• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    THE_MIRACLE: u nas v meste ich po 22:30 "vypinaju", blika oranzova. ale zeby som bol z toho nadseny, to povedat nemozem. byvaju dni v tyzdni, kedy je v tom case premavka este stale husta na to aby tam vznikal chaos. videl som tak nejednu buracku...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THE_MIRACLE: kdyby se alespon zodpovedne instituce obtezovaly s nejaky serizenim... opak je pravdou a pokud nedejboze dojde k rekonstrukci nejake stavajici krizovatky, tak se naopak dom*da dosud fungujici system.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Česko, země semaforů. Někde červená svítí i v noci na prázdných ulicích - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/cesko-semafory-prazdne-ulice-di6-/domaci.aspx?c=A170406_2317413_domaci_jav
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OMNIHASH: Já si nemyslím, že bych jezdil jako prase a někoho ohrožoval. Ostatně při mém nájezdu by se to už dávno projevilo.

    Ale jinak souhlasím; prevence podle mě nefunguje a při stávající doktríně (represe = prevence) ani nikdy fungovat nebude.

    Obecně jsem pro uvolnění na místo neustálého utahování a dovozování konkrétní odpovědnosti. A netýká se to jen dopravy.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    WYMA: V tom máš pravdu... KDYBY a MOHLO.. já zmínil jen ty situace, kde opravdu ohrozil protijedoucího.
    WYMA
    WYMA --- ---
    DRMENGELE: stejně tak je na hraně 1,07, kdy tam má přes 170kmh, přerušovaná čára, zatáčka. kdyby někdo z protisměru předjížděl, tak to nezastaví.
    je to prase, situace 0,40 mohl bejt smrťák, kdyby ten v protisměru měl v hlavě stejně nasráno, jako tenhle debil.
    nechápu phailo, co na něm obhajuješ. to, že žijeme v nebezpečném světě ještě neznamená, že chci někoho takovýho potkat, a pak sedět do smrti na kriplkáře, protože on je debil.
    SITH
    SITH --- ---
    MVEK: jako vystartovat z vedlejší na hlavní jen proto že vidím po hlavní se říti auto co bliká na odbočení, to bych tu už dávno nebyl.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Asi jsem to předtím napsal blbě, ale mně přijde jako projev lability řidiče, když na někoho před sebou zatroubí jen proto, že na kruháč nenajel rychle, ale začal brzdit (pozvolna), protože tam vidí najeté dva osobáky z předchozího vjezdu. I když osobáky dají blinkr, není jisté, že odbočují, navíc tam je prostě prodleva, kdy je vidět druhý za prvním, a dá se to snadno přehlédnout, o to víc na slunci. A přitom je nulový provoz, takže jde v nejhorším o sekundy.

    Nechtěl bych takového troubiče potkat ve špičce, o to víc, když teď na jaře jezdí spousta zpomalených řidičů navíc, ať už kvůli tomu, že nejezdili v zimě, že mají ještě zimáky a je teplo, že trpí jarní únavou, nebo že je otupí alergie, či údajně neovlivňující prášky na ni.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PHAILO: No pozor, to jsem nikdy nerek, ze system funguje :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Abych to upřesnil. Mě celkem fascinuje představa lidí o tom, že systém funguje a eliminuje debily. Ve skutečnosti systém funguje tak, že debilové na něj z vysoka serou (i v případě, že je jako eliminuje) a jediný, koho eliminuje dostatečně efektivně jsou tátové od rodin kolem čtyřicítky, co se bojí a které chytli jednou na výjezdu z obce, popř. kvůli něčemu úplně vymyšlenému.

    A je to čím dál horší. Pokud se v tom fakt dobře nevyznáte, tak je jen otázka času, než v CZ přijdete o papíry. A je jedno jestli se něčeho dopustíte nebo jen naserete policajta. Kdo s tím zkušenost nemá, ten mi to neuvěří. Ale ta zkušenost časem přijde :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PHAILO: No nevim, ja nastesti cesky dopravni prestupky uz resit nemusim, tak jsem z toho vypad, ale pripada mi, ze to co se verejne resi jsou budto buzeracni prekroceni rychlosti, parkovani v preplnenym meste nebo zbytkac v dechu, proti cemuz mi tahle jizda pripada vyrazne nebezpecnejsi. Jen tam holt neni policejni auto s kamerou, co by to podrobilo testu.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Ale nepřišel (s trochou snahy), zákazy a příkazy nefungují ani dnes :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Zase se to tady zvrhlo do diskuse "a to chcete nic nedelat" - nechapu proc. Nikde se tu neresi, ze by se mely prijmout novy zakazy nebo zacit strilet bez soudu, tenhle debil by prisel o papiry i bez legislativnich zmen.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    lidem zacne jebat a az jejich pocit fustrace z vojebani podobnyma strelcama prekroci jejich mentalni schopnost - to zacnou posilat do tech strelcu? :) ja bych se nedivil - lidi jsou labilni v dnesni dobe
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: Jasne, takze nedelat nic :) V tvem pripade to je okorenene tim, ze to je v poradku.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: No a vadí ti to v něčem?

    DANYSEK: A co bys s tím chtěl dělat? Zákazy a příkazy nefungují a fungovat nebudou. Máš nějaké jiné řešení? Možná bych zkusil letákovou kampaň :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: Takze podle tebe je lepsi se s tim smirit a nic s tim nedelat? :)
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    PHAILO: Ano, pro mě je taky běžná situace soulož mladých slečen s prolapse konečníkem a nepřijde mi na tom nic zvláštního, ale pro ostatní je to prasárna.

    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DANYSEK: To asi ne, žijeme ve zlém a nebezpečném světě.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: To ze neco denne zazivame fakt neimplikuje, ze to je v poradku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam