PISKVOR: Tak ono je dobrý se duševně před každým sednutím do auta připravit na to, že na silnici nejezdí jenom lidi, kteří auto mají jenom jako dopravní prostředek. Běda těch, kteří auta berou jako zábavu a koniček (což o to, že kolikrát jezdí mnohem bezpečnějí než běžní "majitelé řp") Takže z tvýho pohledu jsem asi pirát silnic. Okej. Jenom taková technická, kterou jsem během svých cest vypozoroval. Málokdy jsem viděl při nehodě rozsekaný sportovní auto, třeba Imprezu atd... Ve většině nehod jsou to normální škodovky, pasaty, daewoo atd a nehody stylu nedání přednosti, nezvládnutí automobilu atd. Jak to jenom říct... čím to asi je ? Za mě, je lepší si vyzkoušet hraniční chování svýho auta (ideálně na okruhu) a nebýt pak v šoku když v nějaké situaci v normálním provozu dostaneš třeba smyk... A ano, přiznávám se, rád jezdím, rád jezdím rychle, rád předjíždím. Ale z toho ještě nevyplývá, že jsem zmrd za volantem kterej dělá pičoviny, předjíždí lidi zleva, vybrzduje ostatní a dělá věci, kterýma by vědomě ohrozil ostatní.
btw: to bude zase skvělá debata