• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DIVA
    DIVA --- ---
    SAMOUT: uz mam altik vymeneny a tak strucne, ze ti nemecke dalnice nevoni, to ty asi budes prespolni, co? ,)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    a pozor, lidova milice...
    GIO
    GIO --- ---
    BLONDYNKA: ale jo, rozumim.)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIO: Já nesnáším debily a svině a jejich chování. Takže celkem běžně napomínám hovada, co odhazují vajgly, neuklidí hovna po psech, jezdí bez blinkrů apod. Ergo se častěji dostanu do konfliktu. Taky se zastávám lidí, které někdo napadne a podobně. To si hned vykoleduješ :-)
    GIO
    GIO --- ---
    BLONDYNKA: tebe bezne napadaji muzi? to je trochu divne.)


    jinak kdyz jsme u tech vlastnosti ridicu, ktere druhe vytaci.. me vyvadi z miry ti, kteri neumi udrzet pruh na vicepruhem kruhovem objezdu.. to je vzdycky adrenalin, kdyz tam clovek najizdi pobliz jineho auta,) v Beroune je jeden takovy kruhak a jako je to tam fakt vylozene pravidlem, ze ridici vubec neresi ty dva pruhy a ledabyle si projizdi obema najednou, nebo primo prejedou do druheho, samo bez blinkru..paráda.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: Takový extrém ale není na denním pořádku, že ne :-)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    BLONDYNKA: nekdy to nestihnes. Videl jsem v primem prenosu, kdy jel nejaky vypatlany mlady fetak a najednou vyskocil na semaforech z auta, bezel asi 5 aut dopredu a vytahl ven chlapa a uz jak ho tahal, tak do nej busil. Ten byl dost prekvapeny, ale rychle se srovnal a dal mu tzv. valaskou a bylo po boji. On ne kazdy se v aute zamyka :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VYWERN: na agresivní vypatlance mi vždycky stačilo ostentativně zavolat na policajty a hlásit napadení. Ihned se uklid(n)ili.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ADMIX: obecne ano, ale .... kdyz ti prijde bouchat nejaky magor na okynko auta, tak udelas co? Sedis a delas ze tam nejsi? Nebo vylezes z auta a snazis se to vyresit, coz bohuzel muze skoncit pestnim soubojem. Pak si rikas, dva debilove, ale jeden se jen branil.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DIVA: S tim Nemeckem nevim, covece. SAMOUT
    JOPS
    JOPS --- ---
    GORG: ja teda nevim, ale ve meste muzes bez problemu podjizdet ne ? :) takze v tom takovej problem nevidim. Na dalnici si podjizdet netroufam, ale ve meste uplne v klidu.
    DIVA
    DIVA --- ---
    GORG: a pak sel na ryby a ulovil dvoumetroveho sumce, cimz vzbudil vlnu nadseni u vsech svych milenek?
    GORG
    GORG --- ---
    BLONDYNKA: Tak usmát se na někoho mi přijde v pohodě... fakáč následoval až pozdějš...
    Napsal jsem to blbě.. nepředjížděl ho... jen přejel do pravýho pruhu, a když ho míjel na něj házel xichty.
    Tohle bylo ve městě. Žádný pravidlo tím imho neporušil.
    Akorát ta scéna pak s baseballkou holt už asi byla zbytečné vyhrocení. :) Ale nebyl jsem tam.. moc už si to nevzpomínám, ale pomalej debil prý po výlezu z auta byl nějakej agresivní
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GORG: Temhle historkam se rika "to se takhle na silnici potkaj dva vymatlany debilove ..."
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GORG: teď je ovšem otázka, zda bylo nutné se posmívat a ukazovat fakáče, imho se tím kamarád dostal na úroveň pomalého debila. Když už pominu předjíždění zprava - doufám, že ne na dálnici :-)
    GORG
    GORG --- ---
    Kamarád před pár dny vyprávěl storku někde z Prahy, kde týpek právě jel pomalu tím levým pruhem, tak ho předjel zprava a posmíval se mu z okýnka, když ho předjížděl. To ale týpka nějak rozlítilo a začal na něj nějak nebezpečně najíždět a tak.. kámoš mu ještě ukázal pak fakáče, a to ho rozlítilo ještě víc.
    Nakonec zastavili.. nějaká slovní výměna... pak šel do kufru... týpek na něj prej "Jdeš si pro meč jo?"
    Vytáhl z kufru baseballku a tou ho odehnal.. i trochu s ní nejdřív do něj jebl.

    Některý lidi jsou neskutečný kokoti... level 1 je blokovat rychlý pruh omylem, nedopatřením nebo neznalostí. level infinite je imho ještě pak provádět agresivní výpady, když jim to někdo vyčte.

    Nejsem příznivec násilí, ale lidi co dělají ještě agresivní výpady, asi políček potřebujou.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HUGO: Ja co mam auto s adaptivnim tempomatem, tak loudaly snasim psychicky o poznani lip, pokud neni bezpecno na predjeti, tak tam proste naladim 4s odstup a podradim, a holt se chvili pokocham krajinou :))
    HUGO
    HUGO --- ---
    ADMIX: PNXNTDD: v pohodě... já se pozastavoval nad tím, že článek paušálně interpretuje situaci kdy jeden jede na něčí vkus moc pomalu, druhý ho vyhodnotí jako "loudala" a švihne to do protisměru na nepřehledném úseku, nebo provede jiný riskantní manévr tak, že nebezpečným elementem je ten pomalejší, který dejme tomu akorát přizpůsobil jízdu okolnostem; při rozvedení takovéhle chytristiky aby se jeden bál vylézt z domu, aby někoho nerozčílil a ten pak v pohnutí mysli nespadl mojí vinou někde do výkopu
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: Hunove jsou ze stejne kategorie jako Cechoslovaci, proste tezi zdroje. Rychlostni limity tady slouzi od podstaty jinym ucelum nez maji.
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: ne vsude, treba Svycarsko je prospikovane padesatkama sedesatkama bez rozmyslu. Ale Nemecko a Benelux v tom ohledu funguji smysluplne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam