BASIK: Celou dobu tu mluvim a myslim si, ze jsem to napsal celkem jasne, ze kdyz je mlha jako prase, ze je opravdu dost blbe videt, tak ze opravdu neni normalni jet po silnici, dalnici se svetlama pro denni sviceni. Je uplne jedno, jakou rychlosti se po one komunikaci clovek pohybuje, ale proste neni to normalni a dokonce zakon prikazuje, ze je ridic povinen v mlez pouzit zadnich mlhovych svetel.
Vubec tady nemluvim a nediskutuju vo tom, ze muze byt mlha takova, ze je videt na 200 metru, nebo, ze kdyz prsi, tak je to v pohode a podobne. Mluvim tu celou dobu o tom, ze kdyz je mlha takova, ze jen blbec by si rekl...je dneska je krasnej slunecni den, tak ze v ten okamzik se ony zadni svetla na aute maji zapnout.
A pokud je nekdo takovej cita, ze mu vadi zadni mlhova svetla, tak proste ma pred sebe pustit auto co je ma vypnuty a nebo si dat poradnej odstup. Ale kuli me je klidne zapnete na maximalni vykon, at vas vidim a hlavne at vidim kam jedete.
nevim, jak a kdo ma moc zkusenosti jezdenim mimo mesto a dalnici, ale budte si jisti, ze daleko lepe se vam pojede za autem, ktery ty koncova nebo i mlhova svetla bude mit zapnuty, nez za autem, kterej nebude mit zapnuty v zadu nic a budete koukat jen na obrys nejakeho neurciteho tvaru, kterej se prodira hustou mlhou a obcas vam uplne zmizi a vy nevite, jestli vam poodjel a zmizel v mlze nebo odbocil nebo tam byla zakruta.
Ale v pohode... mel sem dat anketu anonymni, prijde mne, ze dost lidi, podle toho jakou tu vedeme od rana diskuzi nehlasuje tak, jak ve skutecnosti pak na silnici kona, takze se z toho asi nic smerodatneho nedozvim.
Kazdopadne si myslim, ze uz s ohledem na ostatni ucastniky silnicniho provozu by jste ty mlhovky v mlze zapnout mohly... sami sebe tim oslnovat nebudete a mne tim docela pomuzete. Diky.