• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    copa řidič nedouk, mně se nejvíc líbí to prohlášení při tý nehodě, kdy to autopilot narval na dálnici do kamionu z boku. To jsou furt od všech kecy, že autonomní auta jsou, jenom na to nejsou zákony, že to řídí líp než lidi a podobný kydy. A když se v tom někdo zabije, tak je to jenom asistent, je to napsaný v návodu a je to jeho chyba :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MUADDIB: To je jedina vec, kterou ma. Musk umi naprosto perfektne mlatit hubou. Jako jeste ze se dal na domnely automobilovy (neb soucasna podoba elektromobilu je zcela evidentni slepa vetev), ci hmatatelny kosmicky pokrok. Protoze kdyby se s timhle marketingem chtel stat diktatorem, tak by mohl uspet, a cert vi, co by ho pak napadalo.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    MUADDIB: No tak to je bez debaty.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PNXNTDD: Tesla má hlavně úžasnej marketing...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    GORG: Tak ten fame kolem Tesly a jejich "autonomního řízení" je kapitola sama pro sebe ... Paradoxně bmw a mercedes jsou v tomhle mnohem dál a to čistě a jenom díky mnohaletým zkušenostem ve stavění automobilů, Tesla má obrovskej tah na bránu, ale pořád jsou v tomhle prostě nováčci a ty zkušenosti tam chybí.
    GORG
    GORG --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    VYWERN: jojo kokotina to je, ale rekl bych, ze to byla trochu i vina toho co mu tam pribrzdil, kdyby jel dal a uhnul sanitce az za horizontem, nic takoveho se stat nemuselo
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DURDIN: ano auto mu zpomalilo, ale objizdet ho tak, ze se srazi s jinym v protismeru, ktere nema kam uhnout a ani ho nevidi, protoze horizont, je asi kokotina, ne? :)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    VYWERN: a nebylo to tam tak, ze v protismeru mu vsichni pro jistotu zastavili u krajnice ale mista nebylo moc, takze pro nej nebyla jina moznost nez je objet aby se taky nezastavil?
    Kdysi jsem k tomu videl takovy pekny klip od BESIPu, kde rikali, ze je v jistych chvilich lepsi proste jet dal, nez se bezmyslenkovte snazit sanitku pustit pred sebe...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DANYSEK: dik
    BLAF: jsem rad, ze jsem to ubrzdil, ale doufam, ze tak nejezdi standardne.
    BLAF
    BLAF --- ---
    VYWERN: Kdybys ho nakouril, tak je to na nej
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYWERN: Řidič vozidla, který při plnění úkolů souvisejících s výkonem zvláštních povinností užívá zvláštního výstražného světla modré barvy,2) případně doplněného o zvláštní zvukové výstražné znamení (dále jen "vozidlo s právem přednostní jízdy"), není povinen dodržovat § 4 písm. c), § 5 odst. 1 písm. f), g), h) a odst. 2 písm. f) a g),§ 6 odst. 5 a 6, § 7 odst. 1 písm. b), § 11, § 12 odst. 1, 2, 4, 5 a 6, § 13 až 17, § 18 odst. 2, 3, 4 a 8, § 19 odst. 2 a 3, § 20, § 21 odst. 2, 3 a 4, § 22, 23, § 24 odst. 3 a 4, § 25 odst. 1, 2, 3, 4, 5, § 26 odst. 3, § 27, § 28 odst. 2, 3 a 5, § 31, § 32 odst. 6, § 35, § 36 odst. 1 a 2 a § 39 odst. 4 a 5; je však povinen dbát potřebné opatrnosti, aby neohrozil bezpečnost provozu na pozemních komunikacích.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Je nekde popsano, co vse mohou ridici sanitek? ...ted jsem jednu potkal, jak na horizontu na moste pres plnou zacala predjizdet do protismeru a mel jsem plne ruce to ubrzdit. Uhnout nebylo kam.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PNXNTDD: Může to skončit zastavením řízení. Dokonce už jsem to viděl.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BTW : jenom takovej ad k mýmu parkování na invalidech jestli si vzpomínáte. Značku "P" samovolně posunuli mezi ty dvě parkovací místa, takže už je nepřehlédnutelná. Tzn - další trumf pro mě, protože si sami uvědomili, že udělali pičovinu. Nicméně žádný předvolání zatím nedošlo, už je to skoro tři měsíce tak nevim...

    A ještě by mě zajímalo k tomu správnímu řízení : Může správní řízení dopadnout tak, že nedostanu vůbec žádnou pokutu ? Nebo prostě mi vždycky musej dat aspon něco ?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Ale stejně je to utopie... :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KORKMAZ: Mno... nicméně na tohle zákon myslel. "pokud při jízdě v pruzích v obci jsou blokovány současně v jednom směru všechny pruhy, musí vlevo jedoucí řidič uvolnit pruh rychleji jedoucímu vozidlu." viz.: 1:40

    Jízda vozidly, pravidla provozu na pozemních komunikacích, zákon 361/2000
    https://www.youtube.com/watch?v=NPxGX9-d8ag
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PHAILO: Přesně...v reálu to většinou bývá, že všechny 3 pruhy na spojce blokuje hradba tří bílejch dodávek jedoucí stejnou rychlostí.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FELCARKILLER: Krásná utopie, wtz.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KORKMAZ: zbylejm ridicum by stacilo vysvetlit aby neblokovali rychlejsi, i kdyz si mysli ze jedou podle predpisu, thats all, kdyz je nekdo rychlejsi -> uhni :-)

    pro me za me at si klidne jedou 65 na 90, ale at mi umozni predjeti a nesnazi se me skolit :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam