• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    WZINOKINO
    WZINOKINO --- ---
    CAIDEL: jo rozjezdy do kopce to je kapitola sama pro sebe. já jsem měl asi štěstí na instruktora v autoškole, který mi hned při první hodině řekl - přes ručku se rozjíždí amatéři - a minimálně dvě lekce jsme strávili v mírném kopci na okraji Prahy, kdy jsem se rozjížděl do kopce. Já teda nesdílím jeho názor o tom kdo a jak se rozjíždí do kopce, každopádně bych toho kluka asi nevyhodil, spíš bych mu pomohl. Přijde mi, že když někoho od něčeho vyhodím tak ho buď odradím, znechutím nebo naseru - a zrovna u řízení není ani jedno žádoucí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    WZINOKINO: Ha, když je řeč u té Průmyslové, tak mi to připomnělo zábavný zážitek z minulého týdne tamtéž. Sjezd z Jižní spojky, chci na Černokosteleckou směr EuroPark. Čekám na světlech (mííírně do kopečka) zhruba čtvrtý. Naskočí zelená a takové malé moderní Volvo předemnou jen poskočí a chcípne. A pak ještě třikrát, než proběhne celý cyklus. Já jsem moc blízko a objet ho nezvládnu, auto za mnou a kamion ještě za ním ho ale objedou, nicméně ze spolujezdce vyleze takový starší chlápek, gesty se omlouvá a z místa řidiče vykopne mladého kluka který měl očividně papíry buď jenom chvilku a otec se s ním jel projet, nebo se na ně teprv připravoval :) Každopádně rozjezd do kopce natrénovaný neměl a musel se toho ujmout někdo jiný :)
    WZINOKINO
    WZINOKINO --- ---
    Dnes ráno, místo - Praha, cesta Opatov-Hostivař-Průmyslová:
    Jedu za zeleným Mini, jízda jako s tankem, brda-plyn, ani na jedné z odboček či křižovatek žádný blinkr. Na Průmyslové u spalovny mi tak nějak cvaklo, ani nevím proč protože to normálně nedělám, že bych se mohl jít zeptat řidičky (zjištěno podle zpětného zrcátka - malovala se), proč nepoužívá blinkry. Slečna byla moc příjemná a s úsměvem na rtech mi na mou otázku: ,,Slečno, proč prosím Vás nepoužíváte blinkry ?" klidným hlasem odpověděla: ,,Přítel mi řekl, abych je cestou do práce nepoužívala, protože když je to auto studený tak ničím baterku."
    Ne, že by mě to s*alo nebo tak, ale doslova jsem si sednul na prdel.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Dneska štěstí jak nikdy. Večer, mokro, jízda ve zůžení na dálnici s 3,5t dodávkou , rychlost 70km/h zničehonic všichni před nama tvrdý brzdy. Doslova jsem se postavil v kabině na pedál brzdy a dobrzdil asi na 5 cm před náma stojící mercedes, za náma kamion dobrzdil na podobnou vzdálenost, ale borec za ním už ne. A to všechno kvůli neschopnosti lidí se na nájezdu na dálnici před námi plynule zařadit... toe hned.
    JOPS
    JOPS --- ---
    cim kratsi sukne, tim vetsi sance, ze ji na prechodu pustim :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    MVEK: No mně se podobná situace stala dva dny zpátky... taky jsem se otočil za jednou koc a najednou přede mnou auto brzdilo.... :D
    MVEK
    MVEK --- ---
    PNXNTDD: Jo, máma vyprávěla, jak v jejím dětství její otec přerazil v ulici mladý stromek ze stromořadí kvůli nějaké té mladé sukni. Tohle byl jeho velký nešvar, který mu ale rodina tolerovala.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: jo a bylo to na václaváku .)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    na me jednou jeden chlap cumel, sly jsme demonstrovat za ochranu zvirat nahaty v prostěradlech, legrace, jo bylo mi patnact...
    tak si zapaloval cigaro obracene tim vajgelem vpředu, tak na nej povykuju, mate to cigaro obracene! a on byl tak mimo, ze si to fakt zapálil ten filtr :D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    DIVA: Myslím, že Italové jsou v tomhle mistři, možná s Frantíkama zároveň. Ti jsou schopni zastavit autobus a ječet z okýnka, úplně vymaštění.
    DIVA
    DIVA --- ---
    BLONDYNKA: francouzi jsou tohle schopni delat pri rizeni na dalnici, divoke gesta, zaujimani nemoznych poloh za volantem, vyklaneni z okynek s mavanim atd. Ani nepotrebujou videt sukni, veri ze tam je.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Šla jsem jednou přes město, proti mně nějaký chlápek, začal na mě gestikuloval a posílat pusinky a tak, no a v tom zápalu si nevšiml vedle stojících popelnic. V plné rychlosti do nich vlezl, všechno padalo, borec se v tom vyválel, scénka jako z grotesky. Takže bacha nejen v autě :-P
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    RALI: S těma pěknýma ženskýma na tom něco bude... Jako teď to ještě není tak nebezpečný, ale jak začne léto, tak někdy věnovat se řízení je trošku challenge.
    GORG
    GORG --- ---
    RALI: mě si naopak dobíral autoškolak,že nedávám pozor,že šla po chodníku pěkná blondýna.
    já jeho taky teda. "ty jo to je fakt dobrá simulace. skoro jako ve skutečnosti " . "to není simulace" prej.
    je fakt,že jsme to dost prokecali. sic jsem teda docela zápasil se spojkou.

    ale teda taky mě fascinovali někteří chodci a jejich důvěra v řidiče.. jak v tom clk takhle sedí v počátcích obzvlášť, kde se bere ta jejich důvěra. přechází alna nějakým přechodu a ani jednou se nepodivaji,co kde jede
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Za vybrždění auta a smrt kojence si řidič odpyká jedenáct let vězení - iDNES.cz
    https://praha.idnes.cz/...ud-rozsudek-trest-fds-/praha-zpravy.aspx?c=A180320_124717_praha-zpravy_rsr

    Zajímalo by mě, co bylo na vině tady, to bude zajímavej oslí můstek. :)

    mimochodem:

    "Ten se prý v osudném okamžiku jen špatně vyhodnotil situaci. „Vím, co oběti prožívají. Bohužel už nemůžu udělat vůbec nic, abych to, co se stalo, napravil. Prostředky na finanční odškodnění nemám, přes rok jsem zavřený,“ pravil obžalovaný. Znalci prý nevzali v potaz jeho kladné vlastnosti a koníčky."

    Ty mamrdi si dovolili ignorovat jeho sbírku pivních tácků???? :D
    RALI
    RALI --- ---
    ADAMIRA: ale kdeze, kratsi sukne zvysuje pravdepodobnost nehody prece...
    proate b mely byt kolem silnic koridory, kam nesmi jakykoli rusivy element, jako pekny zensky, billboardy, a vubec cokoli, co by mohlo kohokoli zaujmout a predevsim by malo byt jen jedno auto, stejne barvy, vybavy a motorizace, aby ani to nerozptylovalo a motorky a kola na silnici radsi uplne zakazat :))))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MVEK: "...že umístění přechodu se světly od zastávkového ostrůvku jen 70 m za světelnou křižovatkou může zvýšit pravděpodobnost nehody, když se někdo řízení nevěnuje"

    Ano každej přechod zvyšuje pravděpodobnost nehody, když se někdo řízení nevěnuje, stejně jako železniční přejezdy, křižovatky, připojovací pruhy atp atp.

    A stejně tak touhle logikou kratší sukně zvyšuje pravděpodobnost znásilnění.
    SPM
    SPM --- ---
    PISKVOR: Jo, leností to nebude... podle mě to chodci berou jako sport, skákání pod auta. Aneb třeba jsem nikdy nepochopil, proč mi každou chvíli nějakej jantar v tomhle místě skáče pod auto:

    https://www.google.cz/...66m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d50.0607658!4d14.4696125?hl=cs

    Přesně mezi dvěma přechody a v místě, kde nic není; tedy ať jde kamkoliv / přišel odkudkoliv, stejně okolo toho jednoho přechodu projde. Posledně mi jantar z depa dopraváků za to div ještě nevynadal, že se po té silnici moc courám - mně pod auto skočit nestačil a mezitím se rozjela druhá vlna semaforů, takže za mnou už další auta.
    MVEK
    MVEK --- ---
    ADAMIRA: To je právě to, já s tebou celou dobu souhlasím, že umístění semaforu není určitě příčinou nehody. Ale příčina by mě zajímala, protože bez ní nemůžu posoudit, jestli je to náhoda, nebo se potvrzuje můj dojem, že umístění přechodu se světly od zastávkového ostrůvku jen 70 m za světelnou křižovatkou může zvýšit pravděpodobnost nehody, když se někdo řízení nevěnuje.

    A uvědom si, s jakou nadsázkou jsi sem přišel ty, a na co jsem reagoval, takže vyčítat mi nepřesnou formulaci moc nemůžeš.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SITH: Jo, lenost. "Tady půjdete padesát metrů, tady sto, tady rovnou kilometřík navíc, jen aby chudáčci řidiči nemuseli řídit o pět vteřin déle, nebo nedejbože se věnovat řízení." A teda ano, my jsme oba mladí, rychlí, perspektivní, obvykle bez nákladu. Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam