Hlavně mi přijde, že tohle zaparkování spouští davový šílenství :-) Já jsem nedávno takhle jel s kolegyní, která chtěla někde něco vyřídit. Ulice, auta po obou stranách parkovali kolmo k chodníku (respektive částečně na, dle značky). Ulice plná, takže jsem zastavil podélně, čímž jsem asi 3 zaparkovaná auta zablokoval. Nicméně já zůstal v autě, kdyby někdo chtěl odjet, tak mu uhnu. Za těch pár minut, co jsem tam byl, tak napřed přijelo další auto, které si stouplo jako já, ale kus za mě - ten už byl blíž křižovatce, takže ty projíždějící auta měly rázem o dost delší překážku, která na ně vykoukla sotva do té ulice vjeli. Ale pořád ještě docela ok (typan teda zamknul auto a někam šel :-D). Nicméně hned vzápětí přijelo auto z protisměru, které zaparkovalo podobně blbým způsobem hned naproti tomu za mnou. Čímž z té ulice na šířku už fakt skoro nic nezbylo, takže ty auta mezi tím pitomcem a tím druhým autem projížděly prakticky na zrcátka. No a poslední koruna byla, že se touhle skulinou začala cpát autoškola a nějaká dodávka. Z protisměru jelo nějaké auto, který když to viděl, tak zastavil a bliknul na ně, ať jedou. Ve chvíli, kdy se tam pomalu procpávala ta dodávka, tak se zespoda vynořil nějakej pyčus s obrovskou kšiltovkou a golfem, předjel to auto co pouštělo ty protijedoucí a najel čelně přímo proti té dodávce. Když jsem přijížděl, tak v tý ulici mimo parkovací místa nikdo nestál :-D