• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PISKVOR: to jsou presne ty "zakazy", ktery se moc nevymahaj... moc prace & malej vejvar z pokut...
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    PISKVOR: do kopce jsou tři pruhy a ve všech třech se navzájem vesele předjížděly kamiony, zleva, zprava. Moje malinké autíčko se ustrašeně drželo v pravém pruhu. A chvílemi ten náš pravý pruh byl nejrychlejší.....
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RIMSAK: Nejsou tam tři pruhy? A v levým zákaz?
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Krásný zážitek dostat se v Komořanském tunelu mezi hejno kamionů, které se navzájem předjíždějí.....
    RALI
    RALI --- ---
    BURKHAR: jen jestli budes stejne soudnej jako dnes, az ti bude taky 60. Me treba v dvaceti prisli ctyricetileti jako chodici mrtvoly, co maj sedet do ma na prdeli a bejt radi ze jsou radi. Ted mi je 41 a mrtvej si nepripadam...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BURKHAR: Ve skutečnosti nejvíc nehod způsobí mladí řidiči.

4.2 Praxe v řízení
    Nejvíce smrtelných a závažných nehod (28 usmrcených a 131 těžce zraněných) zavinili mladí řidiči
    s délkou praxe v řízení mezi 1-2 rokem! Dle očekávání, s přibývající se délkou praxe mladých řidičů,
    klesají četnosti usmrcených a těžce zraněných osob. Je to dáno i tím, že klesá počet mladých řidičů
    s přibývající délkou praxe.

Viz například zde: https://www.ibesip.cz/...republice/Dopravni-nehodovost-v-roce-2019/Mladi-ridici/Mladi-ridici_new.pdf

Nebo zde: https://www.czso.cz/...180/20534694/32025414a10.pdf/4a398a84-f0d3-403f-8f61-c36a7a274189?version=1.0
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GLOBETROTTER: Tahle. piča neměla za volantem co dělat. Tečka. Po 60 letech věku povinně testy co rok. Tyhle vymrdaný báby a dědci způsobí na cestách nejvíc škod.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    BURKHAR: Kočka jel také v protisměru a byl mladý.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HANZO: Důchodci nemají řídit.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    COWBOY: tak vidis, dokonce jsme se oklikou dostali ke stejnymu vysledku
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANDR3E: Zavolal bych mu, ať kamion dostaví na nejbližším možném místě a nechal ho vyměnit. Domů by asi jel.na vlastní náklady.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    COWBOY: jak bys na miste toho sefa reagoval ty?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANDR3E: No vidíš. Tak příště, až se tě na něco zeptám, tak prostě odpověz a nedělej kolem toho tanečky jako ženská.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    COWBOY: cokoliv, takovy clovek by za moji firmu nejel uz ani metr
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANDR3E: Teď teprve si odpověděl. Takže bys poslal náhradního řidiče, aby cestu dokončil?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    COWBOY: mozna bych mu jeste doporucil leceni nekde v psychiatricky lecebne
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    COWBOY: prijde mi logicky ze bych takovyho ridice okamzite vyhodil, neprijde mi to jakkoliv omluvitelny
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANDR3E: No ty jsi neodpověděl. Ale nech to být.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    COWBOY: cemu nerozumis ty na moji odpovedi?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ANDR3E: By mě zajímalo, jak bys reagoval ty. Čemu na té větě nerozumíš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam