• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SPM
    SPM --- ---
    RALI: já třeba tím autem do práce jezdím, protože nemám úplně volných 6 hodin denně na to, abych si dělal projížďky historickou technikou. (Hint: na vlak to mám z domova 5km, takže to můžu jít buď hodinu pěšky nebo to jet autobusem, který jede asi 3x za den. Přijedu do Prahy, musím se MHD přesunout někam blíž a někam blíž znamená min. 1,5km od práce, kde to zase musím dojít pěšky, v každém počasí. A nazpátek to samý. A nepočítám detaily jako že když se zdržím protože něco (třeba v práci), tak mi to ujede a + hodina, klimatizace, ježdění ve vozidle, které řídí psychopat, co by neměl mít ani občanku a tak podobně). Autem mi ta samá cesta trvá 45 minut.
    JOHY
    JOHY --- ---
    BLAF: tohle bylo klasický probliknutí
    SITH
    SITH --- ---
    já na neklimatizované MHD a tramvaje kašlu a zkusil jen dneska vlakem, kde klima je, a pohoda
    autem na nádraží 3minuty, pak vlakem 55minut přímo k práci. Hezky si počtu knížky, což se v kolonách dělat nedá
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    PATISLAV: to neni nic divnyho jet rano do prahy z prdelakova pres hodinu
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Hm, je to zajímavé, i kolegové z práce se rozdělili na dvě půlky. Jedna projela hladce jako nůž máslem a druhá strávila v autě hodinu a půl. Já jel z Proseka přes Libeň (dcera do školy) a pak na Průmyslovou. Kolega, co jel z Kladna poprvé autem (haha), tak jel taky přes hodinu. Ale lidi, co jeli z jihu, tak si pochvalovali volnou silnici. Takže na předpověď počasí se koukl jen někdo? :)


    RALI: : Já jezdím z Proseka na Průmyslovou autem vždy, protože autobusem + pěší chůze to mám i při dobrém dni za 0 minut, zatímco autem to mám 15-30. Naštěstí budu měnit práci, tak se těším na normální cestu metrem.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    PATISLAV: Tipuju to na předpovězené vedro. Když je na výběr pojízdná MHD sauna nebo klimatizované auto, vyhrává klimatizované auto. Ze stejného důvodu jsem dnes jel na nádraží autem a ne na kole.
    Je to podobný případ jako "plechový deštník" :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PATISLAV: dneska jsem jel z Hradce pres Prahu kolem 12 hodiny a prave jsem si liboval, jak jsem to krasne projel :)
    BLAF
    BLAF --- ---
    PATISLAV: Ja zrovna dneska prekvapive projel uplne plynule, naopak mam pocit, ze tech aut je ve meste tak tretina :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RALI: samo auto k praci, ne abych se tam jenom dovezl. ja jsem tak rad, ze uz nakej patek jezdim za praci mimo prahu. pokazdy volno, vetsina jede vzdy opacnym smerem :)
    RALI
    RALI --- ---
    KRUPAN: no pokud k te praci auto potrebuje, tak tam asi autem jet musi, ale jen se dovest do prace mi prijde jako sebetryzneni.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RALI: treba prace
    RALI
    RALI --- ---
    PATISLAV: obecne nechapu lidi, co jezdi autem do prahy, aniz by k tomu meli jinej duvod nez si vest prdel ve vlastnim, asi masochisti :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Napadá vás, proč zrovna dneska je snad nejhorší dopravní situace v Praze za poslední rok? Co zrovna dneska lidi přimělo sednout do aut?
    AMANT
    AMANT --- ---
    JOHY: ja moh s pianem mrkat. byl tam prepinac na sviceni jen levejma nebo pravejma.
    DIVA
    DIVA --- ---
    WYMA: me napadlo dat prvni rp na dobu urcitou, treba pet let, pak zrevidovat jak se ridic osvedcil. Co neziskas v prvnich letech, to uz si osvojis sotva.
    BLAF
    BLAF --- ---
    JOHY: Bacha, dlouhy prosviceni znamena "si kokot", a uziva se pri mnoha prilezitostech. Chceme-li kolegu ridice jen upozornit, je lepsi bliknout kratce dvakrat.
    SPM
    SPM --- ---
    WYMA: Tam se takový praktický věci moc neřeší :-) Testy jsem klikal zrovna minulý týden. Místo toho tam řešíš takové důležitosti jako kdy jsou silnice sjízdné (s odpověďmi na 3 řádky každá plná právnickýho textu, kterými nikdo nerozumí), kdy si můžeš zažádat o řidičák poté, co ti ho seberou nebo co je to kombinovaná doprava. Případně kde může parkovat v obci automobil s váhou převyšující 3500kg - což je také velice užitečná otázka, když děláš testy na B+E :-)
    WYMA
    WYMA --- ---
    SPM: já když to čtu, tak si říkám, že by se asi měly zpřísnit testy v autoškole :))
    SPM
    SPM --- ---
    JOHY: světelná houkačka bez světel fungovala i na hodně starých autech... Teda pokud se nebavíme o nějakým trabantovi, tam to možná nebylo :-)
    JOHY
    JOHY --- ---
    Tak já mám starý auto, mrknu na to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam