ADAMIRA: no, překvapila mě ta olejová vana :-) Ale prostě hromada lidí se tam chová jako banda debilů a ani nemusí jet jako prase... z praxe tam vidím jednak hromadu idiotů, co právě zjistí, že jsou v tom najížděcím pruhu a na prasáka se serou do toho levého. Když sjíždím z té spojky do centra a na Vršovice, tak první vlna debilů se mě pokouší předjet už na tom sjezdu (je to tam široké, takže to berou zprava, zleva, klidně při tom najíždějí na ten ostrůvek pro chodce, už se tam vedle mě sral i náklaďák s přívěsem), druhá vlna debilů se pokouší předjíždět na tom mezi ostrůvku mezi pruhy (tady kolikrát z neznalosti, taknějak si myslí, že tam jsou jakože dva pruhy. Že do toho pravýho pruhu za provozu nikdy nemáš šanci vjet, nad tím se nezamyslí). No a ten nájezd o kus dál za mostem je taky dost specifický. Tam jsou dva pruhy, které se pak zužují (takže pekáče v tom pravém mají typicky závodní ambice, které jim nevyjdou a pak natvrdo vytlačují auta, kterým mají dát přednost) a jako bonus na jednom z těch pruhů se právě má dát přednost těm autům od bohdalce - na což se kašle taky, protože typicky každý, kdo jede tím levým pruhem, tam jede jako úplné hovado a nemá ani šanci vidět, jestli se tam to auto po hlavní napojuje...