• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PNXNTDD: Škoda, že to video končí tak brzo, tenhle blb mě na tý magistrále dost těsně minul, potom to napasoval do svodidel (asi si myslel, že se s tím maličkým vozem protáhne vedle aut odbočujících na Spojku) a zdrhal někam do křoví.
    BLAF
    BLAF --- ---
    PNXNTDD: By me zajimalo, jestli si fakt myslel, ze jim s tim obytnakem ujede
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    no tak tohle je dobrej čurák...

    HONIČKA KARAVANU V PRAZE SE STRÁŽNÍKY
    https://www.youtube.com/watch?v=mlOH5ox7s1M
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    EXAGE: o tom to přece není...
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    HANZO: ten dement, co to zastavil, ty retezy nemel. dobre mu tak :)
    HANZO
    HANZO --- ---
    KRUPAN: jo, přesně proto jsme zastavili taky. protože nějaký idiot měl potřebu zastavit uprostřed ničeho. ale naštěstí se zase rozjeli
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    HANZO: tak bozak je stridave zavren a otevren od min. tydne. ja taky jel bez nandanych retezu, z abertam na plesivec, vyjel bych to, kdyby tam nejakej vymastenec nezastavil pozdravit kamarada, co si to tam stradoval pesourem. samozrejme tam zastavil asi 8 aut a nikdo uz se nerozjel. tak osazrnstvo aut vyskakalo a jalo se nandavat retezy. ti, co je nemeli proste smolik. :)
    HANZO
    HANZO --- ---
    KRUPAN: hele, o víkendu jsme jeli na Benecko s Passatem předokolkou bez řetězů. předjížděli jsme i čtyřkolky cestou do toho kopce na vrstvě uježděnýho sněhu a ledu.
    není to jenom o technický výbavě.
    občas sem se trochu bál, jestli se to rozjede nebo budu muset vyndat řetězy z kufru, ale vždycky se to naštěstí rozjelo. ale co tam občas někteří lidi předváděli, když najížděli do mezer mezi zapadlé autobusy a pak se tak zasekli byl tedy opravdu děs.
    se divím, že třeba v božím daru zavřeli silnice až dneska.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KRUPAN:

    SPM:

    jojo, to je o ridici a ne o technice :D
    SPM
    SPM --- ---
    KRUPAN: v pátek byly v Praze 3 centimetry sněhu, který v některejch místech chvilku držely, pač bylo pod nulou a nestačili to hned rozsolit. Když jsem viděl, co v tom ty předokolky předvádějí, tak by snad měly jezdit v řetězech i na tomhle. Nebo radši nevyjíždět vůbec :-)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    HAMSTER: Nepochybne, ale ono se to od klavesnice vzdycky tak nejak vyresi lip.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ted o vikendu v krusnych horach - nechapu, ze tam nekdo, kdo nema ctyrkolku, jede ted bez retezu!! a ze jich tam bylo, takovech expertu :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    EXAGE: Možná by stálo za to koukat kolem sebe a ne jen 20m rovně před auto....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Sledujes jo?... Vsecko je to tvoje vina, abys vedel :))) "nemas jezdit tak, aby si neubrzdil cokoliv".. Jinak je " znamka spatneho ridice"
    [ TRISSIE @ Klub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-( ]
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    GRANTORINO: Vítej na nyxu :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PNXNTDD: no kdyz jsem se tu posledne nad tim rozcilovala, bylo mi receno, ze je to moje vina, ze nepredvidam vsecko XD
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    EXAGE: jezdim to kazdej den a reknu ti presne, co tam resil... Tou dobou tam totiz nejak predelavali ten normalni pruh, takze tam nejak prevadeli ten pruh do protismeru a zpatky. Kdo tam jezdi, tak musel koukat, protoze vsecko jinak i cedule. A predtim prechodem byla driv ctyricitka a ted je tricitka, rano tam stojej policajti. A za druhy, ta cela ctvrt je desne jednosmerkova a plna slepych, kdyz tam nekdr blbe odbocis, jsi celkem v hajzlu, objizdis celou ctvrt. Takze jestli to tam neznal, tak se taky nedivim. A navigace ti nekdy tyhle situace neukaze a tam nemas kde zastavit, aby ses podival, tam jsou vsude jen jedny pruhy. Treba nikoho nepredjedes. Docela k vzteku, kdyz ss za nekym couras od stresovicky krizovatky az na petriny, ale neudelas s tim vubec nic.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    EXAGE: Se Škodovkami žádné zkušenosti nemám, když tak přemýšlím, tak jsem snad nikdy žádnou neřídil. Z koncernu mám s asistenty zkušenost jen s VW (několik Passatů jako náhradní auta) a tam to, pravda, bylo dost zrádné až nebezpečné. Audi na tom bylo mnohem lépe. Nevím jestli to bylo jiným hardwarem nebo jen SW.
    HANZO
    HANZO --- ---
    EXAGE: zrovna u Karoqu mi přišlo, že to funguje výrazně lépe než u kodiaqa
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    PHAILO: U té popisované situace to byl Karoq.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    TOMBRIDER: Hele... já už fakt nevím co ti na to napsat. Ano sice tam jela v 0:16 Dacie, ale kdyby na té křižovatce nezastavil, tak to přece normálně projede i s rezervou třeba 50 metrů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam