• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DIVA
    DIVA --- ---
    PISKVOR: podle me mu to napsali hezky. Pokud jde o soudce, ten tyhle promo texty zna a jestli, tak je cte jednim okem
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HARLOT: TL;DR: Právník: "Hlavně ty vole neříkej do médií, že za to nemůžeš a žes jel dobře, soudci taky čtou noviny!" Pretekár: "Nó, jó, ééé...ale já...ééé..."
    HARLOT
    HARLOT --- ---
    Řidič mustangu o osudné chvíli: Měl jsem za to, že jedu bezpečně
    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ridic-mustang-bezpecne-nehoda-reditel.A191002_142039_domaci_onkr
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Červená taky není zeď. Šofér na Trutnovsku natočil na jeden interval 11 hříšníků - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...eni-zed-sofer-na-trutnovsku-natocil-na-jeden-interval-11-hrisniku-40296869
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOMBRIDER: prave jsem se vratil z cesty Rakousko, Nemecko, Rakousko, Italie, Francie a zpet a mohu jen rici, ze cesi jsou nejlepsi ridici s rakusakama na svete. Nemci na dalnici katastrofa, to co ti udelala ta pani, tak takhle jezdi nemci normalne uplne vsichni, jen se serou do mezer mnohem mensich, pak vsichni brzdi, vznikne harmonika a povestna stau. Takze mezi Salzburgem a Innsbruckem ten 100km usek N dalnice cesta 3,5h, jen diky tomuto. Samozrejme prejizdeni z pruhu do pruhu je v N normalnejsi, jak u nas. Ale to co jsem videl v Nice :D Ze kdekoliv v Italii jsou pobouchana auta vim, ale tam to bylo o nekolik levelu jinde. Pruhy maji tak uzke, ze se v nich neudrzi, autobusy se ani nevlezou, jezdi se tam na cervenuo, prednosti se neresi, z odbocovaciho ti uplne bez problemu frkne v krizovatce pred auto do prubezneho primo a do zrcatka se nedivaji. Videno Xkrat na jedne krizovatce, kde jsem pravidelne prechazel. A hlane se tam neskutecne naprosto vsude a porad troubi, macha rukama, nadava z okynek atd :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Továrna na řidičáky: Podvodné zkoušky a komisař nezákonně ve funkci - Tiscali.cz
    https://m.zpravy.tiscali.cz/...rna-na-ridicaky-podvodne-zkousky-a-komisar-nezakonne-ve-funkci-333379
    FANDANGO
    FANDANGO --- ---
    dnešní spojka - z kategorie řídím jako čůrák. https://youtu.be/OQ6EVrll95E
    SPM
    SPM --- ---
    JOHY: ze že by jinde nebyly větší, ale je dost velkej na to, aby se v něm kamiony držely x km vedle sebe a TDIčka předváděly, jak jim to za mohutné kouřové clony stejně nejede...
    JOHY
    JOHY --- ---
    SPM: D11 a kopec ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    WANAH: mne se jednou stalo, ze to svistim po okresce 120km/h a najednou slusim buracivej zvuk, kouknu do zpetneho zrcatka a vidim Subaru Impreza, jak predjizdi vsechna auta vcetne meho ryhlosti urcite pres 200km/h protoze to byl takovej fofr, ze jsem to auto videl fakt jenom chvilicku. Auto polepene cislama, ridic i spolujezdec meli helmy a jeste mam pocit, ze to mozna melo finsky znacky :))) z toho vseho jsem si rekl, ze asi pospichaji na zavod :)

    Je to par let dozadu, ale od te doby chci Subaru :)
    GORG
    GORG --- ---
    No ja kdyz daval cestu na kole po Rakousku, tak mne pobavil rozdil, kdyz jsme prejeli hranice do Madarska, protoze v Rakousku jely ty auta skoro prikopem mimo silnici, i kdyz jely v protismeru (jakoze se snad kazdy dekovalo bokem a zpomalil nebo uplne zastavil). V Madarsku hned zahy takovy pomerne nebepzecny predjizdeni jednoho auta druhym a do toho cyklisti zejo :) Ale mozna jen shoda okolnosti, ze hned takovy kontrast vzapeti. Samozrejme nemyslim ted normalni silnice s vetsim provozem. Kazdopadne predjizdet auto, co predjizdi cyklisty heh :) Seprentina, zatacka, rozborena silnice hlavne po okrajich a dva upalujici typci.. mezi nima vidim kamaradku, jak si to slape nahoru...takova situace taky mohla dopadnout vselijak. Kazdopadne pristup se zdal byt jiny :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: Tak ono tam nějaký rozdíli jsou, teda hlavně co se týká profesionálních řidičů, což teda neni kvuli nějakýmu "genu řidičskýho zla" ale prostě kvli tomu, jak moc daný stát vymahá dodržování pravidel. V tomhle směru jsou český kamioňáci (např.) pro němce něco jako pro čechy jsou rumuni/poláci.


    SPM: Přesně tohle mě hned napadlo, stačilo pár stovek kilometrů po rakouských dálnicích/silnicích a musím řict, že se mi docela stýskalo po českejch řidičích, kteří ať nejsou žádná elita, oproti rakušákům jsou jak instruktoři z Besipu. V kombinaci s tím že nemusí svítit je to docela síla.
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: v tomhle mě loni hrozně "bavila" cesta Rakouskem, kdy jsem za Salcburkem jel tím mnohakilometrovým IGN úsekem. Na tempomatu nastavený kilo dle GPS a když mě předjížděl už asi 20. degen (typicky v autě s německou RZ), který to hned po předjetí strčí přede mě a zpomalí pod kilo, tak jsem měl chuť rozkousat volant.
    WANAH
    WANAH --- ---
    Tak aspoň, že se po předjetí zařadil zpátky :).
    VIDEO: Po dálnici D4 jela červená formule, po řidiči pátrá policie | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/formule-1-dalnice-d4-policie-pribram_1909121341_ako

    Btw: titulek na tn.cz “Šílené záběry z D4” :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SITH: v prostředním a levém pruhu auto tolik nežere, tos nevěděl? :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HARLOT: To je naprosta kravina. V Nemecku mam najezdino dost, a Nemci oproti CR naprosto zadna zmena. On ten mytus, ze Cesi jsou za volantem (dosad oblibene invektivum) je akorat nase oblibene sebemrskacstvi, neni zalozeno na realnem stavu. Jako styl rizeni se v ramci Evropy meni, to jo, ale ve smeru severo - jiznim, da se rict, ze hranice jsou Alpy.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    TOMBRIDER: Delam to uplne stejne :D
    SITH
    SITH --- ---
    TOMBRIDER: právě, ja taky :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    SITH: počkej, ten je náhodou skvělej, často jak vyjedu z tunelu, tak do tohohle třetího přejedu. Předjedu ty narvané dva pruhy a před Zlíchovským tunelem se zas zpátky zařadím :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DIVA: Moc Ti nerozumim. Pro me je nejvetsi zdrzeni "zaplanovani" nebo v pripade druheho auta z Bremerhavenu rozkaz "nejdriv rozvezem Nemce" a ne ze bych se nemohl dockat auta, protoze ridic cestou nemohl predjet dva rumuny a turka. Po nejakejch zakazech extra nevolam jen rikam ze jejich aplikovani neznamena ze nic nikam nedojede, chapes?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam