• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Praha se vysmívala majitelům SUV. Teď je pořídila městské policii | auto.cz
    http://www.auto.cz/praha-se-vysmivala-majitelum-suv-ted-je-poridila-mestske-policii-107358

    OUOUOU :-D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NE7RA: No já to vím. Jenže to musí pochopit i druhá strana, a to se kdovíproč neděje, starej.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    PISKVOR: To je Palačák, mladej :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MVEK: Jsem rodilý Pražák, je mi 39, a znám / používám obojí :-).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MVEK: Já to teda slyším jenom od kolegyň z Michalovce apod.
    MVEK
    MVEK --- ---
    ADAMIRA: Bohužel většina rodilých pražáků (nejen mladší generace) kolem mě používá zásadní "ípák", ač mě to taky štve, z dětství jsem navyklý na "Pavlák". Ale ano, taky "ípák" bojkotuji:-).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PISKVOR: jezdit krtkem na slinťák se holt musí umět! :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: no tak to neříkej lidem který v životě nebyli v Praze - to je jasný že to nebude fungovat a když je pošleš pod vocas tak tě budou hledat v chuchli.

    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    PISKVOR: to budou asi nějaký vesnický boule, viď ;))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Náměstí Petra Osvoboditele, vole. Když řeknu Pavlák, půlka lidí mě bude kdovíproč hledat na _Palackýho_ náměstí.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ípák tyvole pavlák vole! :))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Kilometr na ípák je od Muzea, kurvaužfurt.
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: no ok, je to půl kilometru. Ale furt jsem byl odhadem blíž, než tvůj kilometr na ípák, kde jsou taky tramvaje :-))
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: A opakuju potřetí, že ani mně to zasypání Táborský nepřipadá smysluplný, leč vše marno: SJM je dálnice a spiknutí cykložidozednářů vládne světu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Ne. Kousek předtím je "konec silnice pro motorová vozidla" (za sjezdem na Pankrác), poslední explicitní značka "80" je u Spořilova (za nájezdem z Chodovské). A teda "kilometr daleko" je "těsně za"? Ní dobrý jako, s takovou logikou tam nepatří žádný přechod nikam, až po V Holešovičkách - všechno je to těsně za osmdesátkou na Pankráci.
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: ta značka je tam proto, že kus předtím je normálně 80, to o čem jsem psal. Takže jo, Táborská je už kousek za, každopádně mi pořád nepřijde dobrej nápad těsně za 80ku jebnout přechod pro chodce, který teď chodí pod tím...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Zasypání Táborský není totéž jako tramvaje na Václaváku (který by tam jaksi tu magistrálu překřížit taky musely). To první je píčovina, to druhý má praktický využití. Ale co, tramvaj jako tramvaj, slavně zvítězit nad straw man argumentem, to se vždycky hodí.

    Dále, tramvaj žádnou rychlostní komunikaci nekříží, ani kdyby se zasypala Táborská. "Já bych chtěl, aby tam byla rychlostní komunikace (a poníka!), takže se může 130" z toho dálnici neudělá. Pokud je tam padesátka (a ona ve městě je padesátka i bez tady tý značky, ta je tam zcela redundantní), není to rychlostní komunikace, i kdyby "se" tam jezdilo 180.
    Mapillary - Street-level imagery, powered by collaboration and computer vision
    https://www.mapillary.com/...us=photo&pKey=45vfA6AecctGIVR-bMc_oQ&lat=50.0530206&lng=14.4413955&z=17
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: hele, já ten tvůj myšlenkový pochod úplně nechápu... napřed mě tu napadneš za to, že mi vadí tramvaj v ulici města a o post výše napíšeš, že zasypání táborský (což je přesně ta akce, kvůli které se ta tramvaj na magistrálu dostane) je úplná píčovina. Jinak ano, přijde mi, že tramvaj by určitě neměla křížit rychlostní komunikaci, na který se jezdí 80km/h (nebo to tam těsně začíná / končí), notabene když ta tramvaj tam má udělanou mimoúrovňovou křižovatku, takže tam úspěšně jezdí bez toho, aby to musela dělat. Ano, o kus dál (a je to víc než km) se ta tramvaj kříží, taky je tam ale centrum a ty auta se tam tříští do vícero směrů, neni to případ, že rychle jedoucí auta, který jedou všechny rovně, se naráz stopnou a počká se, až projede tramvaj.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PISKVOR: metro na povrch, auta do tunelu!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PISKVOR: a to pisu kde? Ja jen tvrdim, ze ta koncepce existuje - tudis staci podle ni trosku konat a ty veci dotahnout. Soucasny pristup "kritizujeme co je, ale funkcni alternativni reseni nabidnout neumime" je tak nejak k hovnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam