Hergec, proč se lidi držej zubama nehtama levého pruhu...
Nebyla tu někde diskuze jak zlý lidé podjíždějí a bezdůvodně? Já jen že jsem asi zlý člověk..
Tadyhlec mladá paní se mi tam vecpala(bez blinkru) před rozjeté auto(já 130,zpomalení na 100)-Mám pochopení, uberu plyn-hustější provoz..
Všichni před ní ujedou, ona se courá vedle kamionů-Mám pochopení nelze bez zpomalení uhnout
Konečně velká mezera! Tak snad konečně uhne-bez zrychlení okupuje, sere mě ale ok, v dáli je jedno auto tak mám sic menší, ale stále pochopení..bleh jede furt kilo
Před tunelem jde na brzdy a padá na 70kmh- zapínám levej blinkr aby pochopila že jako chci předjet.
Nic, bliknu dálkovejma, haló za tebou ještě někdo jede, nejseš tady sama.. Vůbec, nezájem dokonce lehké zpomalování. To už troubím a du do pravého. A podjíždím, jo prasečina! Ještě tůtnu aby o mě věděla že jedu zprava jelikož evidentně prostě už nikdy uhybat nehodlá.. Podjíždím v 80kmh(je tam radar)
Mladá paní urputně hledí vpřed, jen vystrčená ruka s fakáčem :D
Na konci tunelu za radarem už dupu na plyn a mám tam hnedle 120-130kmh a mladá paní na to konečně dupne a předjede mne ještě rychleji stále hledíc křečovitě vpřed ale s nataženou rukou na jedničku :)
Poté hned odbočí na Zbrasla/Lahovice
Takže evidentně umí jet víc jak 100kmh ale jen když si vzpomene?
Kralovna leveho pruhu.
https://www.youtube.com/watch?v=tpDyFe93kPE