• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NE7RA:národ, kterej potřebuje na dálnici značku zákaz vjezdu, by neměl dostat řidičák na nic většího, než šlapací tříkolku
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    OMNIHASH: myslis na tech rovinkach mezi kruhacema? :)
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: kdyby jenom při popojíždění... :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Cywe, stačí najezdi pár stovek kiláků o Francii a člověk pochopí, že i ta osmdesátka je pro místní dělný lid tak o šedesát kiláků víc, než by bylo zdrávo.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    DANYSEK: no ja minuly rok pravidelne cestou z prace potkaval v kolone cca na stejnym miste za volantem slecnu, ktera tukala celou dobu do mobilu a jak to krasne zvladla projet ;)
    WYMA
    WYMA --- ---
    DANYSEK: chápu, co chceš říct, ale za argument v naznačeným směru to nepovažuju :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WYMA: lidi si jeste vic zacnou hrat s mobilem, svacit... napriklad... :-) Se podivej, co lidi v autech delaj, kdyz pomalu nekde popojizdi... zensky to zvladaj i s malovanim se... :D
    RALI
    RALI --- ---
    DANYSEK: jo presne, falesnej pocit bezpeci, kdyz delam vsechno podle predpisu, tak se mi nemuze nic stat preci :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    DANYSEK: hele je to samozřejmě pitomost s těma 80kmh, ale zajímaly by mě ty argumenty, proč by pomalejší nemělo bejt bezpečnější. imho je to fakt, a není k tomu potřeba někomu vymejvat hlavu...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    RALI: to si nemyslim... lidem vymejes hlavu, ze "pomaleji = bezpecnejsi" - a oni se budou jeste min soustredit na rizeni... protoze prece se nic stat nemuze. Nejake zkusenosti z UK presne tohle naznacuji.
    RALI
    RALI --- ---
    hura konecne to nekde pochopili, ze 90 je moc. Uz se skutecne tesim, az se toho chopi cesti zakonodarci a pro jistotu, aby lezli EU do prdele to omezej na 70....
    Francie už letos zbrzdí auta na 80 km/h – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/auto/460162-francie-uz-letos-zbrzdi-auta-na-80-km-h.html
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: ja se spise vyjadroval ke svizneji jedoucim vozum. Ne extremy, kteri na 50tce jedou 80+. I kdyz pro ne to plati take. Nekdy ho dojedes a nekdy ne. Samozrejme si pamatujes jen ty, ktere jsi dojela.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PNXNTDD: picu? Ja mam dojem, ze jako kreteni jezdi lidi padesat na padesat. Kolikrat to krizuje chlap v nejlepsim veku a jede jako hovado, ze si rikas, ze je snad ozralej nebo telefonuje. Opravdu se bavim tim, ze nekdo nazene dve minuty. A jestli ti patnact minut stoji za to, ze se s nekym srazis, no potes koste. Moje trasa lze ujet za osmnact minut a na tricet se to protahne pri zacpe v tunelu nebo na barrandaku. Dnes teda pouze hovado v pickupu, ktery na jednom proudu, kde je padesat jelo asi 35..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VYWERN: rikam, ze je obvykle dojedu na dalsim semaforu, takze jestli tvrdis, ze tim v rannim hustem provozu nekdo neco nazene, tak nevim, proc je teda dojedu na dalsi krizovatce. No nemluvim o ctyrproudovce, mluvim o dvouproudech ve meste, kde mas od semaforu k semaforu kousek a tam to proste postrada smysl. Kdyz tam stejne jeste provoz zdrzujou i radary cas od casu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FORTRESS: vidis tam ty uvozovky u vyrazu "silny" :)? Proc myslis, ze tam jsou... Ehm
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Dneska jsem jel na Bulovce přes křižovatku rovně a normálně přede mnou přes přechod asi šest lidí. Tak jsem to zahamptnul a zrudnul jsem hanbou, že jsem vjel na červenou. Pak mrknu na jejich semafor a mají suverénně červenou. Asi nějací lumíci.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    VYWERN: Ano ano ano. Přesně tohle je taky velká pravda. Tisíckrát radši poktám před sebou "piráta" silnic než piču co se sere z práce 70 všude, protože je mi jasný, že se za ním nebudu muset smolit osmdesátkou.
    DIVA
    DIVA --- ---
    AMANT: ona znacka "drz se vpravo" realne existuje .) mozna by to aspon v nake mire uspelo i u nas
    AMANT
    AMANT --- ---
    SPM
    SPM --- ---
    Nevim, mám doma chcípáka i jedno z těch silnějších. Předjíždim s obouma, s rychlejším to jde v místech kde s chcípákem ne, ale že by to s tim rychlejšim šlo skoro všude, to ani omylem. A ani jaksi moc nepotkávám silná auta, která by předjížděla úplně všude. Předjíždění všude a ježdění po rozbitý okresce jak kokot ikdyž ten sráč nejde udržet ve svém pruhu je hlavní devizou hlavně řidičů služebních aut, takže u nás hlavně škodovky, dodávky a v poslední době hodně dohánění Hyundai a KIA. Ze silnějších aut semtam BMW X5/6, ale to je diagnóza obecně :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam