• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    VYWERN: Ja jsem na takovej odpor k systemu asi moc mladej :D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ADMIX: jj je, ale je to o tom, ze nesmis te zelene verit, jak se prepnes do jineho modu, tak to funguje :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADMIX: Tak je to pořád drobátek divočina, no :-). A bez dopravního fašismu - Itálie je zatím jediná země, kde jsem byl zastaven na běžnou silniční kontrolu, a kontrolující policajt měl u sebe samopal. Ale choval se maximálně slušně (byl si vědom jazykové bariéry :-)).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A neco z domova!

    Za stočená počítadla potíže na STK: Nesedí kilometry? Připravte se na problém! | auto.cz
    http://www.auto.cz/...tocena-pocitadla-potize-na-stk-nesedi-kilometry-pripravte-se-na-problem-105776
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V Italii jsem uz leta nebyl, je to porad ten authentickej svobodnej provoz bez dopravniho fasismu, kde to ze jedes na zelenou jeste neznamena, ze projedes krizovatku bez nehody? :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Já si jezdím po Itálii už několikátý den. Jako vždy mě fascinuje pohodový provoz i ve velkých městech. Pro slušné Čechy to asi moc není, ale mně to maximálně vyhovuje. V podstatě se jezdí svobodně, bez svázanosti dopravními předpisy.
    RAV
    RAV --- ---
    SITH: joo, U znacky... mam podobnou prihodu na opravovanem moste, kde byla take jednosmerna prednost...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Hurá, budou prémie...

    Policisté načapali při plošném měření rychlosti 2,5 tisíce hříšníků - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/policie-merila-rychlost-0w5-/krimi.aspx?c=A170421_134445_krimi_pku
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My Účka rádi děláme bordel v Praze. Teď tam zrovna jedu!
    JOPS
    JOPS --- ---
    DAVETESS: tohle jsem slysel od vice lidi. A kamarad chodi do fitka s typkem z Usti a i ten ustecak rika, ze kdyz vidi auto s Usteckou znackou, tak si dava o hodne vejtsiho majzla :)
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    SITH: ...jóóó ústečáci...řikám jim familérně "Účka". Přemejšlel jsem čim to je, že drtivá většina zmatkujících Fábií má ústeckou SPZ. Přitom mi nepřijde, že by se v ústeckym kraji nějek zvlášť špatně jezdilo. No nic, nejlepší je Účko předjet, objet...zkrátka mít ho od sebe co nejdál.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kolem 6 rano jedu po D8 smer Praha a cca 500m přede mnou kamion v pravem pruhu a prejizdi do odstavneho, opousti odstavny pruh, jede kolama po trave/prachu, okolo nej se prach rozviril a hned na to se vratil do praveho pruhu. Tipuju, ze panacek za volantem bud usnul, nebo cumel do mobilu (a verim tomu, ze si nadelal blato do trenek). Stacila chvilka a uz jsem mohl volat zachranku ci policajty s hasicema, ze se v prikopu vali kamion...
    SITH
    SITH --- ---
    dneska to tam vypadá trošku jinak. Není tam to zábradlí, takže se dá vjet na chodník, člověk musí vjet hodně dolů aby viděl na protější vjezd a mohl tak dát přednost. Ráno je to o to nepříjemnější, že pokud někdo jede od Jugoslávkých partizánů a chce jet dolů, musí dát přednost těm co jedou zespoda. Ale blokuje jim cestu k ambasádám, takže se všichni začnou blokovat a jediné řešení je že se auta k ambasádám vyjadí do protisměru. Jsou tam vcelku zajímavé akce párkrát do měsíce :)
    SITH
    SITH --- ---
    dneska výborná akce ! ústecká SPZ v ranní špičce v Praze
    Praha 6, podjezd pod železnicí v Papírenské, je to úzké takže je tam přednost v jízdě směrem k ambasádám, čeká se v kopečku abyste mohli vjet do Papírenské. Ve špičce to funguje ve smyslu genletmanského pouštění, kdy se nechá projet pár aut v opačném směru a pak zase někdo pustí vás. Klasika, co v Praze už funguje. Ale dneska ne :)
    Přijelo ústecké SPZ, stará fabie, dědek kolem 60let, takový ten klasický vyškolovač ostatních. Od ambasád jede auto, malé SUV s ženskou, jakmile je za půlkou toho podjezdu, děděk to tam prostě pustí dál, zastaví 2 metry před ní a začne na ní troubit, že tam nemá co dělat, že má přednost v jízdě. Ženská neví co má dělat, asi nechce couvat v tunelu, zmatkuje, očividně je rozhozená. Čekáme, až se ten chlap sebere a vycouvá a nechá jí projet. Ale on ne, troubí a huláká za volantem. Já stojím v přednosti za ženskou a čekám, jak to dopadne. Začnou na mě troubit lidi, protože jsou v zatáčce a neví, proč stojím když nikdo nejezdí. Najednou vzadu někdo vyjde z auta, jde ke mě, zjistí že já stojím až se dole dořeší tragédie, chlap se na mě zasměje, jde dolu do tunelu, otevře dveře té fabie, na dědka snad spustí pár úderů, zakřičí na něj, práskne mu dveřma a stojí tam vedle něj. Ženská nějak vjela na chodník, trošku to pomalu objela a zvládla to projet. Dědek to pak projel a smál se za volantem. WTF

    lokace:
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/zakladni?x=14.4042657&y=50.1078134&z=18&source=stre&id=121275

    foto:

    DREWDARK
    DREWDARK --- ---
    OMNIHASH: Yo, takze te videl jit metr pred sebou, ale ze je o pul hlavy mensi zjistil az kdyz vystoupil.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYWERN: týpek byl klasickej čepičkář, pět let do důchodu a nadváha takovýho levelu, že už vystoupení z auta bylo vrcholem jeho fyzickejch aktivit pro tento den, kterou musí další minutu rozdejchávat a agrese se taky nějak vytratila, když zjistil, že je o hlavu menší a bez plechovýho brnění.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    OMNIHASH: vzal jsi nohy na ramena? :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tak se mi včera povedlo nasrat nějakýho čepičkáře tak, že vystoupil z auta a chtěl si trhat občanky. A to sem šel pěšky. Na Bruselský vystoupím z tramvaje, co odbočuje na Zvonařku a čeká pět minut, až bude v protisměru mezera, poskakuje po jednom autě pomalu dopředu, furt jí zbývaj dvě auta, co taky odbočujou a čekaj na svůj moment, tak sem se protáh za ní. Týpek musel čekat pět vteřin o půl metru dál, než nalepenej na prdel tramvaje, a to ho vytočilo tak, že mě nejdřív protroubil, a když jsem se začal smát, tak vylez s tím, že si pro mě dojde...
    MVEK
    MVEK --- ---
    RALI: Dík za připomenutí, to jsem už dlouho neviděl (i když možná to na disku mám delší jako video).
    DYNK
    DYNK --- ---
    TRISSIE: Pri dnesni mode vysokych aut to nijak extra tezky neni. Ono to ani nemusi byt o rychlosti, staci to sikovne trefit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam