• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    AMANT
    AMANT --- ---
    SPM
    SPM --- ---
    Nevim, mám doma chcípáka i jedno z těch silnějších. Předjíždim s obouma, s rychlejším to jde v místech kde s chcípákem ne, ale že by to s tim rychlejšim šlo skoro všude, to ani omylem. A ani jaksi moc nepotkávám silná auta, která by předjížděla úplně všude. Předjíždění všude a ježdění po rozbitý okresce jak kokot ikdyž ten sráč nejde udržet ve svém pruhu je hlavní devizou hlavně řidičů služebních aut, takže u nás hlavně škodovky, dodávky a v poslední době hodně dohánění Hyundai a KIA. Ze silnějších aut semtam BMW X5/6, ale to je diagnóza obecně :-D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GRANTORINO: to je takova mylna predstava lidi v pomalych autech, ze kdyz nekdo jede rychleji, tak je idiot a nic nenazene. Jezdim pravidelne 12km trasu mesto 4 proudovka a kdyz potkam dva nebo vice hnupu blokujici L pruh jedoucich 45km/hod nedejboze 48km/hod, tak ta 12km trasa trva o 15min dele. Ono totiz k tem pomalu jedoucim autum patri i pomalejsi reakce a extreme pomale rozjizdeni, takze clovek pak bere jednu cervenou za druhou. Normalne se tech 12km jezdi 18min, pokud jedes vecer a jedes 60km/hod (na mesto si myslim zadna hruza), tak jsi tam za 15minut. Se snekama 30-35minut.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    BURKHAR: To nepochybně, twinga běžně nabírám svým autem a hážu ze srázu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Peugeot jako dražší a silnější vůz, holy moly.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Spis posledni dobou me rozcilujou ridici silnejsich aut, kteri nejedou max. povolenou rychlost a jedou tak nejak priposrane... nedaji se v nekterych usecich vubec predjet a kdyz je tam padesatka, tak jedou tricet.. ? No a vidim ze si lidi vubec nezjistujou realnou rychlost auta versus radar.. Ja vim podle tabuli, ze mi tachometr ukazuje jeste o pet km v h min, takze se tomu prizpusobim, ale jet 35 na 50 uz je fakt otrava :/
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BLONDYNKA: Nástroj hromadného ničení (třeba spojky) může být i Twingo v rukách takové píče, jako jsi ty.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PNXNTDD: co treba rizikove situace proste nevytvaret? Nez je potom "skvele" resit ;)
    Jinak jezdim deset let pitomou felicii bez nehody,jednou jsem pru couvani tukla do auta za mnou. Nerekla bych, ze tvoje statistika ma realne opodstatneni. Lidi co jezdi v "slabyvh " autech, obvykle neriskujou proste. A nevim prov by kazdodenni dojizdeni do prace nemelo ridice vyskolit, ja si pripadam docela solidne vyskolena idiocii lidi v "silnych" autech, neboli, kdyz je vidim dusevne jsem pripravena na to, ze se casto chovaji hako idioti, za cenu aby nahnali par sekund a dobre se bavim, kdyz je v Praze dojedu na dalsi krizovatce. A to jezdim zasadne naxim.povolenou rychlosti a nijak nezdrzuju. Ale ty mysky, nervozni nejiste predjizdeni, uz abych tam byl, nedostatecny odstup, nepouzivani blinkru, okamzite predjeti bez casu na reakci, to mi pripada casto jako pricina nehody. Vidim havarovat zasadne drazsi auta, dlouho jsem zadnou felicii nebo octavii pri nehode nevidela, zaro hromady suv, peugotu atd...
    BLAF
    BLAF --- ---
    PNXNTDD: Mozna trochu spatnej priklad - na rallye vetsinou nepotkavas auta v protismeru :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA:eh, tady ty fakty jsem tu vsechny dostatecne rozepsal v minulých příspěvcích pokud jsis je ovšem četla. Díky za shrnutí a tvoje sdělení je teda jaké ?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TOMBRIDER: Zatímco ty jsi u toho nepochybně byl, Jimmy.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: zkušený řidič nebude nikdy předjíždět zbytečně riskantně, tj. například na horizontu. To úplně stačí jako prvotní filtr k odlišení zkušeného řidiče od debila. A krom toho to nic nemění na tom, že tvá hláška byla strašlivě hloupá z obrovského počtu důvodů, od faktu, že na silnici se nacházejí jiní řidiči od zkušených po jelita, kdekoli může být nečekaná překážka, za roh nevidíš, až k tomu, že silné auto naprosto neznamená, že v něm může bezpečně a rychle jet každý, dokonce v rukách jelita to může být nástroj hromadného ničení.
    JOHY
    JOHY --- ---
    PNXNTDD: jako chápu, že některý řidiči jsou víc vyskillovaný, než jiný, ale od toho jsou asi pravidla na silnici a pak okruhy, ne?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    PISKVOR: Rumunsko jsem uváděl z důvodu jak tam jezdí Rumuni, ne jak jak jsem tam jezdil já. Situace, kdy ve tě v 150 vytlačí borec z dálnice nebo před tebou jedoucí dacia se rozhodne ve 180 stupnové vracečce předjíždět kamion, tě fakt vyškolí.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PNXNTDD: Ale simtě. Jistě že je potřeba počítat s tím, že ostatní pojedou jako kokoti, a mít v ruce, co to auto udělá v mezní situaci (a za ní). To je ale úplně jiná písnička než "nechci se ho zastávat - ale udělám to, protože v Rumunsku silnější pes mrdá, a kdo se mnou nesouhlasí, ten je vycukanej klobouk, moje silnice, MOJEMOJEMOJE."
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Ty jsi to akorát nepochopila. Snažím se tu říct, že ne každej člověk kterej jede rychle v rychlým autě, je kokot, kterej to má půjčený, nikdy v tom neseděl a pravděpodobně se v první zatáčce zabije protože mu ustřelí prdel.

    Ty prostě řidiče vnímáš stylem - kokot co jede rychle, tzn pirát vrah, hlupák, mokrej řidičák slepej důchodce.

    Ale on to taky může být člověk kterej právě dojel z amatérské rally, takřka se narodil za volantem, zatáčky dokáže projet stylem "horkého nože krájícho máslo" a akorát ho nebavilo se za tebou na rovince táhnout.

    Ale tady je to prostě pirát. Což o to, že dokáže auto řídit opravdu spolehlivě.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BLONDYNKA: ohh jak jsi vtipná! Když o něčem víš houbelec.. Gratuluji
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: To mi nejak nesedi k poloslepym duchodcum v novych silnych autech a k devatenactiletym blbeckum v autech od tatinku s mokrym ridicakem.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    FORTRESS: je to silne auto, tak muzes jet rychle a predjizdet kdekoli, ne?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TOMBRIDER: Pocuravas se v noci pri predstave vrazdiciho auta? Proste jel moc rychle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam