BLAF
    BLAF --- ---
    MVEK: Tyhle auta vetsinou poznas hned na prvni.
    MVEK
    MVEK --- ---
    SPM: Já to nechválím, taky mi to přijde pochybné (a mé srdce ekologa trpí ještě víc).
    SPM
    SPM --- ---
    MVEK: dvouválec za úplně nesmyslnou cenu a smradlavá nafta k tomu :-) (na naftu se nevztahuje ten limit 50ccm na objem motoru).

    Jinak ten, kdo pro tu skupinu AM vymýšlel to omezení na 45km/h byl taky hlava pomazaná. Měl jsem půjčenej tenhle malý skútr. Limit samotnej mě nijak neštval, nicméně zařadit se s tím ve městě při končícím pruhu je celkem adrenalin. Tím že ty auta jedou 50 a tohle jede o chlup míň, tak to tu rychlost s autama nesrovná a nezbývá, než to tam někomu poslat... Nevim, proč to nemohli, když už, nechat třeba na 55, aby se s tim dalo v tom městě splynout...
    MVEK
    MVEK --- ---
    Netušil jsem, že pokud se někdy budu rozčilovat, že někdo jede třeba tou padesátkou mimo obec, může to být obvykle takovýto dvouválec pro patnáctileté... https://www.novinky.cz/domaci/431744-je-jim-patnact-a-ridi-auta-za-statisice.html
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    U ...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Ovšem tohle je už vyšší level...

    Po hádce, kdo má přednost, střelil muž řidiče druhého auta plynovkou - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...ce-z-plynove-pistole-g4r-/usti-zpravy.aspx?c=A170309_150129_usti-zpravy_vac2
    SPM
    SPM --- ---
    na jednoho blikaj zepředu, na druhýho zezadu a ještě se tu hádají :-DDD
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: nemám čas,důvod ani náladu se tady s tebou dohadovat kvůli takové hovadině. Dobře víš jak jsem to myslel. Takže stop trollení a OT. Dík
    SPM
    SPM --- ---
    SITH: kamioňák asi zapomněl, že nesedí v osobáku, tam se tohle dělá běžně :-) Pak taky oblíbený sport osobáků je při nájezdu na dálnici se do té dálnice srát úplně na začátku ještě přes plnou čáru a pak podle toho, jak si řidič dotyčného vehiklu myslí, že mu to zrovna jede, to narvat buď rovnou do levého nejrychlejšího pruhu nebo zůstat v tom pravém a blokovat ty, co se připojovali před ním a dělají to normálně.
    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    SITH: Jj. Mezi ceskou a anglickou dalnici neni zadny rozdil. Nejrychlejsi pruh je ten pravy
    SITH
    SITH --- ---
    dneska nějaké skvrny na slunci, všichni dneska ráno nějak tíhli k levému pruhu a tak jsem musel tak 20 aut plynulou souvislou jízdou předjet pravým pruhem, který byl naprosto prázdný. Korunu tomu nasadil kamion, co na tříproudou sílnici vlítnul z připojovacího pruhu rovnou do prostředního :D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: takze jsi to napsal proste blbe? :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: Psal jsem tam jak jsem to myslel, tak mě netahej za slovíčka ;)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: protoze tohle by si netroufl rici ani profi rallye jezdec :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: Proč jako
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    PNXNTDD: ..nebo já, kterej to tam má najetý a má auto v top stavu a vše pod kontrolou.. Tohle me docela pobavilo :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PNXNTDD: Jasně, jsi pyrát s velkým P. Za prvé zabíjíš žabičky zbytečnými výfukovými zplodinami. To je samozřejmě na špagát samo o sobě. Ale co je horší - předjíždíš a ohrožuješ slušné Čechy, kteří jedou vzorně a předpisově dle vlastních možností.

    Co kdyby se tě takový slušný Čech lekl, strhl řízení a porazil po krajnici právě jdoucí školku! Zabil bys na místě 30 dětí. A nezapomeň, že podle jediného správného zpravodajství TV Noha platí aktuální přepočet 1 dítě = 10 dospělých životů. Takže by se z tebe vlastně stal masový vrah.

    Měl by ses jít okamžitě nahlásit na policii, protože ses dopustil obecného ohrožení ve stadiu pokusu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Je pirát člověk, co jezdí rád a jezdí rychle ? :D Já třeba párkrát za týden se jedu projet jenom tak bez cíle, protože si rád užívám jízdu. Mám vyhlídlou takovou parádní okresku v lese, samý zatáčky a tak a včera jsem tam právě jezdil a kdosi mě strašně vyblikával v nějakým pickupu když jsem si ho dovolil předjet. Oázka je, jestli je víc nebezpečnej on, když ho taková malichernost dokáže nasrat nebo já, kterej to tam má najetý a má auto v top stavu a vše pod kontrolou... Tím mám na mysli, že bych nikdy nepředjížděl v zatáčkách a takovýhle šílenosti.
    SPM
    SPM --- ---
    JOPS: ja uz parkrat potkal i takovej material, kterej pri tom podjizdeni jeste zacal pridavat... jinak jel asi 120.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SPM: tak to ti gratuluji :) ja s jednim takovym i jel... ty voe. Mel nadupanou Audi A8, na tempomatu si nastavil 136 km/h a jel celou dobu v levem. Za nama auta, blikala na nas, ja jako spolujezdec schovanej v sedacce a delal jsem, ze tam vubec nejsem a rikam mu. Jestli by nebylo dobre jet v pravem pruhu (byl uplne prazdnej), ze v levem nemame co delat... A on na me, ze ho nemaj co predjizdet, kdyz ma na tachometru 136km/h.

    Tak nas samozrejme vsichni podjizdeli a on kroutil hlavou, co si to dovolujou. Ty voe, nikdy vic s nim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam