• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    DIVA: Vietnamci v dodávkách (nebo vietnamský paničky v SUV). Kouká přímo před sebe, jede pouze rovně, zásadně prostředkem a velmi pomalu. Pak nečekaně bez blinkru odbočí, přičemž všechny okolo omezí.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FAT: To neni pravda, kdyz na ten kruhac vjizdej, tak daj blinkr vzdycky :-).
    FAT
    FAT --- ---
    SITH: Pro mnoho řidičů je existence přepínače blinkrů utajený fakt. A specielně na kruháči.
    DIVA
    DIVA --- ---
    SITH: potkala jsem auto co na (i bez ni) ucpanem mestskem okruhu az do vyjezdu jelo levym pruhem z peti jestli sedmdesat. V miste kde se to obvykle rozpleta a slape se na plyn jsem ji proste podjela, no byla to ortodoxni musulmanka, tim svym zatemnenym pruzorem koukala pred sebe a tiskla volant .) rada vidim ze jim manzele trochu povoluji retezy, ale byt pri tom nechces ,)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SITH: To je normalni, ja zcela bezne potkavam ridice, kteri neumeji zatocit (je jedno na kterou stranu). A tim nemyslim organizaci v provozu (dani prednosti protijedoucim, chodcum atd.). Tim myslim otocit volantem a trefit se do odbocky, tj. to co se v autoskole uci v prvni lekci na parkovisti.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ZVIRATKO: Myslím samozřejmě situaci, kdy by tam byl správný paragraf. Nicméně i kdyby nebyl, tak v případě chlastu by to byl unikát taky.
    SITH
    SITH --- ---
    také máte občas taková ta setkání s jiným řidičem kdy netušíte jak mohl udělat autoškolu? jel jsem nedávno asi 20 minut za jednou ženskou. Mimo obec 70km/h, v obci 70km/h, při odbočce na vedlejší nedala přednost auto na hlavní, STOPku projela a celou cestu vůbec nepoužila blinkr. Chvíli jsem si myslel, že jsem se ocitl někde v Rumunsku
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PHAILO: nemyslim ze by to byl unikat, akorat tam bude mit jinej paragraf nez chlast... ale je to divny
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JAKUMIN: No jasně, že by to nemělo jít. Na druhou stranu pokud by to nějak záhadně udělali blokově, tak by to pro něj bylo definitivní a vyřešené. Ale myslím, že to tak nebude, byl by to opravdový unikát.
    JAKUMIN
    JAKUMIN --- ---
    PHAILO: nehlede na to, že tohle nejde projednat blokove(prikazem) na miste ;-) a to mluvime jen kdyby to bylo spravko (nemluve o TŘ).

    FAT: spíš nedostal pokutu za chlast , ale za něco jiného (a ten chlast ještě prijde nebo ho "nevideli" ale to by tedy byla zatracene klika)
    FAT
    FAT --- ---
    PHAILO: Mám to přes dalšího kolegu. Zeptám se "účastníka".
    WYMA
    WYMA --- ---
    Skoro to vypadá na příběh o hodnejch policajtech. A nebo kolega kecá.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FAT: Cože?!? Za co dostal na místě pokutu?! Pokud dostal na místě pokutu za chlast, tak už trest má a nemůže být znovu trestán. Ovšem bylo by to až neuvěřitelné, nehledě na podivnou výši.
    FAT
    FAT --- ---
    PHAILO: Tak hned na místě dostal ty 2,5 k. Opakovaně to nemá. Sice chlastá už dlouho, ale chytili ho poprvé.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FAT: Policie mu žádný trest nedá. Hrozí mu vězení (pokud to nemá opakovaně, podmínka), peněžitý trest a zákaz řízení, který vzhledem k naměřené hodnotě bude asi celkem dlouhý (1-10)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    lol
    FAT
    FAT --- ---
    Kolega nadýchal 2,5 promile. Co mu, mimo flastru od PČR 2,5.- hrozí?
    HANZO
    HANZO --- ---
    DAVETESS: bacha na to, svagr dostal 20k pokutu a 6 měsíců bez ŘP za jízdu s prázdným ale právě těžkým přívěsem
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    SPM: A) zákon B) ověřeno třema autoškolákam...
    SPM
    SPM --- ---
    DAVETESS: no u B+E může jít hmotnost celé soupravy přes 3,5t, do 3,5t musí být jen každé vozidlo... ještě větší smysl to dávalo při té předchozí nesmyslné úpravě, kde se posuzovali ty maximální hodnoty. Takže když jsi měl auto s max hmotností 2,5t a za ním vozík s max hmotností 1,5t, tak bylo potřeba E, ikdyž si to vezl prázdné a vešel ses celý do 3,5t...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam