• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    BLAF
    BLAF --- ---
    KRUPAN: Jasny, jen si koupim kafe do ruky a jdu na to :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FORTRESS: no a nejlip prezije ten, kdo nema zadny autonehody... a to proste neni o aute, ze by bylo nutny omezovat stary auta
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    BLAF: natocis nam to? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BLAF: Tak opatrne :-)
    BLAF
    BLAF --- ---
    MELDA: Ty jo, ja si to snad pujdu taky projet, abych vedel :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    HENRICK: Dle statistik v prumeru zpusobenych dopravnich nehod na 100000 obyvatel.
    HENRICK
    HENRICK --- ---
    MELDA: Nejhorší řidiči podle koho/čeho? Kdybych se řídil tím, co napíšou na idnesu nebo pustěj v krimizprávách, pak snad. To jsou furt potoky krve a piráti, ale realitu vidím jinak.
    MELDA
    MELDA --- ---
    HENRICK: legislativa a ani system udelovani ridicaku se menit nemusi. Pristup a vyuka v autoskolach ano.

    Dost silen pochybuju, ze na dnesnich skolach v ramci nejake vychovy (asi obcanske) jim tam nekdo pousti videa od Besipu a podobne. Jako je jina doba, uspechana doba, vse se co nejvic zrychluje, jak vyuka, tak stroje, pristroje... takze si myslim, ze v tomhle ohledu by nejake to zpomaleni nebylo na skodu.

    jako v rmaci evropy jsme ti nejhorsi ridici...takze to uz o necem vypovida.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PISKVOR: Dobře, tím jsem chtěl naznačit, že to asi zas tak výjmečná záležitost nebude, nechci na základě toho, že moje okolí to umí, zákonem nařizovat že se každej musí pokusit ojebat STK.

    Ale!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: To je jak s Pyrátama: "ale dyť přece všichni mají smártfoun a data! Jááá se ptal všech svých kámošů, tedy to tak mají všichni."
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KRUPAN: ????? sorry nechápu tvůj vzkaz - to mělo být na mě?
    HENRICK
    HENRICK --- ---
    Jedna medializovaná nehoda zaviněná telecími léty a hned by se kvůli tomu měla měnit legislativa, systém fungování autoškol a udělování řidičáků, slušný.
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    GRANTORINO: Ta holka řídit neuměla.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    SPM: No já vim minimálně o jedný. Takže tímhle jsem si jistej a vim že to tak je. Těžko by jinak jezdili auta bez DPF kterejm padaj z vejfuku brikety nebo auta co jsou zrezlý jak liška. Točení a archivace už nějakou dobu je, ale jediný výstup z toho snad je že se tam to auto musí fyzicky ukázat a určitou dobu tam musí bejt. Ve finále to zdrží max tak lidi co dávaj jako já auto do autorizáku a to co dřív bylo hned protože STK autorizáku věřilo dnes nejde.


    GRANTORINO: Možná normální člověk jo, jinej si zase ze starýho auta dělá "závoďák". I audi nebo bmw může bejt vrak. Navíc se nebavíme jak kdo řídí, ale jestli má větší šanci přežít v novym nebo starym bimmeru.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ADAMIRA: ale notak... nehledám známý, kámoše, buď to projde, nebo ne, když ne, tak to odstranim. chci, aby bylo auto v cajku...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: tak je taky možný že si to všichni vymejšlí ale nevim nevim...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FORTRESS: zase ve starým autě se jezdíš s respektem, takže mě přijde, že nejhůř říděj právě ti v těch audinách, bmw apod, protože maj drahý auto a blinkr je pro ně zřejmě fuj :P
    MELDA
    MELDA --- ---
    jen si tu neco odlozim:

    "Já tam taky jel rychle a ta silnice se tam pěkně přivírá (zostřuje se úhel) a navíc to tam skočí dolů. Tak v té rychlosti pro nezkušenou řidičku je to fatální situace. I já s 20 letou praxí a sportovním autem tam měl co dělat," potvrdil René V. v kometářích.
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: nevim, mně přijde, že od doby, co se to fotí a archivuje, tak jsou všude potentovaný strachy... já co jsem to měl posledně taky přes nějakou známost, tak se u auta mohli ukroutit při focení, aby nebylo vidět, že je na čelnim skle kamera. V rámci kamarádství akorát do toho protokolu nenapsali, že z těch dvou zadních mlhovek nesvítila zrovna ta levá. Nějak si nedovedu představit, že by ten papír dali, kdyby na tom autě byla fakt nějaká fatální chyba.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ADAMIRA: Vidis..a v tom je rozdil mezi nama. Ja sel legal technickou bez nejakejch kamosu. Vzdycky..i s nakladakem, kterej ma uz nejakejch 30 let
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam