VECTOR: Každopádně to nafotit a zajít to vysvětlit, chtít vidět fotky. Ale na těch odděleních kde řeší tyhle problémy jsou za přepážkou fakt primitivové. Jako něco ve stylu "Já nejsem kompetentní řešit jestli jste v právu nebo ne" Jediný co je zajímá tak jestli souhlasíš nebo nesouhlasíš s přestupkem. Pokud ne. Jde to do správního. Klidně by tam místo těchto lidí mohly být automaty s tlačítkem SOUHLASÍM / NESOUHLASÍM. Jednou jsem tak zaparkoval na chodníku, kde značka konec parkování na chodníku byla otočená na druhou stranu, takže nebyla vidět vůbec. Všechno jsem nafotil atd, šel k okýnku, všechno té krávě ukázal a ona, že to není schopna posoudit, že musím do správního. Bohužel jsem neměl čas ani náladu takový kraviny řešit ve správním, zaplatil jsem dvě kila a šel domů i když v právu. A tohle je přesně ten systém jak to tady v čr funguje. Za okynkem neschopná piča co nic neví a spolíhá na to, že ty kvuli dvoum kilum nebudes davat reseni veci do správního. Ale jinak tvůj problém s parkováním ti teď celkem závidím... celkem lahůdka oproti mýmu stání na invalidech pár příspěvků pod tebou :D